«Marmelada Concept»: Specialty καφές και ελληνικά ποτά στο νέο «στέκι» της Καλλιθέας

«Marmelada Concept»: Specialty καφές και ελληνικά ποτά στο νέο «στέκι» της Καλλιθέας

Ένα «all day» μαγαζί, που δεν θυμίζει σε τίποτα τα... συνηθισμένα - Φαγητό, ποτό και καφές για όλα τα γούστα

mc2
Ελληνικά ποτά, υγιεινό και νόστιμο φαγητό, specialty καφές: το «Marmelada Concept», σε μία από τις πιο όμορφες γωνιές της Καλλιθέας, είναι το μαγαζί που μας τράβηξε αμέσως την προσοχή. Με πλακόστρωτη αυλή, μίνιμαλ διακόσμηση και έναν άκρως ελληνικό κατάλογο, αποτελεί την ιδιαίτερη πρόταση πέντε παιδικών φίλων και συμμαθητών, που δεν γίνεται να μην... λατρέψεις!

Το πρώτο πράγμα που ξεχωρίζεις, ανατρέχοντας στον κατάλογο, δεν είναι άλλο από τα αποκλειστικά ελληνικά ποτά και κοκτέιλ του. Στηρίζοντας τις εγχώριες ποτοποιίες, σου προσφέρει τζιν από την Καλαμάτα, το Καϊμακτσαλάν και την Εύβοια, βότκα από τη Θράκη, μεκίλα από την Αμοργό, παλαιωμένο τσίπουρο (αντί ουίσκι) από τα Τρίκαλα και τη Μαγνησία, λικέρ από την Κεφαλλονιά και τις Σέρρες.

Spritzαρω


Στο κομμάτι του φαγητού, το βάρος πέφτει στους εγχώριους παραγωγούς και στα πιάτα που στοχεύουν σε όλους όσοι θέλουν ποιότητα στην καθημερινή τους διατροφή. Έτσι, θα βρεις υγιεινή -και ελληνική- εκδοχή της πίτσας και του μπέργκερ, καγιανά, σαλάτα με κοτόπουλο Πίνδου και τσιζκέικ με κατίκι Δομοκού και πετιμέζι αντί ζάχαρης.

mc3


Όσο για τον καφέ, χρησιμοποιούνται αποκλειστικά specialty χαρμάνια. Εάν μάλιστα είσαι πιο απαιτητικός από το ρόφημά σου, θα βρεις καφέδες μοναδικής προέλευσης, που εναλλάσσονται ανά τακτά χρονικά διαστήματα.

«Θέλουμε να προσφέρουμε» μας λένε, «αυτό που οι ίδιοι ζητούσαμε ως πελάτες. Ένα all-day στέκι, που θα περάσεις καλά ανά πάσα στιγμή». Και, αν κρίνουμε από την ανταπόκριση του κόσμου όλων των ηλικιών, που επιλέγει το «Marmelada Concept» ως στέκι του, τα καταφέρνουν και με το παραπάνω.

Κλείσιμο
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης