Βαλέρια Κουρούπη: «Να καθησυχάσω τους σεξιστές φίλους μας, δεν μένουμε πλέον μαζί με τον πρώην σύζυγό μου»

Βαλέρια Κουρούπη: «Να καθησυχάσω τους σεξιστές φίλους μας, δεν μένουμε πλέον μαζί με τον πρώην σύζυγό μου»

Η ηθοποιός μίλησε για την σχέση της με τον πρώην σύντροφό της και εξήγησε τους λόγους, για τους οποίους αποφάσισαν να συγκατοικήσουν

valeria_kouroupi
Όταν πριν από λίγο καιρό η Βαλέρια Κουρούπη είχε αποκαλύψει στο κοινό πως συγκατοικεί με τον πρώην σύζυγό της, Νίκο Ξύδη για οικονομικούς λόγους, είχε δεχτεί έντονη κατακραυγή και πολλά σεξιστικά σχόλια, που την κατηγορούσαν ότι τον εκμεταλλεύεται.

Η γνωστή ηθοποιός μίλησε στην κάμερα της εκπομπής «Mega Καλημέρα» και «καθησύχασε» το κοινό της ότι δεν συγκατοικούν πλέον. «Δεν συγκατοικώ πια, εντάξει; 'Εγινε για ένα διάστημα αυτό, γιατί με ρωτάνε όλοι, για λόγους οικονομικής δυσπραγίας μέσα στον Covid. Να πω σε όλους τους σεξιστές φίλους, που το σχολίασαν κάπως περίεργα και είπαν: "Αυτή έμεινε εκεί για να βολευτεί, επειδή δεν είχε λεφτά", θα μπορούσε να είχε γίνει και το ανάποδο. Να συνεισφέρω εγώ στο σπίτι και να μην μπορεί ο σύζυγος. Μείναμε για να αλληλοϋποστηριχτούμε», εξήγησε.

Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-cefd22x1j7jt-st)

Στην συνέχεια ανέφερε πως τα πράγματα δεν ήταν ακριβώς έτσι. Αντιθέτως, υπάρχει πολλή αγάπη και από τις δύο πλευρές. «Να τους καθησυχάσω τους σεξιστές φίλους μας, δεν μένουμε πλέον μαζί. Δεν εκμεταλλεύομαι τον πρώην σύζυγό μου για να ζήσω. Υπήρχε αγάπη και υπάρχει ακόμα. Από το να ζήσει ένας από τους δυο μας δύσκολα, είπαμε να μείνουμε λίγο ακόμα μαζί», δήλωσε.

Στην συνέχεια, αναφέρθηκε στο περιστατικό σεξουαλικής παρενόχλησης που είχε βιώσει στο παρελθόν. «Το #metoo ήταν μία πάρα πολύ ωραία αρχή, οι άνθρωποι πρέπει να μιλάμε. Έχω δεχτεί παρενόχληση, κακοποίηση λεκτική έχω δεχτεί. Έχω νιώσει πολύ αμήχανα σε δουλειά με φωνή πάνω από το κεφάλι μου. Ήθελα να ανοίξει η γη να με καταπιεί. Ευτυχώς, δεν έχω ζήσει έντονη σεξουαλική παρενόχληση, που να χρειαστεί να καταγγείλω», τόνισε η ηθοποιός.




Ειδήσεις σήμερα:

Κικίλιας στο ΘΕΜΑ: «Υποδομές, διαχείριση κρίσεων, ψηφιοποίηση, εκπαίδευση, οι 4 πυλώνες για τον τουρισμό»

Τον Οκτώβριο ξεκινούν οι εμβολιασμοί για κορωνοϊό στον παιδίατρο - Ποια θα είναι η διαδικασία

Efood: Το Cambridge, η «χρυσή» ιδέα και ο ψηφιακός ακτιβισμός
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης