Η Κατερίνα, η Ιωάννα και το… στερητικό σύνδρομο της Βίκυς

Η Κατερίνα, η Ιωάννα και το… στερητικό σύνδρομο της Βίκυς

Τα ευτράπελα διαδέχονται τα σοβαρά και η ελληνική ιδιωτική τηλεόραση ζει μεγάλες στιγμές καθημερινά

TV_kainourgiou_0
Η εβδομάδα αρχίζει δυνατά. Θα μου πείτε «εδώ και δεκαπέντε ημέρες αυτό μας λες». Και σας απαντώ, «έτσι είναι και θα παραμείνει». Ηδη σήμερα είχαμε μία πρεμιέρα ενδιαφέρουσα, την ώρα που ο ανταγωνισμός, όπως φάνηκε και από το Σαββατοκύριακο, δεν θα φρενάρει ούτε γι αστείο.

Στο Star, επιτέλους, έκανε πρεμιέρα το «Breakfast at Star» και όλα πήγαν μια χαρά. Συμπαθέστατοι οι παρουσιαστές είχαν λιγότερο άγχος κι από παλιές καραβάνες που επιστρέφουν. Η Ελίνα, επιτέλους είναι το πραγματικό κορίτσι της διπλανής πόρτας, ο Γιώργος πιο στρεσαρισμένος αλλά πολύ συμπαθής και αυθόρμητος. Ηταν ωραίοι. Και πιο άνετοι κι από το πάνελ τους, στο οποίο ο δίμετρος Τάσος Μπιμπισίδης μπορεί να μην χωράει καλά καλά λόγω ύψους, κάντε κάτι μ’ αυτό, αλλά είναι μία ενδιαφέρουσα τηλεοπτική περσόνα με πολλές γνώσεις και ποπ διάθεση.
Γρήγορη, σφιχτή ροή, γεμάτη σκαλέτα, μόνο δύο μικρές ενστάσεις. Πολύ φλύαρες οι συστάσεις των πέντε με πολλές περιττές πληροφορίες και φάουλ η σύγκριση της Τζένης Μπαλατσινού με την Μόνικα Μπελούτσι. Sorry παιδιά, αλλά όταν σταματάς έναν άνθρωπο στα σκαλιά της εισόδου μιας εκδήλωσης και τον ρωτάς για το μωρό του δεν είναι το ίδιο με το να ρωτάς μία ξένη σταρ που μίλησε για την δουλειά της και μόνο στο αεροδρόμιο.


Στην εκπομπή έδωσε συνέντευξη και η Βίκυ Καγιά, η οποία περιγράφοντας την απόφαση να αποχωρήσει από το «GNTM» είπε «Μέχρι να καταφέρω να βγάλω από το στομάχι μου και την καθημερινότητά μου το GNTM έπαθα ψυχοσωματικά». Μάλιστα.
Κλείσιμο
Στον Alpha την ίδια ώρα λάμβανε χώρα η πρώτη μεγάλη επιτυχία της χρονιάς. Η συνέντευξη της Ιωάννας Παλιοσπύρου στην Κατερίνα Καινούργιου. Η πιο επιτυχημένη επαγγελματική στιγμή της Κατερίνας και η πιο όμορφη δημόσια ανθρώπινη στιγμή της. Η συνέντευξη εκτός από το προφανές -μίλησε ένα πρόσωπο που όλοι θέλουμε να ακούσουμε για πρώτη φορά - είχε δύο αρετές. Η πρώτη ήταν η απουσία ανάκρισης και διάθεσης να πρωταγωνιστήσει η παρουσιάστρια.



Η δεύτερη ήταν ότι δεν υπήρχε δραματοποίηση ούτε με δάκρυα κατά την διάρκεια της συνέντευξης ούτε με λόγια βεβαρημένα από συναισθήματα λύπησης και οίκτου. Μία γυναίκα συνάντησε μία άλλη, η κάθε μία ήταν όμορφη για διαφορετικούς λόγους και το αποτέλεσμα ήταν πλήρες και με θετικό πρόσημο. Κι αυτό γιατί το μήνυμα της Ιωάννας πέρασε στον κόσμο και υπήρχε συνεχής προτροπή για στήριξη και συμπαράσταση.
Μπράβο στον σταθμό, στον παραγωγό της, Νίκο Κοκλώνη, ο οποίος μπορεί ταυτόχρονα να τσαλακώνεται και να αποδομείται σε ψυχαγωγικά τρέιλερ αλλά ξέρει και να μάχεται με υπερόπλα προκειμένου να διεκδικήσει αποκλειστικότητες και να στηρίξει τις ομάδες του, μπράβο και στην Σόνια Καζόνι, που όσοι την ξέρουμε καταλαβαίνουμε καλά το πώς και το γιατί.

Για το κλείσιμο ένα κουίζ για να μας ανοίξει η όρεξη. Σε ποιο κανάλι δεν μιλιούνται παρουσιάστρια και κορυφαίος πανελίστας άλλης εκπομπής;


Ειδήσεις σήμερα:

Δημοσκόπηση-βόμβα στη Γερμανία: Δεν έχει κριθεί η πρωτιά στις εκλογές, δηλώνει το 55% των ψηφοφόρων

Θρίλερ με την εξαφάνιση 22χρονης στις ΗΠΑ: Βρέθηκε πτώμα που ταιριάζει με την περιγραφή της

Ιερώνυμος Λαρίσης: Μου είπαν ότι αν εμβολιαστώ, στον 3ο Παγκόσμιο τα... έξυπνα όπλα θα με βρουν και θα σκοτωθώ πρώτος
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης