Γιώργος Λιάγκας για Πέτρο Φιλιππίδη: «Αν αυτό είναι η αλήθεια του, μιλάμε για την μεγαλύτερη σκευωρία στα παγκόσμια χρονικά»

Γιώργος Λιάγκας για Πέτρο Φιλιππίδη: «Αν αυτό είναι η αλήθεια του, μιλάμε για την μεγαλύτερη σκευωρία στα παγκόσμια χρονικά»

Το απολογητικό υπόμνημα του ηθοποιού σχολίασε ο Γιώργος Λιάγκας - «Βρέθηκε ξαφνικά το σύμπαν των γυναικών, που θέλουν να τον καταστρέψουν και κάθονται και λένε εκατό γυναίκες ψέματα; »

liagkas_xrwma
Το απολογητικό υπόμνημα του Πέτρου Φιλιππίδη, στο οποίο παρουσιάζει τον εαυτό του ως θύμα εμμονικών γυναικών σχολίασε ο Γιώργος Λιάγκας.

Κατά την διάρκεια της εκπομπής «Το Πρωινό», όπου και παρουσιάστηκε το υπόμνημα του κατηγορούμενου, ο Γιώργος Λιάγκας επιχείρησε να εξηγήσει και να κατανοήσει και ο ίδιος την θέση του ηθοποιού.

«Αυτό που βλέπουμε τώρα από την μεριά του Πέτρου Φιλιππίδη με έχει σοκάρει, είναι αυτό που παραδέχεται ότι καθ' όλη την διάρκεια της καριέρας του, ενώ ήταν και παντρεμένος, είχε πάρα πολλές ερωτικές περιπτύξεις. Δεν μας ενδιαφέρει, αλλά είναι ένα σημείο, που το λέει ο ίδιος», είπε αρχικά ο παρουσιαστής.

Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-ceeju4moa589-st)

Στην συνέχεια εξήγησε πως αν κανείς πάρει στα σοβαρά τα λεγόμενά του, πρόκειται για την μεγαλύτερη σκευωρία, καθώς δεν είναι μόνο μία η καταγγελία, που έχει δεχτεί, αλλά αντιθέτως είναι πολλές οι γυναίκες, οι οποίες υποστηρίζουν τα ίδια πράγματα.

«Δεν μιλάμε για μία περίπτωση, μιλάμε για πολλές περιπτώσεις γυναικών, που λένε πανομοιότυπα πράγματα. Και κάθομαι και λέω για τον κο Φιλιππίδη, βρέθηκε ξαφνικά το σύμπαν των γυναικών, που θέλουν να τον καταστρέψουν και κάθονται και λένε εκατό γυναίκες ψέματα; Αν το έχουν καταφέρει αυτό και είναι η αλήθεια του Πέτρου και όλοι λένε ψέματα, εδώ μιλάμε για την μεγαλύτερη σκευωρία στα παγκόσμια χρονικά», εξήγησε.




Ειδήσεις σήμερα:

Παγώνη: 1 στα 3 παιδιά νοσούν με κορωνοϊό- 3η δόση στις περισσότερες ομάδες του πληθυσμού

Φωτογραφίζοντας τον Μίκη Θεοδωράκη


Βίλα Ιόλα: Ανοίγει τις πύλες της στο κοινό πριν ξεκινήσουν οι εργασίες μετατροπής της σε μουσείο
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης