Ζόι Κράβιτζ: Πόλεμος στα social media για την «γυμνή» εμφάνισή της στο Met Gala - «Δείξε λίγη αξιοπρέπεια», γράφουν οι followers

Ζόι Κράβιτζ: Πόλεμος στα social media για την «γυμνή» εμφάνισή της στο Met Gala - «Δείξε λίγη αξιοπρέπεια», γράφουν οι followers

Αποστομωτική απάντηση έδωσε η ηθοποιός σε αυτούς που κατακρίνουν την εμφάνισή της - «Συντηρητικούς», τους χαρακτήρισε

zoe-kravitz34
Θύελλα αντιδράσεων έχει προκαλέσει η σχεδόν «γυμνή» εμφάνιση της Ζόι Κράβιτζ στην λαμπερή διοργάνωση Met Gala 2021.

Η ηθοποιός -και σύντροφος του Τσάνινγκ Τέιτουμ- εμφανίστηκε με ένα ασημένιο, διάφανο φόρεμα του οίκου Saint Laurent το οποίο άφηνε ακάλυπτο το γυμνό της κορμί.

Ακόμα και μέσα από το εν λόγω φόρεμα, η ηθοποιός δεν επέλεξε εσώρουχα που να καλύπτουν τα «επίμαχα σημεία», αλλά μικροσκοπικά εσώρουχα, στο ίδιο ασημένιο χρώμα, που πρόσφεραν μία ψευδαίσθηση ότι δεν φορούσε τίποτα.



«Που είναι το φόρεμα; Δεν μπορώ να καταλάβω τις γυναίκες που νομίζουν ότι είναι εντάξει να κυκλοφορείς εδώ κι εκεί γυμνή. Δείξτε λίγη αξιοπρέπεια και έστω λίγη περηφάνεια για τον εαυτό σας», της έγραψε ένας χρήστης, κάτω από μία φωτογραφία της και κάπως έτσι ξεκίνησε ένας «πόλεμος» για την εμφάνισή της.

Κλείσιμο


Από την μία πλευρά ήταν εκείνοι που υποστήριξαν πως η εμφάνισή της είναι αποτέλεσμα ανασφάλειας και προκλητικότητας και από την άλλη μεριά εκείνοι που την αποθέωσαν για το πόσο ακομπλεξάριστη και άνετη νιώθει με το σώμα της. Ωστόσο, καμία από τις δύο πλευρές δεν περίμενε την απάντηση της ίδιας της ηθοποιού.



«Το να νιώθεις άβολα με το ανθρώπινο σώμα είναι συντηρητισμός και αποτέλεσμα πλύσης εγκεφάλου. Είναι απλά ένα σώμα. Όλοι έχουμε ένα», δήλωσε η Ζόι Κράβιτζ και αποστόμωσε τους πάντες.





Ειδήσεις σήμερα:

Έρχεται ο ευρωστρατός: Η απάντηση των Βρυξελλών στη συμφωνία AUKUS

Επίθεση με βιτριόλι: Οργή από την Ιωάννα για τα όσα υποστηρίζει ο 40χρονος

Προ των πυλών οι ανακοινώσεις για την γ' δόση εμβολίου - Ποιες είναι οι επόμενες πληθυσμιακές ομάδες που θα λάβουν SMS
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης