Έλεν Μίρεν: Θα παρουσιάσει διαγωνισμό «μάγων» με αφορμή τα 20 χρόνια από την πρώτη ταινία του Χάρι Πότερ

Έλεν Μίρεν: Θα παρουσιάσει διαγωνισμό «μάγων» με αφορμή τα 20 χρόνια από την πρώτη ταινία του Χάρι Πότερ

Το δημοφιλές franchise του Χάρι Πότερ γιορτάζει τα 20 χρόνια από την Φιλοσοφική Λίθο - Άγνωστη παραμένει η ημερομηνία της εκδήλωσης

mirren
Η Έλεν Μίρεν θα παρουσιάσει τον διαγωνισμό μάγων που οργανώθηκε, με αφορμή την συμπλήρωση 20 χρόνων από την κυκλοφορία της πρώτης κινηματογραφικής ταινίας του Χάρι Πότερ.

Η ταινία «Ο Χάρι Πότερ και η Φιλοσοφική Λίθος» έκανε πρεμιέρα στους κινηματογράφους στις 14 Νοεμβρίου του 2001. Οι φανατικοί θαυμαστές του μικρού μάγου θα συμμετάσχουν στην εκδήλωση «Harry Potter: Hogwarts Tournament of Houses» και θα διαγωνίζονται για το Κύπελλο House Cup.



Οι συμμετέχοντες θα αναμετρηθούν σε ερωτήσεις γνώσεων σχετικές με το σύμπαν του Χάρι Πότερ, ενώ θα παραβρεθούν επίσης ξεχωριστοί καλεσμένοι. Προς το παρόν, δεν έχει ανακοινωθεί η επίσημη ημερομηνία της εκδήλωσης, όμως όταν θα πραγματοποιηθεί, θα μεταδοθεί επίσης στα τηλεοπτικά δίκτυα Cartoon Network’s ACME Night και TBS, ενώ στο άμεσο μέλλον θα είναι διαθέσιμη και στο HBO Max.

Η ηθοποιός ανέφερε σε δήλωσή της σχετικά με τον ρόλο της στον διαγωνισμό: «Ήξερα ότι κάποια μέρα θα έπαιρνα έναν ρόλο στον Χάρι Πότερ και είμαι πολύ χαρούμενη που συμμετέχω στην γιορτή των 20 χρόνων. Θα είναι απόλαυση να ζωντανέψουμε ξανά αυτή την μαγεία για τους θαυμαστές, που συνεχίζουν να διασκεδάζουν σε αυτό τον μαγευτικό κόσμο».





Ειδήσεις σήμερα:

Ρόμπερτ Νταρστ: Στη φυλακή ο μεγιστάνας του real estate για τη δολοφονία της καλύτερής του φίλης

EUMED9: H Μεσόγειος «φλέγεται» στη σκιά της AUKUS - «Στη γειτονιά της» γυρνά η Γαλλία

Χαμός στην Αγγλία με τον Χάμιλτον: Μετά το ατύχημα στη Μόντσα εθεάθη παρέα με μοντέλο του OnlyFans
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης