Η Σταματίνα είναι «πολύ σκληρή για να πεθάνει» και ο Γρηγόρης έρχεται

Η Σταματίνα είναι «πολύ σκληρή για να πεθάνει» και ο Γρηγόρης έρχεται

Σιγά που θα καταλήξουμε σε συμπεράσματα και σιγά που θα μπορέσουν να κοιμηθούν ήσυχοι οι παρουσιαστές, χαχαχαχααα

tsimtsilii
Οι εκπομπές οι οποίες κάνουν πρωταθλητισμό πολλά χρόνια έχουν συνταγή και όχι τύχη. Στην περίπτωση του «Happy Day» λοιπόν υπάρχει μία πολύ δυνατή συντακτική ομάδα η οποία δουλεύει πυρετωδώς, μία ευφυής και αποτελεσματική αρχισυντάκτρια, ένα πολύ καλό πάνελ και φυσικά μία από τις ταλαντούχες παρουσιάστριες: η Σταματίνα Τσιμτσιλή. Οποιος παρακολουθεί την εκπομπή έχει δει ότι η Σταματίνα εδώ και μερικές μέρες αν και φοράει όμορφα και σέξι φορέματα, θαρρείς και φοράει στολή μονομάχου. Τρέχει, ψάχνει θέματα, κάνει συνεντεύξεις, δίνει ρυθμό, πετάει φωτιές. Το αποτέλεσμα φαίνεται, ας μην κοροϊδευόμαστε και μπράβο.

Επιτέλους, το πρωινό που άρχισε πρώτο την προετοιμασία βγαίνει έστω και τελευταίο. Το «Breakfast Star» είναι έτοιμο, αύριο έχει γενική πρόβα και Γιώργος Καρτελιάς και Ελίνα Παπίλα παρέα με την ομάδα τους θα πάρουν το βάπτισμα. Δίπλα τους, ένας από τους καλύτερους παραγωγούς, ο Νίκος Χριστοφόρου, μία γυναίκα που γεννήθηκε αρχισυντάκτρια, η Ελεάννα Τρυφίδου και ένας σταθμός που αποφάσισε να στηρίξει μία τολμηρή και φρέσκια πρόταση και όχι μία ακριβή μεταγραφή. Τους αξίζει μία μεγάλη ευχή για καλή αρχή.

παπιλα_καρτελιας


Τόσο καλόκαρδη σήμερα, θα νομίζετε άλλον έβαλα να γράψει την στήλη. Ας επανέλθω και ας συνέλθω.

Λογικά όταν τα νούμερα πέφτουν με την μαγειρική, ανεβαίνουν με το ριάλιτι. Αυτό σκέφτηκα στο «Game of Chefs» και αποφάσισαν να σερβίρουν εκτός από φαγητό και σκληρό ριάλιτι. Τα ξέρουμε, παιδιά, εμείς τι δουλειά κάνουμε απέναντι;

game_of_chefs


Από Δευτέρα 27 Σεπτεμβρίου επιστρέφει και το «2night show» με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου. Το μοναδικό late night show φέτος και από τα καλύτερα των τελευταίων ετών. Το ξέρει το κόλπο ο Γκρεγκ και το πάει καλά.

Κλείσιμο
arnaoutogloy


Πρεμιέρα αύριο και για έναν από τους καλύτερους Ελληνες παρουσιαστές. Τον Γιώργο Λιανό, ο οποίος με το «Voice» στον ΣΚΑΪ επιστρέφει μετά από μερικούς μήνες. Αύριο το βράδυ το καλύτερο μουσικό τάλεντ σόου με ανανεωμένη κριτική επιτροπή, καθώς κατέφθασε ο Αργυρός και θα κάνει και ζζζζημιές.

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ_ΑΡΓΥΡΟΣ_2


Τις κοπέλες που έχουν μπει στο «Bachelor», τι προσόντα τους ζήτησαν στο κάστινγκ; Ειλικρινά έχω αυτή την απορία και αν κάποιος μπορεί να μου το απαντήσει, πολύ τον ευχαριστώ.

bachelor


Κλείνοντας, το κουίζ: Ποια πολύ γνωστή πρώην παίκτρια ριάλιτι τηλεφωνεί σε όλες τις εκπομπές πλασάροντας τον εαυτό της για την πιο ικανή πανελίστρια; Πολλές θα μπορούσαν να είναι, θα μου πείτε, αλλά μία θέλω.



Ειδήσεις σήμερα

«McDreamy»... εφιάλτης: Ο «Ντέρεκ» του Grey's Anatomy «τρομοκρατούσε» τα μέλη του καστ της σειράς, ισχυρίζεται νέο βιβλίο

Αμερική: Ένας στους τρεις ασθενείς με κορωνοϊό εμφάνισε συμπτώματα Covid διαρκείας

Καιρός: 37άρια μέσα στην «καρδιά» του Σεπτέμβρη - Θερμοκρασίες για παραλίες το Σαββατοκύριακο - Δείτε χάρτες
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης