Πατέρας Έλενας Πολυχρονοπούλου: Δεν υπήρχε περίπτωση η κόρη μου να γνώριζε για τη διακίνηση της κοκαΐνης

Πατέρας Έλενας Πολυχρονοπούλου: Δεν υπήρχε περίπτωση η κόρη μου να γνώριζε για τη διακίνηση της κοκαΐνης

«Η ψυχολογία της δεν είναι καλή, δεν την έχουμε δει στον Κορυδαλλό», λέει ο πατέρας της

Elena_Polyxronopoulou
O πατέρας της Έλενας Πολυχροπούλου, του μοντέλου που συνελήφθη για διακίνηση ναρκωτικών μίλησε στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου για την ψυχολογική κατάσταση στην οποία βρίσκεται η κόρη του τονίζοντας πως αν γνώριζε για την εμπλοκή του συντρόφου της θα είχε απομακρυνθεί.

«Καταλαβαίνετε ότι η ψυχολογική κατάσταση της κόρης και όλης της οικογένειας είναι στα τάρταρα αυτή τη στιγμή. Μιλάμε για μια κοπέλα που σε ένα μήνα είχε ετοιμάσει τον γάμο της. Για τους γονείς δυο είναι τα χειρότερα πράγματα, ο θάνατος του παιδιού τους και η φυλακή που αυτή τη στιγμή είναι σαν απώλεια.

Η ψυχολογία της δεν είναι καλή… Πριν δυο χρόνια είχε ειπωθεί από την Έλενα ότι ο συγκεκριμένος είχε εμπλοκή με ουσίες. Ήταν και λόγος χωρισμού. Το κομμάτι των ναρκωτικών μας γεμίζει με αποστροφή. Όλα μου τα χρόνια μέχρι και σήμερα ασχολούμαι πέραν της δουλειάς μου, με τον αθλητισμό και με τα παιδιά μου. Δεν καπνίζουμε, δεν πίνουμε, δεν βγαίνουμε σε μπαρ, έχουμε μια τελείως διαφορετική ζωή….

Γνωρίζοντας την Έλενα, θα σας έλεγα ότι επειδή ξέρω τον χαρακτήρα της, δεν υπήρχε περίπτωση να γνώριζε ότι γίνεται διακίνηση, αφήνω έξω τη χρήση, δεν υπήρχε περίπτωση να ασχοληθεί με αυτό, να σκορπά θάνατο. Η Έλενα, είναι παιδί που αν την ξέρατε, αν έχετε συνεργαστεί ή αν σας έχουν πει οι συνεργάτες της, είναι παιδί που σκορπούσε τη ζωή, έμπαινε μέσα και έλαμπε ο χώρος.

Δεν έχουμε καταφέρει να την επισκεφθούμε γιατί ακόμα έχουν covid στον Κορυδαλλό, έχουμε μιλήσει πολύ λίγο μέσω καρτοκινητού. Η ίδια δηλώνει ότι είναι μακριά από όλα, είχε σοκαριστεί, δεν είχε καταλάβει και τη βαρύτητα του λόγου για τον οποίο είναι μέσα…».

Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-cebzoj3j375t-se)

Ειδήσεις σήμερα:


Μπογδάνος: «Κίτρινη» από το Μαξίμου, έρευνα για τη διαρροή της λίστας με ονόματα παιδιών

Εμβόλια: Χάσμα στην εμβολιαστική κάλυψη ανάμεσα σε περιοχές της Αττικής

Επίθεση με βιτριόλι: «Τσουνάμι» συμπαράστασης για την Ιωάννα Παλιοσπύρου - Οι δωρεές ξεπέρασαν τις προσδοκίες
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης