Ράνια Τζίμα: Έχασα την ακοή μου από το ένα αυτί λόγω άγχους

Ράνια Τζίμα: Έχασα την ακοή μου από το ένα αυτί λόγω άγχους

Τι είπε η δημοσιογράφος για την κόρη της και τη σχέση της με τον Γαβριήλ Σακελλαρίδη

Rania_Tzima
Μια αποκαλυπτική συνέντευξη στην εκπομπή «Πάμε Δανάη» παραχώρησε η Ράνια Τζίμα. Η δημοσιογράφος και παρουσιάστρια του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του Mega, εξομολογήθηκε ότι έχασε την ακοή της από το ένα αυτί εξαιτίας του άγχους.

«Κάποια στιγμή έπαθα ένα σοβαρό αυτοάνοσο, λόγω άγχους έχασα την ακοή μου από το ένα αυτί μου εντελώς. Όταν έπαθε το μεγάλο οικονομικό κρασάρισμα η Κύπρος, εγώ έκανα τότε υπουργείο ανάπτυξης. Ήμουν μόνη μου τότε εργένισσα και ξύπνησα ένα πρωί και διαπίστωσα ότι δεν ακούω από το ένα αυτί. Νόμιζα έχει μπει νερό.

Πόνο δεν είχα κανένα, συνέχισα να δουλεύω, περνούσαν οι μέρες κι εγώ κουφή εντελώς. Ο πόνος σε κινητοποιεί θα σε στείλει στο γιατρό, αυτό ήταν ένα βουβό πράγμα.

Επισκέφθηκα γιατρό μετά από 15 ημέρες. Κάνουμε το ακουόγραμμα και μου λέει "εσείς δεν ακούτε καθόλου”. Μου είπε πως η βλάβη ήταν μόνιμη και μη αναστρέψιμη. Έκανα μια αγωγή, κάτι λίγο κερδίσαμε. Ένα 20% περίπου και η ζωή συνεχίζεται. Το ακουστικό νεύρο καταστράφηκε. Ήταν νευρολογικής φύσης το πρόβλημα και θα μπορούσε να με είχε χτυπήσει στο μάτι».

Αναφορικά με την προσωπική της ζωή και τη σχέση της με τον σύντροφό της Γαβριήλ Σακελλαρίδη, είπε: «Η περίοδος που ο Γαβριήλ ήταν κυβερνητικός εκπρόσωπος δεν ήταν "υγιεινός περίπατος” για τη σχέση μας, αλλά σε πάει το συναίσθημα σε αυτά τα πράγματα. Η Ελένη είναι πέντε ετών και κοιμάται ακόμη μαζί μας, οπότε ξυπνάω και το παιδί είναι πάνω μου. Το πρωί ετοιμάζω την Ελένη και ταυτόχρονα ενημερώνομαι και κοιτάζω τα νούμερα τηλεθέασης. Το ρόλο του αυστηρού τον έχει αναλάβει ο Γαβριήλ, εγώ δεν μπορώ να είμαι αυστηρή με την Ελένη και η κόρη μου είναι προσκολλημένη στη μαμά της. Η Ελένη με έπεισε να θέλω να αποκτήσω κι άλλο παιδί».

Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-ce9h30ojvi95-st)


Ειδήσεις σήμερα

Ποιοι θα πρέπει να κάνουν την τρίτη δόση του εμβολίου - Το σχέδιο της επιτροπής

iPhone 13: Ελκυστικό ναι, επαναστατικό όχι

ΗΠΑ-Κίνα: «Άκυρο» στον Μπάιντεν από τον Σι Τζινπίνγκ για δια ζώσης σύνοδο κορυφής - Διαψεύδει ο Αμερικανός πρόεδρος
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης