Χιου Τζάκμαν: Συγχώρησε τη μητέρα του που τον εγκατέλειψε, όταν εκείνος ήταν οκτώ ετών και ποζάρει μαζί της

Χιου Τζάκμαν: Συγχώρησε τη μητέρα του που τον εγκατέλειψε, όταν εκείνος ήταν οκτώ ετών και ποζάρει μαζί της

Το κοινό στιγμιότυπο στο Instagram και η λεζάντα με την λέξη: «Μαμά»

hugh
O Χιου Τζάκμαν συγχώρεσε τη μητέρα του, Γκρέις, η οποία τον εγκατέλειψε σε ηλικία 8 ετών και μάλιστα, πόζαρε μαζί της σε μία νέα φωτογραφία στο Instagram.

Όπως είχε αναφέρει στο παρελθόν ο ηθοποιός, η Γκρέις ΜακΝέιλ τον είχε εγκαταλείψει με τα αδέρφια του και τον πατέρα τους στην Αυστραλία, όταν εκείνος ήταν μόνο 8 ετών, χωρίς καν να τους πει αντίο και επέστρεψε στην πατρίδα της, την Αγγλία.

Αν και μετά το διαζύγιο των γονιών του, είχε την δυνατότητα να μετακομίσει μαζί της, εκείνος έμεινε με τον πατέρα του και τους δύο του αδερφούς, Ίαν και Ραλφ στο Σίδνεϊ, ενώ οι αδερφές του, Ζόε και Σόνια έφυγαν στην Αγγλία.



«Θυμάμαι πως είχε μια πετσέτα στο κεφάλι της και είπε απλά γεια. Πρέπει να ήταν ο τρόπος της για να πει αντίο. Πήγα στο σχολείο κι όταν επέστρεψα δεν ήταν κανείς εκεί. Την επόμενη μέρα δεχτήκαμε ένα τηλεγράφημα από την Αγγλία και μάθαμε ότι ήταν εκεί. Ο μπαμπάς κάθε μέρα προσευχόταν να επιστρέψει», ανέφερε ο ηθοποιός.

Για αρκετό καιρό, η εγκατάλειψη της είχε καρφωθεί στο μυαλό του ως μία τραυματική εμπειρία και πάντα ήλπιζε ότι ίσως επέστρεφε. Με τα χρόνια όμως, κατάφερε να το ξεπεράσει και προσπάθησε να έρθει σε επικοινωνία μαζί της.

«Της μίλησα αρκετά και κατάλαβα ότι πάλευε πολύ σκληρά. Μετά την γέννησή μου μπήκε σε νοσοκομείο και υπέφερε από επιλόχειο κατάθλιψη. Δεν υπήρχε καμία στήριξη. Πλέον έχουμε συμφιλιωθεί, είναι πολύ σημαντικό αυτό. Ήμουν πάντα συνδεδεμένος μαζί της, έχουμε μία πολύ καλή σχέση. Ποτέ δεν ένιωσα ότι δεν με αγαπούσε, ακόμα και όταν έφυγε», εξήγησε ο ηθοποιός σε πρόσφατη συνέντευξή του.





Ειδήσεις σήμερα:

Κορωνοϊός: Η έκρηξη κρουσμάτων έφερε «lockdown» για τους ανεμβολίαστους - Ποια μέτρα θα ισχύσουν από 13 Σεπτεμβρίου

Βίλα Παύλου Ψωμιάδη στη Μύκονο: Ο «χρυσός βράχος» που αγοράστηκε 3 εκατ. ευρώ και τώρα πωλείται 25!

Αφγανιστάν: Οι Ταλιμπάν διέταξαν τις εργαζόμενες γυναίκες να καθίσουν σπίτι
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης