Τάκης Ζαχαράτος: Η χάρη που του ζήτησε on air η Ματίνα Παγώνη (Βίντεο)

Τάκης Ζαχαράτος: Η χάρη που του ζήτησε on air η Ματίνα Παγώνη (Βίντεο)

Η πρόεδρος της ΕΙΝΑΠ έκανε μία έκκληση στον γνωστό μίμο για την παράστασή του «Πάμε γι' άλλα... Ολοταχώς»

ζαχαρατος
Με αφορμή την παράστασή του «Πάμε γι' άλλα... Ολοταχώς», ο Τάκης Ζαχαράτος βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή «Κοινωνία Ώρα Mega» και μεταξύ άλλων μίλησε για τις νέες εμφανίσεις, που ξεκινάει μετά τις 27 Αυγούστου στο Θέατρο Άλσος.

Στην σκηνή μαζί του θα «εμφανιστεί» η Άντζελα Δημητρίου ερμηνεύοντας μερικές από τις μεγαλύτερες επιτυχίες της, αλλά και ο Γιάννης Αντετοκούνμπο. Για τον μπασκετμπολίστα, βέβαια, ο Τάκης Ζαχαράτος είχε να πει τα καλύτερα.



«Είμαι πολύ συγκινημένος, είναι πρότυπο σε μία εποχή, που δοκιμάζονται οι αξίες. Αυτό το πλάσμα που μοιραζόταν με τον αδερφό του τα παπούτσια του για να κάνει προπόνηση και να φτάνει τελικά στην κορυφή, υποκλίνομαι. Θα ήθελα να τιμήσω αυτόν τον άνθρωπο, γιατί είναι πηγή έμπνευσης, πολιτισμούς και αξιών», ανέφερε.

Κατά την διάρκεια της εκπομπής, όμως, οι παρουσιαστές είχαν ετοιμάσει μία έκπληξη στον Τάκη Ζαχαράτο. Ως γνωστόν, ο διάσημος μίμος πρόκειται να αναπαραστήσει στην παράστασή του και την γνωστή γιατρό και με αφορμή αυτό, η Ματίνα Παγώνη βγήκε live στον αέρα, θέλοντας να κάνει μία έκκληση στον ίδιο.



«Είναι η καλύτερη παράσταση που έχει κάνει εώς τώρα. Αυτό που κάνει το ζει, το αισθάνεται και γι' αυτό το κάνει τέλεια. Είναι πολύ σημαντικό αυτό. Θέλω όμως, μία προσωπική χάρη. Όταν τελειώνει η παράσταση, επειδή εσύ είσαι ένας άνθρωπος που σε αγαπάει ο κόσμος και σε λατρεύει, να κάνεις έκκληση να πάει ο κόσμος να εμβολιαστεί», ζήτησε από τον Τάκη Ζαχαράτο η πρόεδρος της ΕΙΝΑΠ.

Αμέσως, φυσικά, δέχτηκε την χιουμοριστική απάντηση του Τάκη Ζαχαράτου: «Το έχω κάνει ήδη εικόνα. Θα ντυθούμε δύο Ματίνες, θα πάρουμε τις σύριγγες και θα τους κυνηγάμε».





Ειδήσεις σήμερα

Εντυπωσιακό βίντεο: Το «Εξπρές Σκοπελίτης» παλεύει με τα κύματα στη Νάξο

Η Βρετανία σκέφτεται να θέσει εκτός νόμου τα ταξίδια στο Αφγανιστάν

Ανησυχητική η αύξηση των κρουσμάτων στην Τουρκία: Σχεδόν 19.000 μολύνσεις, 232 ασθενείς κατέληξαν

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης