Νίκος Οικονομόπουλος: Στο νοσοκομείο με Covid - Είναι ανεμβολίαστος

Νίκος Οικονομόπουλος: Στο νοσοκομείο με Covid - Είναι ανεμβολίαστος

Ο δημοφιλής τραγουδιστής είναι 37 ετών - Εμφάνισε πνευμονολογικά προβλήματα από επιπλοκές του κορωνοϊού

oikonomopoulos_nikos_art
Στον νοσοκομείο «Ευαγγελισμός» νοσηλεύεται ο δημοφιλής τραγουδιστής Νίκος Οικονομόπουλος, που είχε διαγνωσθεί θετικός στον κορωνοϊό.

Ο 37χρονος ερμηνευτής παρουσίασε επιπλοκές της covid και ειδικότερα πνευμονολογικά προβλήματα  και νωρίτερα σήμερα  εισήχθη για νοσηλεία σε απλή κλίνη covid του «Ευαγγελισμού».   Σύμφωνα με τις έως τώρα πληροφορίες, ο Νίκος Οικονομόπουλος είχε διαγνωσθεί προ ημερών θετικός στον κορωνοϊό, αλλά η κατάστασή του ήταν τέτοια που παρέμενε στο σπίτι του. Ωστόσο, από χθες παρουσίασε επιδείνωση και ειδικότερα δυσκολία στην αναπνοή, οπότε μετέβη στο νοσοκομείο, όπου και κρίθηκε αναγκαίο να παραμείνει για νοσηλεία.

Σημειώνεται ότι ο τραγουδιστής δεν έχει εμβολιασθεί κατά του κορωνοϊού.

«Παίρνω μέτρα για τον κορωνοϊό» δήλωνε σε συνέντευξή του


Σε συνέντευξη που είχε δώσει πέρσι στον ραδιοφωνικό σταθμό Ρυθμός 9,49,  ο Νίκος Οικονομόπουλος είχε μιλήσει για τον κορωνοϊό, την πίστη και τη Θεία Κοινωνία λέγοντας πώς θα την ελάμβανε ακόμα και αν πριν από εκείνον κοινωνούσε ένας άνθρωπος με λέπρα ή οποιαδήποτε μεταδοτικά ασθένεια. Πιο συγκεριμένα ο τραγουδιστής αναφέρθηκε εκτενώς στον κορωνοϊό, αλλά και την πίστη του.

«Με τον κορωνοϊό δεν έχει αλλάξει κάτι. Σκέφτομαι όπως σκεφτόμουν και πριν. Ο κορωνοϊός απλά έφερε μια αταξία στη ζωή μας. Μας τα έχει αλλάξει όλα. Μας έχει αλλάξει τη δομή της σκέψης μας, δεν ξέρουμε τι να σκεφτούμε, τι είναι σωστό, τι είναι λάθος. Μας λένε και κάποιοι άλλοι άνθρωποι τι είναι το σωστό, ενώ γνωρίζουμε και εμείς τι είναι και θέλουν να μας βγάλουν τρελούς. Είναι κάποιοι άνθρωποι οι οποίοι παραπληροφούν τον κόσμο και λένε πράγματα που δεν τα γνωρίζουν και απλά κάπου τα άκουσαν και έτσι ο κόσμος δεν ξέρει τι να πιστέψει». Αναφορικά με το αν παίρνει μέτρα ασφαλείας με αντισηπτικά είπε: «Το κάνω σε μεγαλύτερο βαθμό από πριν».

Ο τραγουδιστής ανέφερε πώς κανένας από τους δημοσιογράφους δεν τον ρώτησε κάτι σχετικά με την πίστη και την θρησκεία μας, λέγοντας πώς οι άνθρωποι κάνουν σαν να μην υπάρχει: «Υπάρχει μόνο κορωνοϊός, υπάρχει μόνο η δουλειά και δεν υπάρχει η πίστη, δεν υπάρχει ο Χριστός και πρέπει να τον ξεχάσουμε».

Αποκάλυψε δε, πως συνέχεια επικοινωνεί με τον πνευματικό του τηλεφωνικά και πλέον από κοντά αφού πλέον επιτρέπεται. «Εκπροσωπώ τους ανθρώπους που θα ήθελαν να πάνε στην εκκλησία και να κοινωνήσουν. Εγώ θα κοινωνούσα αν ο προηγούμενος από εμένα ήταν λεπρός, ποια είναι η χειρότερη αρρώστια που μπορεί να υπάρχει, που να είναι κολλητική, εγώ θα πήγαινα, το ομολογώ, το λέω και δημοσίως να το μάθει ο κόσμος, θα το έκανα».






Ειδήσεις σήμερα:

Δείτε βίντεο: Χαμός σε συναυλία του Λευτέρη Πανταζή στην Αλβανία

Εύβοια: Διπλασιάζει ο ΟΑΕΔ τη διάρκεια διακοπών κοινωνικού τουρισμού στους πυρόπληκτους δήμους

Ένας 40άρης «την έπεσε» σε μια 19χρονη στο γυμναστήριο... και ο διάλογός τους έγινε viral στο TikTok (Βίντεο)
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης