Άσλεϊ Γκράχαμ: Η νέα της γυμνή φωτογραφία είναι μια ωδή στη Μητέρα Φύση

Άσλεϊ Γκράχαμ: Η νέα της γυμνή φωτογραφία είναι μια ωδή στη Μητέρα Φύση

Ποζάρει χωρίς ρούχα σε ένα καταπράσινο τοπίο και «γίνεται ένα» με τη φύση

graham
Η Άσλεϊ Γκράχαμ ανάρτησε στο Instagram μία γυμνή φωτογραφία μέσα σε ένα καταπράσινο τοπίο, θέλοντας κατ' αυτόν τον τρόπο να δείξει την λατρεία της στην φύση.

Το plus size μοντέλο δημοσίευσε μία αποκαλυπτική φωτογραφία, όπου ποζάρει γυμνή σε ένα καταπράσινο χωράφι, καλύπτοντας το γυμνό της στήθος με τα χέρια της. «Τα vibes της μητέρας Γης», έγραψε στην λεζάντα της.



Η ίδια πριν λίγο καιρό ανακοίνωσε την δεύτερη εγκυμοσύνη της με παρόμοιο τρόπο. Με μία γυμνή φωτογραφία, όπου ποζάρει σε ένα επίσης καταπράσινο τοπίο και αγκαλιάζει την φουσκωμένη της κοιλίτσα, γνωστοποίησε στο κοινό της πως περιμένει το δεύτερο παιδάκι της.



Το μοντέλο αναρτά πολύ συχνά γυμνές ή ημίγυμνες φωτογραφίες στον προσωπικό της λογαριασμό και όπως έχει εξηγήσει, το κάνει γιατί θέλει να καταλάβει ο κόσμος ότι «τα παραπάνω κιλά είναι κάτι το φυσιολογικό».

«Δεν δημοσιεύω τον εαυτό μου ημίγυμνο για να πάρω likes στο Instagram. Το κάνω, ώστε αν κάποιος νεότερος από 'μένα, μου μοιάζει, να γνωρίζει ότι το πάχος δεν είναι κάτι ασυνήθιστο. Μακάρι, όταν ήμουν νεότερη, κάποιος να ήταν τόσο ειλικρινής όσο εγώ και ακομπλεξάριστος με την κυτταρίτιδα και το λίπος, ώστε να μπορούσα να ξέρω ότι αυτό είναι κάτι φυσιολογικό. Αυτό είναι ένα πραγματικό σώμα», είχε δηλώσει στο παρελθόν η Άσλεϊ Γκράχαμ για τις αποκαλυπτικές της φωτογραφίες.

Κλείσιμο




Ειδήσεις σήμερα: 
Σάκκαρη: «Εδώ δεν είμαι σαν Σάκκαρη, αλλά σαν Ελλάδα και ελπίζω να σας κάνω περήφανους»

Κατώτατος μισθός: Αυξάνεται κατά 2% εν μέσω πανδημίας για να τονωθεί η ψυχολογία της αγοράς

Λινού: Αρκετοί ανεμβολίαστοι νέοι θα νοσήσουν και θα πεθάνουν
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης