Κιμ Καρντάσιαν: «Ενθουσιασμένη» με τον ελληνικής καταγωγής και... προικισμένο Άνταμ Ντέμος

Κιμ Καρντάσιαν: «Ενθουσιασμένη» με τον ελληνικής καταγωγής και... προικισμένο Άνταμ Ντέμος

Η διάσημη περσόνα έχει πάθει εμμονή με την σειρά Sex/Life και τον πρωταγωνιστή της, που έγινε θέμα συζήτησης, όταν εμφανίστηκε ολόγυμνος σε μία από τις πολλές «καυτές» σκηνές

demos-kardashian-arthro
Όπως όλα δείχνουν, η Κιμ Καρντάσιαν βγαίνει ξανά στο «κυνήγι», μετά το διαζύγιο της με τον Κάνιε Γουέστ.

Αυτή την φορά, ο άντρας, τον οποίο έβαλε στο μάτι είναι ο... ελληνικής καταγωγής ηθοποιός, Άνταμ Ντέμος. Ο διάσημος πρωταγωνιστής της νέας σειράς του Netflix «Sex/Life» έχει αποτελέσει το τελευταίο διάστημα αντικείμενο συζήτησης, λόγω των επίμαχων σκηνών, στις οποίες εμφανίζεται κατά την διάρκεια της σειράς.



Η σειρά διηγείται την καθημερινή ζωή μίας μητέρας, η οποία αναπολεί τα παλιά χρόνια, όταν ακόμα ήταν «ιδιαίτερα ενεργή» στην σεξουαλική της ζωή. Σε μία σκηνή, ο Άνταμ Ντέμος εμφανίζεται εντελώς γυμνός και έκτοτε, όλοι κάνουν λόγο για το πόσο «προικισμένος» είναι.

Όπως φαίνεται, και η Κιμ Καρντάσιαν δεν έμεινε ασυγκίνητη από τον εντυπωσιακό ηθοποιό. Όπως αποκάλυψε η φίλη της Τρέισι, δημοσιεύοντας μία κοινή τους συνομιλία, η διάσημη περσόνα είναι μεγάλη φαν της σειράς και προσπαθεί να πείσει κι εκείνη, καθώς και την αδερφή της, Κλόε να ξεκινήσουν να την παρακολουθούν.

Όταν όμως, πληροφορήθηκε πως ο ηθοποιός είναι δεσμευμένος και μάλιστα με την ίδια γυναίκα, που έχει σχέση και στην σειρά, η Κιμ μάλλον απογοητεύτηκε, λέγοντας: «Πάψε!».

Δείτε τις φωτογραφίες: 

kim_kardashian

kim
Κλείσιμο



Ειδήσεις σήμερα

Ολυμπιακοί Αγώνες: Οι Ιάπωνες κατάφεραν να μας συγκινήσουν σε ένα άδειο από κόσμο στάδιο

Τραγωδία στο Μάτι: Πλήθος κόσμου στην επιμνημόσυνη δέηση στο μνημείο των θυμάτων της πυρκαγιάς - Φωτογραφίες

Μίνα Σουβάρι: Η πρωταγωνίστρια του American Beauty εξομολογείται: «Με εκμεταλλεύτηκε, διασκέδασε μαζί μου και μετά με πέταξε»

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης