Μπάκιγχαμ: Σάλος με το μπότοξ που έκανε η Κέιτ Μίντλετον - Απαγορεύεται ρητά στους βασιλικούς κανόνες

Μπάκιγχαμ: Σάλος με το μπότοξ που έκανε η Κέιτ Μίντλετον - Απαγορεύεται ρητά στους βασιλικούς κανόνες

Ο πλαστικός χειρουργός της την «εξέθεσε» στο Instagram -  Το Παλάτι διέψευσε την είδηση

kate_middleton_main
Οι νέες φήμες που κυκλοφόρησαν και θέλουν τη  Δούκισσα του Κέιμπριτζ να έχει υποβληθεί σε μπότοξ έχουν αναστατώσει το Μπάκιγχαμ.

Συγκεκριμένα, ένα προφίλ στο Instagram που ανήκει στον Βρετανό πλαστικό χειρουργό Dr. Munir Somji της κλινικής Medi Spa Clinic ανάρτησε δύο φωτογραφίες της Κέιτ Μίντλετον και ισχυρίζεται πως η μία είναι πριν από το baby botox, που της έκανε, ενώ η άλλη μετά. Το baby botox ακολουθεί ακριβώς την ίδια μέθοδο με το κανονικό μπότοξ, όμως το υλικό που προστίθεται είναι σε λιγότερη ποσότητα. 

Ο εν λόγω γιατρός είναι διάσημος για τις επεμβάσεις, που έχει αναλάβει, καθώς στο πελατολόγιό του ανήκει ένα μεγάλο πλήθος από celebrities. Μάλιστα, πολύ συχνά αναρτά φωτογραφίες με τις επεμβάσεις, που τους κάνει στο προφίλ του στο Instagram.

Έτσι, λοιπόν, έγινε και με τη Δούκισσα του Κέιμπριτζ. Ο ίδιος εξήγησε στην λεζάντα της φωτογραφίας, που ανάρτησε πως είναι πολύ καλή πελάτισσά του και τον επισκέπτεται πολύ συχνά για θεραπείες. Οι διαφορές, βέβαια, στις δύο φωτογραφίες της Δούκισσας είναι κάτι παραπάνω από εμφανείς, αφού στην δεύτερη (το «μετά»), οι ρυτίδες στο πρόσωπό της έχουν απαλύνει σε πολύ μεγάλο βαθμό.  

κειτ_μιντλετον


Συγκεκριμένα, έγραψε στην λεζάντα του: «Η Κέιτ μας λατρεύει το baby botox. Κοιτάξτε την μείωση των λεπτών γραμμών στο μέτωπό της και την ανύψωση των βλεφάρων. Ασθενείς έρχονται από πολύ μακριά για να με δουν να εφαρμόζω αυτή την μέθοδο».

Κλείσιμο
Φυσικά, το Παλάτι δεν θα μπορούσε να αφήσει ασχολίαστο ένα τέτοιο «σκάνδαλο», καθώς οι αισθητικές επεμβάσεις απαγορεύονται ρητά στους βασιλικούς κανόνες. Έτσι, εκπρόσωπος του Παλατιού ανέφερε δημόσια πως η είδηση είναι ψευδής και η Κέιτ Μίντλετον δεν έχει «πειράξει» τίποτα στην εμφάνισή της.


Ειδήσεις σήμερα

Συμβούλιο Ασφαλείας ΟΗΕ: Απερίφραστη η καταδίκη της Τουρκίας για τα Βαρώσια - Ικανοποίηση στην Αθήνα

Εμβόλιο Moderna: «Πράσινο φως» για παιδιά 12-17 ετών από τον EMA

Ολυμπιακοί Αγώνες 2020: Μεγάλη διαμαρτυρία έξω από το στάδιο την ώρα της τελετής έναρξης
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης