Η Μαντόνα στηρίζει την Μπρίντεϊ Σπίαρς στο θέμα της «κηδεμονίας της»: Η δουλεία καταργήθηκε εδώ και πολύ καιρό

Η Μαντόνα στηρίζει την Μπρίντεϊ Σπίαρς στο θέμα της «κηδεμονίας της»: Η δουλεία καταργήθηκε εδώ και πολύ καιρό

«Άνοιξε την καρδιά σου. Η δουλεία καταργήθηκε εδώ και πολύ καιρό! Θάνατος στην άπληστη πατριαρχία που το κάνει αυτό στις γυναίκες για αιώνες», τόνισε μέσω των social media η «βασίλισσα της ποπ»

000_PAR2004012478778
Η Madonna τάχθηκε στο πλευρό της τραγουδίστριας της ποπ, Μπρίτνεϊ Σπίαρς στη μάχη της κατά της νομικής επιμέλειας, του «καθεστώτος» κηδεμονίας από τον πατέρα της, το οποίο χαρακτήρισε «δουλεία». Η Μπρίτνεϊ Σπίαρς ζήτησε πρόσφατα να απαλλαγεί από την κηδεμονία, αλλά χωρίς αποτέλεσμα.

Στις 24 Ιουνίου, η Σπίαρς έδωσε μία εκρηκτική κατάθεση στο δικαστήριο καταγγέλλοντας, μεταξύ άλλων, ότι αισθάνεται ότι η κηδεμονία έχει καταστεί καταπιεστικό και ελεγκτικό όργανο εναντίον της και ότι δεν της επιτρέπεται να παντρευτεί με τον σύντροφό της Σαμ Ασγκάρι.

Σε ανάρτησή της στο Instagram η Madonna, η οποία συνεργάστηκε με τη Μπρίτνεϊ Σπίαρς στο τραγούδι του 2003 «Me Against the Music» δημοσίευσε φωτογραφία της με μπλουζάκι που αναγράφει «Britney Spears».

«Πρόκειται για παραβίαση των ανθρωπίνων δικαιωμάτων! Μπρίτνεϊ ερχόμαστε να σε βγάλουμε από τη φυλακή!» γράφει η «βασίλισσα της ποπ».

«Δώστε σε αυτήν τη γυναίκα τη ζωή της» έγραψε η Madonna. «Άνοιξε την καρδιά σου. Η δουλεία καταργήθηκε εδώ και πολύ καιρό! Θάνατος στην άπληστη πατριαρχία που το κάνει αυτό στις γυναίκες για αιώνες», συμπλήρωσε.

H Madonna είναι μεταξύ των πολλών εκπροσώπων της μουσικής βιομηχανίας που συμπαραστέκονται στη Μπρίτνεϊ Σπίαρς. Η Σερ, η Μάιλι Σάιρους και η Μαράια Κάρεϊ εξέφρασαν επίσης την υποστήριξή τους στην τραγουδίστρια.


Ειδήσεις σήμερα:

Βίντεο ντοκουμέντο: Καρέ- καρέ η δράση της σπείρας που «χτυπούσε» ΑΤΜ

Στα 1.997 τα νέα κρούσματα - 141 οι διασωληνωμένοι, 12 θάνατοι

Παρατείνεται μέχρι τις 17 Ιουλίου η διάθεση των self test στα φαρμακεία - Χορηγούνται και στους 12- 17 ετών
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης