Survivor: Γιατί η Ανθή Σαλαγκούδη «έσφαξε με το γάντι» την παραγωγή; - Βίντεο

Survivor: Γιατί η Ανθή Σαλαγκούδη «έσφαξε με το γάντι» την παραγωγή; - Βίντεο

Η ενόχλησή της ήταν κάτι παραπάνω από εμφανής - Τι είπε στον Γιώργο Λιανό και εκείνος δεν μπορούσε να της πει λέξη

Salagkoudi
Ο Σάκης Κατσούλης ήταν ο μεγάλος νικητής του φετινoύ Survivor. Κατά τη διάρκεια της βραδιάς η οποία είχε διάρκεια μεγαλύτερη των τεσσάρων ωρών προβλήθηκαν highlights με τις καλύτερες στιγμές των παικτών. Από τα βίντεο αυτά όμως έλειπε η Ανθή Σαλαγκούδη η οποία όσο έμεινε στο ριάλιτι επιβίωσης είχε κεντρίσει το ενδιαφέρον του κοινού και είχε συμβάλλει αισθητά στην δημοφιλία και γιατί όχι στην τηλεθέασή του.

Η γνωστή δημοσιογράφος -που ήταν σαν να μην πέρασε από το φετινό Survivor- όχι μόνο δεν άφησε το γεγονός να περάσει ασχολίαστο, αλλά έπιασε το μικρόφωνο στα χέρια της και απευθύνθηκε τόσο στον Γιώργο Λιανό όσο και στην ίδια την παραγωγή του ριάλιτι επιβίωσης. Χωρίς να εκδηλώσει νεύρα ή να γίνει έντονη, ειρωνεύτηκε το γεγονός κάνοντας μία επίθεση «με το γάντι».

Τα λόγια της Ανθής Σαλαγκούδη

«Πάρα πολύ χάρηκα με αυτό το βιντεάκι που δεν είχε δικές μου στιγμές. Πάρα πολύ χάρηκα. Δεν μπορείς να φανταστείς. Πώς σας ξέφυγαν απορώ. Σας ευχαριστώ πάρα πολύ στην παραγωγή, πραγματικά. Θα το θυμάμαι αυτό για πάντα», είπε χαρακτηριστικά και ο Γιώργος Λιανός απλά να μην μπορεί να της πει λέξη...

Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-cclu2okbqc29-sf)


Το σχόλιο τηλεοπτικής εκπομπής

Το συμβάν σχολιάστηκε και στο πάνελ της εκπομπής «Στη φωλιά των Κου Κου». «Εκεί που έκατσε, ας πούμε, στο μοντάζ η παραγωγή να φτιάξει τα χιουμοριστικά βίντεο όλων των παικτών που πέρασαν 7 μήνες τώρα από το Survivor, ποια πιστεύετε ότι ξέχασαν; Η Ανθή Σαλαγκούδη δεν ήταν πουθενά. Σαν να μην πέρασε. Βασικά, πέρασε και δεν ακούμπησε θα έλεγε κανείς. Αλλά να σας πω κάτι; Μία τους και μία της. Η Ανθή Σαλαγκούδη τους ‘πετσόκοψε’. Γιατί σου λέει ‘Δε με παίξατε; Τώρα θα δείτε τι θα κάνω στο live του τελικού», ειπώθηκε στην εκπομπή.

Ειδήσεις σήμερα:

«Δημόκριτος 2021»: Βίντεο από την άσκηση των τεθωρακισμένων του Δ' Σώματος Στρατού

Survivor: Τελικός με τα... όλα του - Ο νικητής Σάκης και όλα όσα έγιναν στο φινάλε


Γεωργιάδης σε ιδιοκτήτες διασκέδασης: Έρχονται πρόστιμα αν παρανομήσουν με τις χωρητικότητες
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης