Βιν Ντίζελ: «Πεθαίνω να συμμετάσχω σε ένα μιούζικαλ, θα μπορούσα να κάνω το Fast & Furious»

Βιν Ντίζελ: «Πεθαίνω να συμμετάσχω σε ένα μιούζικαλ, θα μπορούσα να κάνω το Fast & Furious»

Ο διάσημος ηθοποιός του F&F αναφέρθηκε στην μεγάλη του αγάπη, που δεν είναι άλλη από τα μιούζικαλ - «Πεθαίνω να κάνω ένα μιούζικαλ», αναφέρει

diesel
Καλεσμένος στην εκπομπή The Kelly Clarkson Show βρέθηκε ο Βιν Ντίζελ και όπως αποκάλυψε, το μοναδικό πράγμα, που θα ήθελε να κάνει όμως ακόμα δεν του έχει δοθεί η ευκαιρία είναι να συμμετάσχει σε ένα μιούζικαλ.

Ο πρωταγωνιστής του διάσημου franchise Fast & Furious συζήτησε με την οικοδέσποινα Κέλι Κλάρκσον σχετικά με τη νέα ταινία F9, η οποία κυκλοφόρησε πρόσφατα στους κινηματογράφους. «Θα σου άρεσε να δεις το F&F σε μιούζικαλ;», τον ρώτησε και μάλλον η ερώτησή της «πόνεσε» τον ηθοποιό.


«Πεθαίνω να κάνω μιούζικαλ όλη μου την ζωή. Δεν το έχω κάνει ποτέ. Θα το ήθελα πολύ. Εννοείται θα το έκανα», απάντησε ο ηθοποιός, ενώ πρόσθεσε πως σκόπευε να κάνει μιούζικαλ το «Guys and Dolls» με τον Στίβεν Σπίλμπεργκ, όμως από κοινού αποφάσισαν να μην το συνεζίσουν. «Το σκεφτόμουν καιρό. Ο ρόλος του Νάθαν Ντετρόιτ θα είχε πολύ ενδιαφέρον, ξέρεις, ο ρόλος που έπαιξε ο Φρανκ Σινάτρα», ανέφερε.

Vin Diesel Wants To Do A 'Fast & Furious' Musical


Όπως εξήγησε στην συνέχεια, νιώθει «ευλογημένος» που προέρχεται από την συγκεκριμένη οικογένεια, καθώς εκείνοι είναι υπεύθυνοι για την αγάπη του στις τέχνες και συμπεριλαμβανομένου του μιούζικαλ. «Έχω μία καλλιτεχνική οικογένεια και είμαι ευλογημένος για αυτό. Με υποστηρίζουν σε όλα και εγώ το ίδιο. Μου αρέσει που σκέφτονται έξω από το κουτί και ονειρεύονται κάτι αδύνατο σαν κι εμένα. Γιατί για εμένα, μάλλον αδύνατον είναι και το να κάνω ένα μιούζικαλ. Εκεί όμως, είναι η ομορφιά», καταλήγει ο ηθοποιός.




Ειδήσεις σήμερα: 

Συγκλονιστικό βίντεο λίγα λεπτά πριν την κατάρρευση του κτηρίου στο Μαϊάμι - Στην πισίνα η «ρίζα» της πολύνεκρης τραγωδίας;

Εξιτήριο από τη ΜΕΘ για την 34χρονη από τη Ζαχάρω - Είχε υποστεί εγκεφαλική αιμορραγία μετά τον εμβολιασμό

Σοκαριστικό τροχαίο με εγκατάλειψη στο Νέο Ηράκλειο
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Best of Network

Δείτε Επίσης