Τζάστιν Μπίμπερ: «Εναλλακτικές» διακοπές στη Μήλο - Αποφεύγει την χλιδή, έγινε φίλος με 79χρονο ψαρά που δεν τον ήξερε!

Τζάστιν Μπίμπερ: «Εναλλακτικές» διακοπές στη Μήλο - Αποφεύγει την χλιδή, έγινε φίλος με 79χρονο ψαρά που δεν τον ήξερε!

Ο Καναδός ποπ σταρ επισκέφτηκε τα γραφικά χωριουδάκια του νησιού, έφαγε στις ψαροταβέρνες και έπιασε φιλίες με έναν ντόπιο ψαρά 79 χρονών, ο οποίος ούτε ήξερε ποιος ήταν, αλλά ούτε έδειξε να εντυπωσιάζεται από τη φήμη του

bieber22
Ο Τζάστιν Μπίμπερ απολαμβάνει τις διακοπές του στην Ελλάδα με την όμορφη σύζυγό του Χέιλι Μπάλντουιν και φυσικά δεν έχει σταματήσει να δημοσιεύει στιγμιότυπα στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram.

O 27χρονος σταρ έφυγε από τη Μύκονο και όπως αποκαλύπτουν οι τελευταίες του φωτογραφίες, επόμενος προορισμός ήταν η μαγευτική Μήλος. Όπως φαίνεται, ο Μπίμπερ έχει εντυπωσιαστεί από τις ομορφιές της Ελλάδας, ενώ δείχνει να έχει επιλέξει έναν πολύ λιτό τρόπο να κάνει τις διακοπές του χωρίς φαντασμαγορικά εφέ.

Όπως αποκάλυψε μάλιστα, το στέλεχος της Cobalt Music, Δημήτρης Τσακούμης μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στο Instagram, ο τραγουδιστής επισκέπτεται τα γραφικά χωριουδάκια του νησιού, ενώ επιλέγει τα «ταπεινά» ταβερνάκια για το γεύμα του αντί για χλιδάτα εστιατόρια.

Κάτω από μία σειρά φωτογραφιών, ο Δημήτρης Τσακούμης αποκάλυψε λεπτομέρειες για τις διακοπές του ποπ σταρ. Όπως γράφει: «Στην ταβέρνα Μέδουσα, στα γραφικά (αν και όχι τόσο διάσημα όσο το πολυφωτογραφημένο Κλήμα) Μανδράκια έφαγε χθες πριβέ ο Τζάστιν Μπίμπερ και προφανώς ξετρελάθηκε με την ψητή σαρδέλα, αφού πήρε και τέσσερα πακέτα απ’αυτή τη θαλασσινή λιχουδιά για να τα πάει πίσω στο σκάφος

O σταρ γευμάτισε και στο εστιατόριο Ελιά και στο Χάναμπι στον Αδάμαντα.

Εννοείται ότι οι πολυμήχανοι marketeers της Μυκόνου (και οι δημοσιογράφοι που αναπαράγουν αυτόματα το οτιδήποτε, δίχως ρεπορτάζ), έσπευσαν να τον τοποθετήσουν αυτές τις μέρες στο νησί των ανέμων, φυσικά κι αναμενόμενα, ενόσω ο μεγαλύτερος σταρ του πλανήτη αλωνίζει βέβαια στις άλλες Κυκλάδες, αναζητώντας ανενόχλητος μια πιο αυθεντική εμπειρία από σκέτη σαμπάνια και ναργιλέ…

Κι έτσι από περιέργεια ήρθε να φάει μαζί μας φάβα και γαριδάκι εδώ, στα «σύρματα» της Μήλου (τα φωτογενή υπόστεγα με τις χρωματιστές πόρτες , όπου ξεχειμωνιάζουν οι ψαρόβαρκες, ενώ το καλοκαίρι μετατρέπονται σε ταπεινά εξοχικά) αντί, για παράδειγμα, να πάει στα Ματογιάννια να ψωνίσει Louis Vuitton.

Μας άνοιξε την κίτρινη πόρτα ο κυρ Αντρέας από δίπλα, ένας 79χρονος με ψυχή και σώμα πενηντάρη, που στην ηλικία του περπατάει και κολυμπάει σε μια μέρα όσο εμείς σε ένα χρόνο. Και ούτε που γνώριζε ποιος είναι ο Τζάστιν, ούτε έπιανε το 4G εκεί κάτω να του δείξουμε τι εστί, ούτε είχε χρόνο για τέτοια, γιατί έπρεπε να ετοιμάσει παραγάδι. Μένει όλον τον καιρό στη Μήλο, μόνο σε μεγάλη ανάγκη πιάνει Πειραιά, κι αν κάποιος τον θελήσει, ξέρει που να έρθει να τον βρει. Τώρα πια κι ο φίλος του ο Μπίμπερ.

TIP: στη Μέδουσα του Περικλή να παραγγείλεις -εκτός απ’την σταρ πια σαρδέλα- γαύρο μαρινάτο, χταπόδι & οπωσδήποτε σοκολατόπιτα στο τέλος»

Δείτε την δημοσίευσή του:



Δείτε κι άλλες φωτογραφίες από τις διακοπές του Τζάστιν Μπίμπερ στην Μήλο:

Κλείσιμο







Ειδήσεις σήμερα:

Freedom pass: Τι είναι και πώς θα λειτουργεί για τους νέους

Τροχαίο στο Μαρούσι: Κρίσιμες ώρες για 27χρονη μητέρα ενός μικρού κοριτσιού - «Έχασε» το μωρό που κυοφορούσε μετά τη σύγκρουση

Ο Γιαν Φαμπρ θα δικαστεί για σεξουαλική παρενόχληση χορευτών
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης