Στίβεν Σπίλμπεργκ: Σύντομα οι ταινίες του θα «κοσμούν» το Netflix

Στίβεν Σπίλμπεργκ: Σύντομα οι ταινίες του θα «κοσμούν» το Netflix

Υπέγραψε πολυετές συμβόλαιο με την διάσημη πλατφόρμα περιεχομένου - Ακόμα δεν είναι γνωστό ποιες ταινίες του θα προστεθούν στην λίστα

spielberg
Σε μία πολυετή συμφωνία με το Netflix προχώρησε ο κορυφαίος δημιουργός ταινιών Στίβεν Σπίλμπεργκ, υποκύπτοντας στην πρόταση της πλατφόρμας να εμπλουτίσει το περιεχόμενό της με ταινίες του.

Με μία επίσημη ανακοίνωση μέσω της εταιρείας του, Amblin έκανε γνωστή την συμφωνία, επισημαίνοντας ότι η εν λόγω συνεργασία σε καμία περίπτωση δεν θα επηρεάσει την σχέση του με την εταιρεία Comcast της Universal.



Μέχρι στιγμής δεν έχουν γίνει γνωστά τα οικονομικά στοιχεία της συμφωνίας, όμως σύμφωνα με δημοσίευμα του Hollywood Reporter δεν υπάρχει κανένας περιορισμός στο budget ή τα είδη των ταινιών, που θα προστεθούν στην πλατφόρμα. Ο βασικός στόχος της συνεργασίας είναι να δοθεί παραπάνω «prestige» στην ταινιοθήκη του Netflix.

Ο co-CEO του Netflix, Τεντ Σαράντος, δήλωσε για την συμφωνία του με τον Σπίλμπεργκ: «Ο Στίβεν είναι ένας δημιουργικός οραματιστής και αρχηγός, όπως και άλλοι στον κόσμο. Όλη μου η παιδική ηλικία διαμορφώθηκε έχοντας ως βάση αυτούς τους αξέχαστους χαρακτήρες και ιστορίες τους που έχουν αντέξει στον χρόνο, εμπνέουν και μας ξυπνούν. Ανυπομονούμε να συνεργαστούμε με την ομάδα της Amblin και είναι τιμή μας και είμαστε πολύ ενθουσιασμένοι, που είμαστε μέρος από το κεφάλαιο της ιστορίας του κινηματογράφου του Στίβεν».

Κλείσιμο

Ο Στίβεν Σπίλμπεργκ σε δήλωση του χαρακτήρισε την συμφωνία τους ως «μία καταπληκτική ευκαιρία να πούν νέες ιστορίες και να απευθυνθούν στο κοινό με νέους τρόπους». Ακόμα, δεν έχουν ανακοινωθεί ποιες ταινίες του θα προστεθούν στην λίστα του Netflix, όμως ο ίδιος δουλεύει ήδη πάνω στην ημι-αυτοβιογραφική ταινία του και μελλοντικά ετοιμάζει μία κωμωδία με τίτλο «Easter Sunday», καθώς και το θρίλερ «The Last Voyage of the Demeter».






Ειδήσεις σήμερα:

Ντουτέρτε: «Ανοησία» η διεθνής έρευνα εις βάρος μου, δεν θα λογοδοτήσω σε «πρώην αποικιοκράτες»

Αντώνης Λαιμός-Μαρίκα Αράπογλου: Η guest list με τα ηχηρά ονόματα στον παραμυθένιο γάμο

Survivor: Ο Κόρο έβγαλε στον… τάκο τον Σάκη - Δείτε βίντεο

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης