Αντώνης Λαιμός-Μαρίκα Αράπογλου: Η guest list με τα ηχηρά ονόματα στον παραμυθένιο γάμο

Αντώνης Λαιμός-Μαρίκα Αράπογλου: Η guest list με τα ηχηρά ονόματα στον παραμυθένιο γάμο

Εφοπλιστές, επιχειρηματίες και γαλαζοαίματοι παρακολούθησαν το μυστήριο, που τελέστηκε με φόντο ένα παραμυθένιο σκηνικό

laimos-1
Με φόντο ένα παραμυθένιο σκηνικό ενώθηκαν με τα δεσμά του γάμου το περασμένο Σάββατο ο εφοπλιστής Αντώνης Λαιμός και η αγαπημένη του Μαρίκα Αράπογλου στο Πάπιγκο.

Το χαρμόσυνο γεγονός γιορτάστηκε όπως αρμόζει σε μια εφοπλιστική δυναστεία με ιστορία και το παρόν έδωσαν όπως ήταν αναμενόμενο ηχηρά ονόματα από την Ελλάδα και το εξωτερικό.

Εφοπλιστές, επιχειρηματίες και γαλαζοαίματοι παρακολούθησαν το μυστήριο και τα πάρτι που είθισται να λαμβάνουν χώρα πριν και μετά τον γάμο, που αυτή την φορά έγινε στο μαγευτικό Πάπιγκο.

gamos-laimou-1
laimos-2
laimos-3


Η λίστα των προσκεκλημένων περιελάμβανε τον Θανάση Λασκαρίδη και την σύζυγό του Εύη Λαζού, τον Νίκο Τσάκο και την Σήλια Κριθαριώτη, την ΜελΙνα Τραυλού που παραβρέθηκε μαζί με την κόρη της Μαρίνα και φυσικά τον Γιώργο Γουλανδρή με την σύζυγό του Χριστιάνα Βαρδινογιάννη.

Κλείσιμο
Η κόρη τους Μαριάννα που παντρεύτηκε τον Φίλιππο Λαιμό, αδερφό του γαμπρού σε μια μυθική τελετή στο Λονδίνο τον Φεβρουάριο του 2017 ήταν και αυτοί εκεί, όπως και όλη η οικογένεια του καπετάν Νικόλα Λαιμού.

Η guest list περιελάμβανε τον Αντώνη Παπαδημητρίου και την σύζυγό του Αφροδίτη, την Μαρίλη Φραγκίστα και τον σύντροφο της, τον Ντίνο Καρούση και την σύζυγό του Καλλιόπη, το ζεύγος Δημήτρη και Αμερίμνης Παπαλεξόπουλου, τον Γιώργο και την Λύδια Γαλανάκη και τον Γιάννη και την Λύδια Γιώτη.

gamos-laimou-papigko2
laimos-4
laimos-5


Αρκετοί ήταν και οι προσκεκλημένοι που κατέφτασαν στην Ήπειρο από το εξωτερικό -κυρίως από το Λονδίνο- και δεν ήταν λίγοι αυτοί που πήγαν στην εκκλησία με black tie και το απαραίτητο φράκο.
Το γαλαζοαίματο άρωμα έδωσαν ο πρίγκιπας Μιχαήλ της Δανίας-γνωστός και ως Μισέλ Ντε Γκρες -μαζί με την σύζυγό του και γνωστή ζωγράφο Μαρίνα Καρέλλα- ενώ καλεσμένοι ήταν επίσης η Σόφη Δασκαλάκη-Κουταλίδη, η Μανουέλλα Βασιλάκη, ο Σταύρος και η Τέτη Μιχαλαριά που είναι αδερφή της Εβίτας Αράπογλου, ο Περικλής και η Πάττυ Σταματιάδη, η οικογένεια Κωνσταντίνου Φιλιππίδη καθώς και το ζεύγος Νότη και Δόμνας Μπερνίτσα.

Το όμορφο πάρτι μετά την γαμήλια τελετή άφησε τις καλύτερες εντυπώσεις όπως και αυτό που έγινε την επόμενη μέρα στο ποτάμι όπου στήθηκε ένα υπαίθριο barbecue για τους προσκεκλημένους του ζεύγους.

laimos-1__1_

laimos-4



Ειδήσεις σήμερα:

Νίκαια: Την έδειρε και της ξερίζωσε τούφες και δέρμα από το κρανίο για να της κλέψει έναν χρυσό σταυρό

Νέο ασφαλιστικό: Τα 10 SOS που θα παρουσιαστούν στο υπουργικό συμβούλιο

Προθεσμίες για πληρωμές και προγράμματα ανέργων – Όσα πρέπει να ξέρετε
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης