H Μαρία Σάκκαρη απόψε στις 20:00 σε ένα σπέσιαλ Tik Talk με τον Αντώνη Σρόιτερ

H Μαρία Σάκκαρη απόψε στις 20:00 σε ένα σπέσιαλ Tik Talk με τον Αντώνη Σρόιτερ

Οι Ολυμπιακοί Αγώνες, η μάχη που έδωσε στο Roland Garros και το «ευχαριστώ» στον Κωνσταντίνο Μητσοτάκη 

sakkari-sroiter
Βρέθηκε στην πρώτη γραμμή της μάχης μεταφέροντας την αδρεναλίνη και την αστείρευτη ενέργειά της. Ο καθηλωτικός ημιτελικος στο Roland Garros απέναντι στην Κρειτσικοβα ανέδειξε το μεγαλείο αντοχής και την αστείρευτη ενέργεια που διαθέτει η τενίστρια.

Για την συγκλονιστική αναμέτρηση που χαράχτηκε στη μνήμη του κόσμου θα μιλήσει στην εκπομπή Tik Talk του Αντώνη Σρόιτερ στον Alpha, σημερα στις 20:00, όπως και θα αποκαλύψει τις προκλήσεις και τα έντονα συναισθήματα στο τένις, ενώ δεν θα παραλείψει να αναφερθεί και στις σεξουαλικές παρενοχλήσεις που κινδυνεύουν να εξελιχθούν σε μάστιγα για τον αθλητισμό.

Πώς διαχειρίζεται άραγε η Μαρία Σάκκαρη τη νίκη και πώς την ήττα; Το σίγουρο είναι ένα: η επιτυχημένη πορεία στο Roland Garrod άφησε μέσα της τόσο ισχυρό αποτύπωμα που τη γέμισε με ακόμη μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση και δύναμη.

«Ένα τουρνουά που θα μου μείνει αξέχαστο. Ακόμα κι ο κόσμος που δεν ήξερε τένις τώρα παρακολουθεί. Με κάνει χαρούμενη αυτό», εξομολογείται η καλύτερη Ελληνιδα τενίστρια ολων των εποχών στη συνέντευξή της στον Αντώνη Σρόιτερ.

Πριν από τον επόμενο σταθμό που θα αποτελέσει ορόσημο στη διαδρομή της και εφαλτήριο για να συνεχίσει να μάχεται με τόσο ψυχικό σθένος, η Μαρια Σακκαρη θα εκφράσει τον ενθουσιασμο της.«Πρώτη φορά Ολυμπιακοί Αγώνες. Έίναι μεγάλη τιμή να εκπροσωπώ την πατρίδα μου».Έχει ενδιαφέρον, ακόμη, να γνωρίσει κανείς την προσωπικότητα της Μαρίας πίσω από τη μαχητική τενίστρια.

«Μου παίρνει ένα 24ωρο να καθαρίσω το κεφάλι μου, μετά από μία ήττα ή νίκη. Πρόσφατα, στη Ρώμη δυσκολεύτηκα πολύ να ξεπεράσω μία ήττα μου», αποκαλύπτει στο Tik Talk, χωρίς να διστάζει να αποκαλύψει και άλλες πτυχές του εαυτού της. Στο κάδρο των τρομερών παιδιών του αθλητισμού και ο Στέφανος Τσιτσιπάς, για τον οποίο η Μαρία Σάκκαρη εκφράζει την εκτίμηση και τον θαυμασμό της.

«Έχω πει πολλές φορές ότι θαυμάζω το IQ του Στέφανου. Αυτό που κατάφερε στο Roland Garros είναι πολύ σημαντικό. Τον Στέφανο τον θυμάμαι από τα 10-12», δηλώνει για την πολυετή γνωριμία της με τον Στέφανο. «Δεν καταλαβαίναμε στο Παρίσι τι γίνεται πίσω στην Έλλάδα.Έπειδή οι δυο μας παίζουμε μόνοι μας υπάρχει αλληλοσεβασμός, αλληλοστήριξη και αγάπη. Θα παίξουμε μαζί στους Ολυμπιακούς Αγώνες… Έύχομαι να του κάνω την ζωή εύκολη. Κι εγώ έχω σπάσει ρακέτες, έχω βρίσει», αποκαλύπτει ακόμη η τενίστρια αναφερόμενη στις απαιτητικές στιγμές του αθλητισμού.

Η Μαρία Σάκκαρη μιλάει και για την σχέση της με την μητέρα της, την άλλοτε νουμερο ενα αθλήτρια του τένις στην Ελλαδα, Αγγελική Κανελοπουλου.

«Δύσκολο να έχω προπονήτρια τη μαμά μου. Θέλω να έχω πιο πολύ μία σχέση μητέρας – κόρης και να παίρνω τις συμβουλές της. Η μαμά μου χτύπαγε το κεφάλι της στον τοίχο όταν της είπα πως θέλω να ασχοληθώ με το τένις. Δεν ήθελε κανένα από τα παιδιά της να ασχοληθεί. Η μητέρα μου είναι η πρώτη που παίρνω τηλέφωνο είτε έχω κερδίσει είτε έχω χάσει», αποκαλύπτει η Μαρία.

Αναφέρεται, ακόμη, και στην επικρατούσα κατάσταση στην Ομοσπονδία Αντισφαίρισης: «Δεν είχα ποτέ βοήθεια από την Ομοσπονδία. Δεν είχα, όμως, την απαίτηση όταν το Έλληνικό Κράτος περνάει δύσκολα να με βοηθήσει».

Κλείσιμο
Την ίδια στιγμή αποκαλύπτει πώς διαχειρίζεται τα αρνητικά σχόλια και τη λύση που έχει βρει ώστε να μην την επηρεάζουν: «Έχω πιάσει τον εαυτό μου να διαβάζει τα αρνητικά σχόλια και το σταμάτησα, γιατί δεν μου έκανε καλό. Τις τελευταίες ημέρες έχω πάθει ένα σοκ. Ένα ωραίο σοκ».

Αναφέρεται ακόμη και στη σχέση της με τον Κωνσταντίνο Μητσοτάκη και δηλώνει: «Πάει ένας χρόνος που γνωριστήκαμε. Με έχει βοηθήσει πολύ. Ηταν ένα πολύ μεγάλο κομμάτι που πήγα καλά στο Roland Garros. Οσα τουρνουά κι αν έπαιξα όλο αυτό τον καιρό, εγώ μακριά κι αυτός στον στρατό, με στήριζε και θέλω να του πω δημόσια ένα μεγάλο ευχαριστώ. Έίμαστε και οι δύο προσεκτικοί, αλλά δεν πολυσκεφτόμαστε τι θα κάνουμε. Έχουμε παίξει μαζί τένις. Ηρθε από εκεί που δεν το περίμενα. Ο,τι σχόλιο διάβασα για την προσωπική μου ζωή, αλήθεια γέλασα πάρα πολύ».

Δείτε το τρέιλερ: 

Tik Talk | Κυριακή 20:00
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης