«Σασμός»: Η δραματική σειρά που όλοι θα αγαπήσουν έρχεται το Σεπτέβριο στον Alpha

«Σασμός»: Η δραματική σειρά που όλοι θα αγαπήσουν έρχεται το Σεπτέβριο στον Alpha

Aληθινό πάθος, βεντέτα και έρωτας σε μια σειρά που έρχεται με ορμή από την Κρήτη για να μας παρασύρει με μια συγκλονιστική ιστορία.

σασμοσ
Η πόρτα του στούντιο ανοίγει. Βαριά. Στην τεράστια αίθουσα επικρατεί μια μικρή αταξία. Κόσμος, ομιλίες, πηγαδάκια. Σιγά σιγά ο «θόρυβος» σταματά και δίνεται η πρώτη οδηγία…

Η πρώτη ανάγνωση είναι γεγονός. Όλοι σε κύκλο. Ο ένας δίπλα στον άλλο. Συστήθηκαν. Γέλασαν. Αντάλλαξαν σκέψεις. Νέοι ρόλοι, νέες προκλήσεις. Πολύ γρήγορα όλοι έγιναν μία παρέα. Χαμόγελα, αγκαλιές, ωραία ατμόσφαιρα. Ζεστή. Περιβάλλον φιλικό και δημιουργικό.

Ο έρωτας που νίκησε τη βεντέτα
Κάτι καινούργιο ξεκινάει. Κάτι όμορφο. Κάτι ξεχωριστό. Για την αγάπη και τον έρωτα. Για την βεντέτα και την συμφιλίωση. Για τον… «Σασμό», μία υπερπαραγωγή για το πώς ο έρωτας μπορεί να νικήσει τη βεντέτα.

Ο Κώστας Κωστόπουλος ο οποίος έχει γράψει χιλιόμετρα στα πλατό με χιλιάδες επεισόδια στην πλάτη του, υπογράφει τη σκηνοθεσία. Εκείνος ήταν που πρωτοστάτησε, όπως ήταν φυσικό, σε αυτή την πρώτη ανάγνωση, όπου οι ηθοποιοί της σειράς έδωσαν το παρόν.

Η Μαρία Τζομπανάκη και ο Ορφέας Αυγουστίδης, σε πρωταγωνιστικούς ρόλους, έρχονται αντιμέτωποι με μία ιδιαίτερη καλλιτεχνική πρόταση: υποδύονται στη σειρά τους ρόλους μητέρας και γιου, αντίστοιχα, στην πρώτη τους τηλεοπτική συνεργασία.

Η Μαρία Τζομπανάκη, μάλιστα, επέστρεψε από την Αμερική όπου ζει και δραστηριοποιείται τα τελευταία χρόνια, προκειμένου να πρωταγωνιστήσει στη σειρά.

Κλείσιμο
Κορμό της ιστορίας αποτελεί το επιτυχημένο μυθιστόρημα του Σπύρου Πετρουλάκη, «Σασμός». Το σενάριο χτίζεται ήδη από τον έμπειρο Β. Χ. Σπηλιόπουλο ενώ, εντός των ημερών, θα ακουστεί και η πρώτη κλακέτα.

Δύο οικογένειες σε σύγκρουση. Ένας ατέρμονος κύκλος αίματος συνεχίζεται και η παλιά βεντέτα ξυπνά σαν εφιάλτης. Η μνήμη των νεκρών ζητά εκδίκηση. Θα μπορούσε ο έρωτας να επιφέρει τη συμφιλίωση, τον πολυπόθητο «Σασμό»;
_BIL4002
All star cast
Ένα πολυπληθές καστ, έμπειρων αλλά και νεότερων ηθοποιών, αποδίδει τους ρόλους. Η Μαρία Τζομπανάκη κάνει δυναμικό come back στην τηλεόραση, υποδυόμενη την Καλλιόπη Σταματάκη, μια γυναίκα σμιλεμένη από την αγάπη και τον πόνο.

Στο πλευρό της έχει τον γιο της, Ορφέα Αυγουστίδη, ο οποίος στη σειρά υποδύεται, τον Αστέρη Σταματάκη, γιο της Καλλιόπης Σταματάκη, έναν άντρα που η καρδιά του επέλεξε να αγαπήσει τη «λάθος» γυναίκα.

Ο «Σασμός» έρχεται τον Σεπτέμβριο στον Alpha για να μας καθηλώσει, να μας συγκλονίσει, να μας κρατήσει σε εγρήγορση. Η νέα δραματική κοινωνική σειρά του Alpha δεν είναι μόνο ότι διαθέτει παθιασμένους ανεκπλήρωτους έρωτες, κρυμμένα μυστικά και ανεξιχνίαστα εγκλήματα.

Δεν είναι μόνο ότι οι ήρωές της έχουν να διαχειριστούν το σκοτεινό τους κομμάτι για να αντικρύσουν το φως. Είναι βγαλμένη από τη ζωή. Δείχνει το πώς η μοίρα υφαίνει το δικό της υφάδι ερήμην μας.

Με φόντο τη λεβεντογέννα Κρήτη 
Η πολυαναμενόμενη σειρά του Alpha, μία υπερπαραγωγή για το πώς ο έρωτας μπορεί να νικήσει τη βεντέτα, θα γυριστεί σε φυσικό περιβάλλον στην Κρήτη - εκεί όπου χτίζονται οι βεντέτες, εκεί όπου τελειώνουν οι βεντέτες- αλλά και στην υπόλοιπη Ελλάδα.

Τα γυρίσματα θα γίνουν σε Ηράκλειο, Ρέθυμνο, Μυλοπόταμο, Ψηλορείτη και αλλού, με τις προδιαγραφές μιας κινηματογραφικής ταινίας, αναδεικνύοντας τις ομορφιές του τόπου, με εντυπωσιακή φωτογραφία, πολυπληθές και δυνατό καστ.

Η παραγωγή συγκεντρώνει υπογραφές και ονόματα πρώτης γραμμής, στοχεύοντας σε ένα κορυφαίο αποτέλεσμα, το οποίο θα ψυχαγωγεί, θα «ταξιδεύει», θα συγκινεί αλλά και θα ξεκουράζει τον τηλεθεατή. Την παραγωγή υπογράφει η J.K. Productions.

maria
Μαρία Τζομπανάκη:
«Είναι ένα δύσκολο εγχείρημα, γιατί αφορά στην παράδοση ενός τόπου, οποία πολιτισμικά έχει πολύ μεγάλη αξία για την Ελλάδα και για μας τους Κρητικούς. Έχω την εντύπωση ότι αυτή η σειρά θα είναι ορόσημο στην ζωή μου. Ο γιος μου είναι ένας από τους πολύ ισχυρούς λόγους που κάνω το Σασμό με τόση αγάπη. Δεν είναι εύκολο να ερμηνεύσεις αυτή την πραγματική σχέση μητέρας και γιου. Έχω μεγάλο σεβασμό στην επαγγελματική ιδιότητα του γιου μου. Θα είναι σχολειό αυτή η δουλειά! Θα μάθω κι άλλα πράγματα!»

Ορφέας Αυγουστίδης:
«Ανυπομονώ να βρεθώ με την μητέρα μου για πρώτη φορά σε μια δουλειά. Είναι μεγάλη ευκαιρία να το ζήσουμε και να το καταγράψουμε…»

Κώστας Κωστόπουλος (σκηνοθεσία):
«Σε επίπεδο τεχνικών και ηθοποιών, στο Σασμό βρίσκεται αυτή τη στιγμή ότι καλύτερο υπάρχει στην Ελληνική τηλεόραση»

_BIL4238

Φωτογραφίες: Bill Georgoussis
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης