Γάμος Λαιμού - Αράπογλου στο Πάπιγκο: Δείτε φωτογραφίες από την προετοιμασία

Γάμος Λαιμού - Αράπογλου στο Πάπιγκο: Δείτε φωτογραφίες από την προετοιμασία

Το βράδυ της Πέμπτης θα υποδεχθούν στον δικό τους χώρο τους καλεσμένους τους και θα γίνει το πρώτο πάρτι

antonis-laimos-marika-arapoglou
Ο Αντώνης Λαιμός και η Μαρίκα Αράπογλου θα ανέβουν τα σκαλιά της εκκλησίας και με εντατικούς ρυθμούς προετοιμάζουν τον γάμο τους που θα πραγματοποιηθεί στο Πάπιγκο.

Στο πανέμορφο χωριό του Ζαγορίου, ο Αντώνης Λαιμός, αγόρασε πριν από ενάμισι χρόνο μία έκταση αρκετών στρεμμάτων με απώτερο στόχο να κατασκευάσει πολυτελή κατοικία. Ο ίδιος και η Μαρίκα Αράπογλου εντυπωσιάστηκαν από την ομορφιά και την αρχιτεκτονική της περιοχής και αποφάσισαν να δημιουργήσουν μόνιμους δεσμούς με το χωριό.

Το βράδυ της Πέμπτης θα υποδεχθούν στον δικό τους χώρο τους καλεσμένους τους και θα γίνει το πρώτο πάρτι. Οι ετοιμασίες στο κτήμα προχωρούν γρήγορα με δεκάδες συνεργεία - από τα Γιάννινα και το Ζαγόρι - να δουλεύουν ακατάπαυστα ώστε όλα να είναι έτοιμα.

Όλες οι κατασκευές που γίνονται είναι λυόμενες αλλά πολυτελέστατες ενώ υπάρχει μέριμνα ώστε ο χώρος να καλυφθεί στην περίπτωση βροχής. Παράλληλα φτάνουν πολλές γλάστρες με λουλούδια που θα στολίσουν τον κτήμα. Το σκηνικό που δημιουργείται είναι ονειρικό.

Στο Πάπιγκο και στα γύρω χωριά η πληρότητα αγγίζει το απόλυτο με τους ανθρώπους του τουριστικού κλάδου να παίρνουν μια πραγματική ανάσα μετά από αρκετούς μήνες καραντίνας. Οι μελλόνυμφοι έχουν μεριμνήσει για την πλήρη ασφάλεια του χώρου και των καλεσμένων τους με την μίσθωση ιδιωτικών πυροσβεστικών οχημάτων ακόμη και ασθενοφόρων.

Ο εφοπλιστικός γάμος της χρονιάς πέρα από ένα σπουδαίο κοσμικό γεγονός για την περιοχή του Ζαγορίου αποτελεί κι ένα πολύ σημαντικό οικονομικό γεγονός καθώς δίνει εκατοντάδες ημερομίσθια αλλά και σημαντικά έσοδα από τις αφίξεις που ήδη έχουν ξεκινήσει.Δείτε αποκλειστικές εικόνες από την προετοιμασία στο κτήμα του Αντώνη Λαιμού που εξασφάλισε το epiruspost.

papigko-gamos-laimou1
papigko-gamos-laimou2
papigko-gamos-laimou3
papigko-gamos-laimou4
papigko-gamos-laimou5
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης