Μάρω Λύτρα: H αντίδραση της όταν αναφέρθηκε στον Κώστα Καραφώτη

Μάρω Λύτρα: H αντίδραση της όταν αναφέρθηκε στον Κώστα Καραφώτη

Στην εκπομπή της Ζήνας Κουτσελίνη

karafotis_copy_1
Η Μάρω Λύτρα έγινε γνωστή το 2004 μέσα από τη συμμετοχή της στο μουσικό talent show του ANT1, Fame Story 2. Μετά τη συμμετοχή της στο ριάλιτι, η Μάρω Λύτρα κατάφερε να κυκλοφορήσει μερικές μεγάλες επιτυχίες, ενώ παράλληλα απασχόλησε τα ΜΜΕ για τη σχέση της με τον Κώστα Καραφώτη.

Τον Σεπτέμβριο του 2011 η Μάρω Λύτρα αποφάσισε ωστόσο να εγκαταλείψει την Ελλάδα και να επιστρέψει στον Καναδά και την οικογένειά της. Η ίδια σπούδασε νοσηλευτική και ξεκίνησε να εργάζεται σε ιδιωτικές κλινικές στο πλευρό πλαστικού χειρουργού. Το τραγούδι ήταν ωστόσο πάντα η μεγάλη της αγάπη. Έτσι 10 χρόνια μετά, η Μάρω Λύτρα επέστρεψε με νέο τραγούδι με τίτλο Greece.

H Μάρω Λύτρα μίλησε το μεσημέρι της Τετάρτης ζωντανά στην εκπομπή της Ζήνας Κουτσελίνη, Αλήθειες με τη Ζήνα και αναφέρθηκε στη ζωή της σήμερα, στο Μόντρεαλ του Καναδά. Παράλληλα άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο να επιστρέψει ξανά στην Ελλάδα, αν δεχτεί μια καλή επαγγελματική πρόταση.

Λίγο πριν το τέλος της συνέντευξης, η Ζήνα Κουτσελίνη αιφνιδίασε τη Μάρω Λύτρα, καθώς της πρότεινε να γυρίσει στην Ελλάδα και να ξανακάνει ντουέτο με τον Κώστα Καραφώτη.

«Να σου πω κάτι χωρίς να μου θυμώσεις; Θα ήθελα να σε ξαναδώ πολύ μαζί με τον Καραφώτη σε ένα μουσικό ντουέτο. Έχετε ωριμάσει και οι δύο. Δεν ξέρεις καμιά φορά πώς τα φέρνει η ζωή. Στον κύκλο που κάνουμε στη ζωή, ερχόμαστε πιο ώριμοι πια, να αγκαλιαστούμε αλλιώς. Όχι ερωτικά, συναισθηματικά. Και αυτό για μένα είναι το πιο σημαντικό» είπε η Ζήνα Κουτσελίνη αιφνιδιάζοντας τη Μάρω Λύτρα, που απάντησε με χιούμορ: «Oh my God, θα είμαστε 80 χρονών με τις μαγκούρες και θα λένε Καραφώτης-Μάρω».

Δείτε το βίντεο:

Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-cc4ztbuisn09-sf)
Κλείσιμο



Ειδήσεις σήμερα: 

Διαδηλωτής που... παριστάνει τον Πούτιν ζητά την απελευθέρωση του Ναβάλνι - Δείτε φωτογραφίες

«Μόλκα»: Το σεξουαλικό έγκλημα που έχει γίνει ο εφιάλτης των γυναικών στη Νότια Κορέα

Υπόθεση Κορφιάτη: Προφυλακίστηκε η 27χρονη «τσιλιαδόρος» - Παραδόθηκε μόνη της
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης