Η Έλλη καλεσμένη στο Open και η συγκλονιστική Ξένια Καλογεροπούλου

Η Έλλη καλεσμένη στο Open και η συγκλονιστική Ξένια Καλογεροπούλου

Κάθε μέρα η αγωνία για την αποκατάσταση των παικτών ριάλιτι κορυφώνεται και η ανοησία βαράει κόκκινο

stai-mak
Είναι δυνατόν να ασχολούμαστε επί ώρες με το τι θα κάνει ο Τριαντάφυλλος, ο Σάκης, ο Τζέιμς, η Μαριαλένα; Είναι δυνατόν να κυνηγούν κάμερες και δημοσιογράφοι τους παίκτες ριάλιτι, όταν οι ίδιοι οι δημοσιογράφοι δεν ξέρουν αν του χρόνου θα έχουν δουλειά και που; Εχουμε εντελώς τρελαθεί στην τηλεόραση; Μακάρι να βρουν όλοι δουλειά. Και ο Τριαντάφυλλος και όλοι. Αλλά όχι, ρε παιδιά, να θεωρείται και ρεπορτάζ όλο αυτό και μάλιστα με τέτοια επιμονή…

Στον αντίποδα της ανοησίας των ριάλιτι μία εκπομπή που αξίζει κάποιος να την δει. Η Ξένια Καλογεροπούλου ξεδιπλώνει άγνωστες πτυχές της ζωής της, διηγείται περιστατικά και αποκαλύπτει σκέψεις και συναισθήματα, στην Έλενα Κατρίτση, την Παρασκευή 18 Ιουνίου, στις 23:00, στην εκπομπή της ΕΡΤ1 «Προσωπικά». Η συνάντηση ορίστηκε στο παλιό «Zonar’s», εκεί όπου ο Μάνος Χατζιδάκις, αφού τη ρώτησε εάν θα ήθελε να ασχοληθεί με τον κινηματογράφο, στη συνέχεια την έστειλε στον Αλέκο Σακελλάριο.

xenia


Η αγαπημένη ηθοποιός, συγγραφέας και μεταφράστρια θεατρικών έργων, γυρνάει τον χρόνο πίσω στα παιδικά της χρόνια και θυμάται τις συναντήσεις που είχε στου «Zonar’s» με τον πατέρα της. Όλα άλλαξαν από τη στιγμή που χώρισαν οι γονείς της. Η εξομολόγησή της είναι συγκλονιστική και αυτές οι συζητήσεις έχουν ουσία και περιεχόμενο και αναδεικνύουν σπουδαίες προσωπικότητες. Το συγκεκριμένο απόσπασμα είναι αποκαλυπτικό: «Ας πούμε, το κλειδί ήταν η στιγμή που μου είπε η μαμά μου “ο μπαμπάς σου δεν μας θέλει”. Είναι μια πολύ δύσκολη ατάκα να την καταλάβεις, να τη δεχτείς. Κάποια Σάββατα πήγαινα κι έτρωγα μαζί του, αλλά ποτέ δεν μιλήσαμε πολύ προσωπικά. Είχα φυλαγμένα πάρα πολλά πράγματα, που ήθελα να του πω και δεν τα είπαμε ποτέ».

Κίνηση ματ ο Αντώνης Σρόιτερ, ο οποίος εξασφάλισε την πρώτη αποκλειστική συνέντευξη της Μαρίας Σάκκαρη. Μπράβο, αυτό είναι μεγάλη δημοσιογραφική επιτυχία. Εκτάκτως την Κυριακή, στο «Tik Talk», στις 20.00 στον Alpha.

Κλείσιμο
sakkari


Και ο Ιεροκλής Μιχαηλίδης πέτυχε κάτι καλό. Μια παλιά μου δασκάλα, η οποία πάντα είναι ελκυστική δημοσιογραφικά και όχι μόνο. Η Ελλη Στάη θα είναι η καλεσμένη του και όταν η Ελλη δίνει συνεντεύξεις μιλάει για όλα. Γυρίζει το χρόνο πίσω και θυμάται τις πρώτες μέρες της στην τηλεόραση και το άγχος που είχε, ενώ περιγράφει και μία από τις πιο δύσκολες στιγμές που έζησε στη δουλειά. Ακόμα μιλάει για την προσωπική της ζωή και την ισορροπία που προσπαθεί να πετύχει δουλεύοντας τόσες πολλές ώρες, μιλάει για τη σχέση της με τον γιο της, αλλά και τους άντρες και τα λάθη που έχει κάνει. Αν με ρωτάτε για την τηλεόραση δεν καίγομαι, τα τελευταία θέλω περισσότερο να μάθω. Γιατί ως γνωστόν, η Ελλη είναι γάτα.

Για το τέλος ένα παράπονο. Την Δήμητρα δεν τη σεβαστήκατε ούτε μετά θάνατον. Ως πότε άραγε; Όχι για πολύ, ελπίζω.

ΚΟΥΙΖ: Αύριο σκάει είδηση – βόμβα. Ποια; Ετοιμαστείτε. Θα επιβεβαιωθώ εντός ωρών.



Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης