Το ραντεβού της Δανάης και ο γρίφος της Καραβάτου

Το ραντεβού της Δανάης και ο γρίφος της Καραβάτου

Την ώρα που κάποιοι ετοιμάζονται για διακοπές, οι τηλεοπτικοί σταρ μάλλον θα καθυστερήσουν να επιβιβαστούν στο πλοίο της γραμμής λόγω εμποδίων στις διαπραγματεύσεις

karavatouu
Η ανθρώπινη ασπίδα στον Ερικσεν το περασμένο Σάββατο δεν συνιστά απλό μάθημα ανθρωπιάς και ταυτόχρονα αποδόμησης της ριάλιτι αισθητικής. Το γεγονός ότι δεν σκηνοθετήθηκε, δεν ήταν προσχεδιασμένη ούτε απαιτήθηκε από κάποιο τρίτο πρόσωπο, αποδεικνύει πως πρόκειται για μία ανθρώπινη αντίδραση άμεση και απόλυτα φυσική και αληθινή. Παρηγοριά για όλους εμάς, που απογοητευμένοι πιστεύουμε πως πλέον όλα χάνονται σε μία κρεατομηχανή από την οποία περνούν στιγμές της ζωής σου και στοιχεία του χαρακτήρα σου προκειμένου να γίνουν κιμάς από ευρώ.

Το ίδιο ισχύει και για την άλλη ανθρώπινη ασπίδα που προστάτευσε την γυναικεία φύση και ανεξαρτησία της γυναικείας μήτρας απέναντι σε συνέδρια που αποδεικνύονται φαιδρά ως προς την προβολή και τις επιλογές κάποιων συμμετεχόντων. Τα κοινωνικά δίκτυα έδειξαν και πάλι τα δόντια τους και όλα λύθηκαν σε λιγότερο από 24 ώρες. Φυσικά το ατυχές σποτ έπαιζε εδώ και μέρες στην τηλεόραση αλλά χαμπάρι δεν πήραμε. Ευτυχώς η Καίτη η Γαρμπή, αυτή η γυναίκα λαϊκό - είδωλο άστραψε και βρόντηξε αποσύροντας την συμμετοχή της και κάπως έτσι ξυπνήσαμε και είδαμε το έργο που παραλίγο να παιχτεί στη ζωή και την οθόνη.

barka


Στα τηλεοπτικά τώρα, όπως πληροφορούμαι αύριο, Τρίτη, θα γίνει το πρώτο ραντεβού της Δανάης Μπάρκα με τα στελέχη του Mega, προκειμένου να συζητηθεί η εκπομπή της επόμενης σεζόν. Δεν υπάρχει περίπτωση να δούμε κάτι διαφορετικό από ζωντανό μαγκαζίνο αλλά σίγουρα η σύνθεση θα είναι άλλη και όλα θα κριθούν τις επόμενες ημέρες. Παραμένει το Σαββατοκύριακο ως μοναδική επιλογή φιλοξενίας.

Η Κατερίνα Καραβάτου πάλι, πλάσμα ευγενικό και διακριτικό, δεν είναι στα επίσημα πλάνα του καναλιού της Συγγρού. Ένα τηλεφώνημα διερευνητικό έγινε αλλά όχι κάτι περισσότερο. Κι επειδή όλα είναι στον αέρα και όλα σε εκκρεμότητα, ας περιμένουμε λίγο να δούμε που θα καθίσει η μπίλια.

Κλείσιμο
Δεν είναι ιδιαίτερα ικανοποιητική η παρουσίαση του Euro 2020 από τον ΑΝΤ1. Μετά την απουσία χρονομέτρου και σκορ τα οποία διορθώθηκαν την δεύτερη ημέρα, ακολούθησαν σχετικά άνευρες εκπομπές και απουσία σύγχρονης τεχνολογίας αλλά και ζωηρής σύγχρονης παρουσίασης. Περιθώρια βελτίωσης πάντα υπάρχουν, οι συνάδελφοι χρειάζονται λίγο χρόνο. Δύο τομείς καταδυναστεύει ο «καφενές» στην τηλεόραση: το πολιτικό και το αθλητικό ρεπορτάζ.

arvyla


Εντονη η φημολογία για επιστροφή των «Ράδιο Αρβύλα» στον ΑΝΤ1. Περίεργη φήμη δεδομένης της άδοξης λήξης της συνεργασίας πριν καιρό. Η πληροφορία ελέγχεται και θέλει διασταύρωση. Πολλά τα χρόνια συνεργασίας, αρκετά έντονοι οι δεσμοί, θα δείξει που θα κλείσει η τετράδα ως τα τέλη του Ιούνη. Υπάρχουν κι άλλες προτάσεις και ο μόνος που εξαιρείται είναι ένας και γνωστός παίκτης…

Ο Ορφέας Αυγουστίδης, και η Ελένη Μπούκλη κάνουν γυρίσματα για ένα νέο αυτοτελές επεισόδιο της σειράς «Καρτ Ποστάλ» της Βικτόριας Χίσλοπ, στον Αγιο Νικόλαο στην Κρήτη. Μαζί τους και ο Ανδρέας Κωνσταντίνου που πρωταγωνιστεί σε όλα τα επεισόδια. Τίτλος του συγκεκριμένου; «Ο παπάς και ο παπαγάλος». Καλό.

Κλείνουμε με κουίζ: ποιο συμβόλαιο θα λυθεί λίγο πιο εύκολα από όσο περιμέναμε; Πολλοί οι υποψήφιοι, αποφύγετε την εύκολη απάντηση…




Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης