Γιούαν ΜακΓκρέγκορ: «Ήμουν αλκοολικός... Μπορώ να καταλάβω πιο εύκολα τους ρόλους με εθισμούς»

Γιούαν ΜακΓκρέγκορ: «Ήμουν αλκοολικός... Μπορώ να καταλάβω πιο εύκολα τους ρόλους με εθισμούς»

Ο ηθοποιός αποκάλυψε πως πάλεψε σκληρά με τον αλκοολισμό - Είναι καθαρός από το 2000 - 21 χρόνια μετά υποδύεται τον θρυλικό σχεδιαστή Halston, o οποίος είναι εθισμένος στο αλκοόλ και την κοκαΐνη

ewan
Ο ηθοποιός Γιούαν ΜακΓκρέγκορ αποκάλυψε σε συνέντευξή του στο Variety πως το να προσεγγίσει τον ρόλο του Αμερικανού σχεδιαστή μόδας Halston αποδείχθηκε πολύ πιο εύκολο από όσο πίστευε, καθώς στο παρελθόν ήταν εθισμένος στο αλκόολ.



Όπως εξήγησε: «Είναι πολύ πιο εύκολο για εμένα να κατανοήσω τους χαρακτήρες, που παλεύουν με τους εθισμούς τους, καθώς μετά την συμμετοχή μου στο Trainspotting, όπου υποδυόμουν έναν χρήστη ηρωίνης, εθίστηκα στο αλκόολ». Εικοσιένα χρόνια μετά, ο ηθοποιός αναφέρει ότι είναι καθαρός και νιώθει μεγάλη χαρά, που κατάφερε να μετατρέψει μία από τις πιο σκοτεινές περιόδους της ζωή του, σε «ατού» του και να καταλάβει τον Halston, o οποίος ήταν εθισμένος στο ναρκωτικό της εποχής -την κοκαΐνη.


«Τότε δεν είχα συνειδητοποιήσει ότι έχω πρόβλημα εθισμού. Το ξεπέρασα το 2000. Τώρα, όταν βλέπω χαρακτήρες με εθισμούς, τους βλέπω από άλλη οπτική, τους καταλαβαίνω καλύτερα. Ένα καθημερινό κομμάτι της ζωής μου είναι να παραμείνω νηφάλιος», εξήγησε ο Γιούαν ΜακΓκρέγκορ και συνέχισε λέγοντας: «Την ίδια στιγμή είναι ένα εξαιρετικά σημαντικό κομμάτι της ζωής μου, αφού μου έδωσε μία χαρά και ευτυχία και ηρεμία με έναν τρόπο που δεν κατάφερνα να νιώσω, πριν μείνω νηφάλιος».

Τέλος, αναφέρθηκε στον ρόλο του ως Halston, εξηγώντας πως παρόλο που γυρίζει συνεχώς σκηνές, που παρουσιάζουν δήθεν σφηνάκια, γραμμές κοκαΐνης κλπ, ο ίδιος δεν έχει νιώσει καμία επιθυμία να τα καταναλώσει στην πραγματικότητα και το γεγονός αυτό μόνο καλό του κάνει. «Απλά είμαι χαρούμενος. Είμαι πολύ χαρούμενος, γιατί τώρα αρχίζω να καταλαβαίνω την δύναμή μου», καταλήγει.

Κλείσιμο


Να σημειωθεί πως οι κριτικές, που απέσπασε για την ερμηνεία του ήταν κάτι παραπάνω από θετικές, ενώ η μίνι-σειρά του Netflix έχει ήδη μπει στο τοπ 10, που παρακολουθούν οι συνδρομητές.

HALSTON | Official Trailer | Netflix




Ειδήσεις σήμερα:

Έκτακτο δελτίο καιρού με καταιγίδες και χαλάζι: Έντονα φαινόμενα σήμερα στα ηπειρωτικά και στην Αττική

Διασωληνώθηκε 22χρονος στο «Σωτηρία» - Γκάγκα: Όσοι νοσηλεύονται είναι κυρίως μη εμβολιασμένοι

Άνοιξε δοκιμαστικά η εφαρμογή που δείχνει την αντικειμενική αξία για κάθε ακίνητο
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης