Πρίγκιπας Χάρι - Τζιλ Μπάιντεν: Η στενή τους φιλία παρά τα «παράπονα» του προέδρου Τζο

Πρίγκιπας Χάρι - Τζιλ Μπάιντεν: Η στενή τους φιλία παρά τα «παράπονα» του προέδρου Τζο

 «Οι δύο τους τα πηγαίνουν πολύ καλά και έχουν μία πραγματική φιλία παρά τα 33 χρόνια, που τους χωρίζουν», αναφέρει η βασιλική βιογράφος  Άντζελα Λεβίν

harry_jill
Την επερχόμενη επίσκεψη του Τζο και της Τζιλ Μπάιντεν στον Οίκο Ουίνσδορ, όπου θα συναντήσουν την βασίλισσα Ελισάβετ, θα χάσει ο αγαπημένος φίλος της Πρώτης Κυρίας των ΗΠΑ, ο πρίγκιπας Χάρι -αφού έχει εγκαταλείψει εδώ και καιρό το Παλάτι του Μπάκιγχαμ με την σύζυγό του, Μέγκαν Μαρκλ.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της Sun, η φιλία τους ξεκίνησε το 2013, όταν και οι δύο παρεβρέθηκαν σε μία εκδήλωση αφιερωμένη στους βετεράνους πολέμου. Έκτοτε, οι δυο τους ήρθαν πολύ κοντά, με την Τζιλ Μπάιντεν να βρίσκεται κάθε χρόνο στην αθλητική εκδήλωση «Invictus Games», την οποία διοργανώνει ο πρίγκιπας Χάρι, για τους στρατιώτες, που τραυματίστηκαν εν ώρα καθήκοντος.



Πολλές φορές μάλιστα, ο Δούκας του Σάσσεξ εθεάθη στις κερκίδες της εκδήλωσης να συνομιλεί και συχνά να «αστειεύεται» με την Πρώτη Κυρία, με τον Τζο Μπάιντεν να αντιδρά, σύμφωνα με την βασιλική βιογράφο Άντζελα Λεβίν, λέγοντας: «Περνάει τόσο πολύ χρόνο με τον πρίγκιπα Χάρι». Όπως υποστηρίζει η ίδια: «Οι δύο τους τα πηγαίνουν πολύ καλά και έχουν μία πραγματική φιλία παρά τα 33 χρόνια, που τους χωρίζουν».

Κλείσιμο


Το κοινό σημείο, που τους συνδέει είναι μάλλον ο σεβασμός και των δύο προς το στρατιωτικό καθήκον και όσους υπηρέτησαν, ενώ λέγεται πως την Τζιλ Μπάιντεν την «άγγιξε» η κίνηση του Δούκα του Σάσσεξ να διοργανώσει το Invictus Games, δεδομένου ότι το 2015 έφυγε από την ζωή από καρκίνο του εγκεφάλου ο γιος του Τζο Μπάιντεν, ο οποίος είχε την τιμή να υπηρετήσει για ένα χρόνο στο Ιράκ με βαθμό λοχαγού.



Ειδικοί, που διαβάζουν την γλώσσα του σώματος είχαν αποκαλύψει για τους δύο φίλους, βλέποντας τους ξανά στην ίδια εκδήλωση Invictus Games στο Ορλάντο, πως: «Η σχέση τους φαίνεται να στηρίζεται στον αμοιβαίο σεβασμό και θαυμασμό, ενώ υπάρχουν πολλά κοινά σημεία όσον αφορά τον δυναμισμό και των δύο». Σχετικά με την στάση της Τζιλ Μπάιντεν απέναντι στον πρίγκιπα Χάρι ανέφεραν ότι : «Η Τζιλ φαίνεται να προσπαθεί να έχει μία θερμή, οικεία σχέση με τον Χάρι. Δείχνει να προσπαθεί να του συμπεριφερθεί σαν να είναι ένας απλός νεαρός και όχι ο πρίγκιπας. Μόνο έτσι θα μπορούν να χτίσουν μία ειλικρινή φιλία».



Εφόσον λοιπόν, πρόκειται για μία τόσο δυνατή σχέση, παρά το γεγονός ότι ο πρίγκιπας Χάρι δεν θα καταφέρει να παραβρεθεί στο Παλάτι κατά την επίσκεψη του προεδρικού ζεύγους -αφού εκείνος και η Μέγκαν Μαρκλ εγκατέλειψαν τα βασιλικά καθήκοντα- σίγουρα θα βρουν την ευκαιρεία να βρεθούν κάπου αλλού. Ίσως στην διοργάνωση των Invictus Games 2022 στην Ολλανδία.


Ειδήσεις σήμερα:

Έκτακτο δελτίο καιρού με καταιγίδες και χαλάζι: Έντονα φαινόμενα σήμερα στα ηπειρωτικά και στην Αττική

Διασωληνώθηκε 22χρονος στο «Σωτηρία» - Γκάγκα: Όσοι νοσηλεύονται είναι κυρίως μη εμβολιασμένοι

Άνοιξε δοκιμαστικά η εφαρμογή που δείχνει την αντικειμενική αξία για κάθε ακίνητο
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης