Spice Girls: Ενώνουν τις δυνάμεις τους για καλό σκοπό με αφορμή τον μήνα του Pride

Spice Girls: Ενώνουν τις δυνάμεις τους για καλό σκοπό με αφορμή τον μήνα του Pride

Η νέα δράση που ξεκίνησε η Βικτόρια Μπέκαμ έχει φιλανθρωπικό σκοπό - Τα έσοδα θα διατεθούν στους άστεγους της ΛΟΑΤΚΙ+ κοινότητας

spice_girls
Οι Spice Girls κάνουν το δικό τους reunion και ενώνουν τις δυνάμεις τους, με σκοπό να διαδώσουν το δικό τους μήνυμα αγάπης για την ΛΟΑΤΚΙ+ κοινότητα.



Στο πλαίσιο του Ιουνίου, που είναι ο μήνας του Pride, η Μέλανι Σι, η Μελ Μπι, η Τζέρι Χάλιγουελ και η Έμα Μπάντον ποζάρουν με την μπλούζα, που σχεδίασε η αγαπημένη σχεδιάστρια μόδας και πρώην μέλος των Spice Gilrs, Βικτόρια Μπέκαμ με το σλόγκαν: «Proud and wannabe your lover».

Ο σκοπός φυσικά είναι φιλανθρωπικός και ένα μεγάλο μέρος των εσόδων θα διατεθούν στον οργανισμό «Akt» υπέρ των άστεγων της κοινότητας. Μάλιστα, είναι η τρίτη συνεχόμενη χρονιά, που η Βικτόρια Μπέκαμ πραγματοποιεί τη δράση.

Με μία σειρά φωτογραφιών στο Instagram από όλα τα μέλη του girl band να φοράνε την συγκεκριμένη μπλούζα, ανακοίνωσε το νέο η Βικτόρια Μπέκαμ. Στη λεζάντα έγραψε: «Το Pride για εμένα είναι ένας τρόπος να γιορτάσεις το ότι είσαι ο εαυτός σου και το φετινό Τ-shirt είναι μία υπενθύμιση για αυτό. Οι Spice Girls ήταν πάντα υπέρ της αποδοχής του εαυτού σου και των άλλων, υπέρ της ευγένειας, της διασκέδασης, του να ζεις την ζωή σου. Η ΛΟΑΤΚΙ+ κοινότητα είναι τόσο κοντά στην καρδιά μου και είμαι τόσο περήφανη, που στηρίζω το Pride 2021 με τα κορίτσια και την Akt και αυτή την χρονιά».

Κλείσιμο


Τα υπόλοιπα μέλη του συγκροτήματος ανέβασαν επίσης τις φωτογραφίες τους στους προσωπικούς τους λογαριασμούς, γράφοντας το δικό τους μήνυμα στήριξης στην ΛΟΑΤΚΙ+ κοινότητα.












Ειδήσεις σήμερα:

Οι εμβολιασμοί ανοίγουν τον δρόμο προς την κανονικότητα - Τι αλλάζει από το Σάββατο και από 1η Ιουλίου

Κυρίαρχη η βρετανική μετάλλαξη του κορωνοϊού στη χώρα μας - Ανησυχία για το ινδικό στέλεχος

Ροδόπη: Σπάνιο περιστατικό εγκεφαλίτιδας από τσίμπημα τσιμπουριού σε κτηνοτρόφο -Ενημερώθηκε ο ΕΟΔΥ
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης