Κατερίνα Λέχου: Χάρμα ιδέσθαι με λευκό ολόσωμο μαγιό - Φωτογραφία

Κατερίνα Λέχου: Χάρμα ιδέσθαι με λευκό ολόσωμο μαγιό - Φωτογραφία

Στα 54 της η ταλαντούχα ηθοποιός είναι μια κούκλα

lexoy
Είναι μια από τις πιο όμορφες, ταλαντούχες και εντυπωσιακές ηθοποιούς της χώρας μας. Ο λόγος για την Κατερίνα Λέχου η οποία στα 54 της χρόνια διατηρεί τέλειες και αξιοζήλευτες αναλογίες.

Η ηθοποιός ποζάρει για το εξώφυλλο του περιοδικού Hello με λευκό ολόσωμο μαγιό και είναι χάρμα ιδέσθαι. Η ίδια στη συνέντευξη που συνοδεύει την φωτογράφηση μίλησε μεταξύ άλλων για το θαύμα που έζησε πριν κάποια χρόνια στην Αμερική.

Έχεις βιώσει κάποιο θαύμα στην προσωπική σου διαδρομή;

Βέβαια! Μου έχουν συμβεί πολλά μικρά ή πιο μεγάλα καθημερινά θαύματα. Υπάρχει όμως ένα συμβάν που έχει αποτυπωθεί στη μνήμη μου γιατί ήταν ουσιαστικό θέμα επιβίωσης.

Δηλαδή;

Κάποια στιγμή βρέθηκα σε ένα νοσοκομείο της Αμερικής κλινήρης, ανήμπορη, χωρίς να έχω δίπλα μου έναν δικό μου άνθρωπο. Έπρεπε να φύγω από το νοσοκομείο σε τρεις ημέρες κι εγώ δεν είχα τη δύναμη ούτε να περπατήσω μέχρι το διάδρομο. Ενώ σκεφτόμουν αγωνιωδώς τι θα κάνω, με επισκέφτηκε ένας άνθρωπος που δεν περίμενα. Τον ρώτησα αν μπορούσε να με φιλοξενήσει σπίτι του για ένα διάστημα και μου απάντησε θετικά ενώ τη δεδομένη στιγμή δεν είχε στέγη εκεί. Μέσα σε λίγες ώρες βρήκε και με φιλοξένησε για τους επόμενους δύο μήνες, που ήταν αναγκαίοι για να αναρρώσω και να μπορέσω να ταξιδέψω. Αυτό είναι ίσως το πιο μεγάλο θαύμα που έχει συμβεί στη ζωή μου, πέρα από πολλά μικρά καθημερινά που βιώνω. Όμως η προϋπόθεση για το θαύμα είναι να θέλεις να το δεις ως τέτοιο.

Οπότε, ούσα βαθιά θρησκευόμενο άτομο, δεν έχεις το φόβο του θανάτου;

Όταν συμφιλιωνόμαστε με τη ζωή, αυτόματα συμφιλιωνόμαστε και με τον θάνατο, είναι αλληλένδετα για εμένα. Όχι, ότι δεν φοβάμαι, απλώς δεν ανησυχώ. Θα ανησυχώ για το σίγουρο;




«Δήμητρα» της Λέσβου: Έπεσε θύμα θανατηφόρου τροχαίου με εγκατάλειψη;

Γερμανία: Πανεπιστήμιο αφαίρεσε τον διδακτορικό τίτλο πρώην υπουργού λόγω «εξαπάτησης»


Roland Garros, Ζβέρεφ-Τσιτσιπάς: Έτοιμος να γράψει ιστορία ο Στέφανος!
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης