Τζένιφερ Λοπεζ - Μπεν Άφλεκ: Δεν θα αφήσουν τους παπαράτσι να καταστρέψουν και πάλι τη σχέση τους

Τζένιφερ Λοπεζ - Μπεν Άφλεκ: Δεν θα αφήσουν τους παπαράτσι να καταστρέψουν και πάλι τη σχέση τους

Το άγριο κυνηγητό των media ήταν η αιτία του πρώτου χωρισμού τους 

jlo-ben-affleck-0
Η Τζένιφερ Λόπεζ και ο Μπεν Άφλεκ συζήτησαν και ψάχνουν τρόπους για να αποφύγουν τα... σμήνη των παπαράτσι που καιροφυλακτούν για μία φωτογραφία τους μαζί, σύμφωνα με πηγές από το περιβάλλον του ζευγαριού.

Αυτή τη φορά, ο Άφλεκ δεν θα αφήσει την... προσοχή των μέσων ενημέρωσης να πλήξει έστω και στο ελάχιστο τη σχέση του με την Λόπεζ. Φιλική πηγή του ζευγαριού είπε στον ιστότοπο Page Six ότι ένα από τα μεγάλα ζητήματα μεταξύ του 48 χρονου ηθοποιού και της 51χρονης τραγουδίστριας, όταν ήταν ζευγάρι το 2002, ήταν οι αναρίθμητες φωτογραφίες της σχέσης τους στα tabloids.

«Ο Μπεν και ο J.Lo είχαν μια συζήτηση για τους παπαράτσι», αποκάλυψε ο φίλος του ζευγαριού. «Η J.Lo τον προειδοποίησε ότι και τώρα θα τους ακολουθούν παντού οι παπαράτσι. Ο ίδιος της είπε ότι το γνωρίζει και θα κάνει ότι μπορεί για να μην συμβεί κάτι τέτοιο».

lopez


Η Τζένιφερ Λόπεζ και ο Μπεν Άφλεκ γνωρίστηκαν στα γυρίσματα της ταινίας «Gigli», αρραβωνιάστηκαν τον Νοέμβριο του 2002, ωστόσο λίγο πριν ανέβουν τα σκαλιά της εκκλησίας, αποφάσισαν να χωρίσουν.

Κλείσιμο
Οι δυο τους αποτέλεσαν ένα από τα πιο «hot» ζευγάρια του Χόλιγουντ. Από το 2002 μέχρι το 2004 οι παπαράτσι και τα media έτρεχαν πίσω τους, παρακολουθούσαν την κάθε τους κίνηση και το κάθε τους βήμα. Είχαν συμπρωταγωνιστήσει και σε 2 ταινίες, το «Gigli» και το «Jersey Girl» ενώ ο Μπεν είχε πρωταγωνιστήσει σε ένα από τα super hits της Τζένιφερ, το «Jenny from the Block».

affleck_lopez

Το παρασκήνιο του χωρισμού και το άγριο κυνηγητό των παπαράτσι

Το άγριο κυνηγητό των media φαίνεται πως δεν το άντεχαν καθώς ενώ όλα έδειχναν ότι οι δυο τους θα ανέβαιναν τα σκαλιά της εκκλησίας ξαφνικά το 2004 ανακοίνωσαν τον χωρισμό τους.

Δύο χρόνια μετά και συγκεκριμένα το 2006, ο χολιγουντιανός ηθοποιός είχε κατηγορήσει τα media για τον εμμονικό τρόπο με τον οποίο ασχολούνταν μαζί του και την κακή κριτική που είχε δεχτεί για κάποιες ταινίες του και του είχε κοστίσει ψυχολογικά.

«Τα media και οι κριτικοί με είχαν βγάλει ότι ήμουν ο λιγότερο κουλ και ταλαντούχος ηθοποιός που υπήρχε στο προσκήνιο. Είχα χωρίσει με την Τζένιφερ και είχα κάνει 3-4 ταινίες στη σειρά που είχαν καταποντιστεί».

Από την πλευρά της η Τζένιφερ Λόπεζ, μιλώντας πρόσφατα στο «Vanity Fair», έδωσε τη δική της εξήγηση για το τι είχε συμβεί τότε. Όπως είπε, το ότι βρίσκονταν συνεχώς στο κέντρο της δημοσιότητας και της προσοχής δεν λειτούργησε θετικά ούτε για την ίδια ούτε για τη σχέση τους.

«Είχα χάσει την ταυτότητά μου. Αναρωτιόμουν αν όντως είχα θέση σε αυτή τη βιομηχανία και πίστευα ότι δεν έκανα τίποτα καλά. Όσο για τη σχέση μου με τον Μπεν αυτοκαταστράφηκε μπροστά σε όλο τον κόσμο. Ήταν κάτι που διήρκεσε 2 χρόνια, μέχρι που βρήκα τις δυνάμεις να ξανασηκωθώ», δήλωσε δίνοντας μας ένα δείγμα του πόσο τοξική μπορεί να γίνει η συνεχής έκθεση στα media, κάτι που τα it ζευγάρια και περσόνες της σημερινής εποχής δε φαίνεται να συμμερίζονται.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης