MasterChef: H Μαργαρίτα αποκάλυψε πώς θα επενδύσει τα 60.000 ευρώ που κέρδισε

MasterChef: H Μαργαρίτα αποκάλυψε πώς θα επενδύσει τα 60.000 ευρώ που κέρδισε

Η μεγάλη νικήτρια του MasterChef αποκάλυψε τα όνειρά της αλλά και τις επιχειρηματικές κινήσεις που θα κάνει με τα δύο χρηματικά έπαθλα που κέρδισε στη διάρκεια του παιχνιδιού

margarita-01
Η Μαργαρίτα Νικολαΐδη κέρδισε επάξια τον τίτλο του MasterChef και το μεγάλο έπαθλο των 50.000 ευρώ, αλλά και τα 10.000 ευρώ που κέρδισε σε δοκιμασία στη διάρκεια του παιχνιδιού. Η πρώτη γυναίκα που νίκησε στον μαγειρικό διαγωνισμό έδωσε την πρώτη της συνέντευξη Στη Φωλιά των Κου Κου και μεταξύ άλλων αποκάλυψε τι σκέφτεται να κάνει με το χρηματικό έπαθλο.

«Πάντα σκεφτόμουν να ανοίξω ζαχαροπλαστείο! Ενώ είμαι μαγείρισσα, πάντα είχα αυτό το θέμα με τα γλυκά. Τα σχέδια μου για τώρα είναι να δουλέψω με έναν πολύ καλό σεφ, να μάθω, γιατί έχω να μάθω πάρα πολλά. Δεν είμαι έτοιμη ακόμα να ανοίξω μαγαζί. Το καταλαβαίνω, νιώθω ότι δεν είμαι έτοιμη. Μακάρι να μας επιτρέψουν να φύγουμε και λίγο στο εξωτερικό. Μου λείπει η εμπειρία και να ταξιδέψω».

Δείτε το βίντεο:

Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-cbztfgtd9yqh-sf)


 Η μεγάλη νικήτρια συνάντησε σήμερα την Κατερίνα Καραβάτου η οποία την υποδέχτηκε με μεγάλη χαρά και πολύ συγκινημένη. Τόσο η Μαργαρίτα Νικολαΐδη όσο και το οικογενειακό και φιλικό περιβάλλον της δεν μπορούν να πιστέψουν ακόμα, ότι εκείνη είναι η νικήτρια του MasterChef. «Κοιταζόμασταν με τους φίλους μου, με τη μαμά μου, τον Χρήστο, και απλά λέμε “τώρα αλήθεια, έχει συμβεί αυτό, αλήθεια κέρδισα το MasterChef;”. Είναι σαν ένα όνειρο που το ζω, αλλά κοιμάμαι και ταυτόχρονα ξυπνάω και το ζω αυτό το όνειρο».

Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-cbzrnjerjgo9-st)

Οι προηγούμενοι νικητές της δίνουν συγχαρητήρια

Κλείσιμο
Πολλές ήταν οι εκπλήξεις που περιμέναν τη νικήτρια του MasterChef  καθώς νικητές των προηγούμενων ετών μίλησαν ζωντανά στην εκπομπή για την αξία της αλλά και τις μαγειρικές της ικανότητες. 

Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-cbzrqq4lcuvl-st)

Το μήνυμα που έστειλε στον Νταμιάνο

Αυθόρμητη και ειλικρινής η Μαργαρίτα στην κουβέντα της με την Καραβάτου δεν μίλησαν μόνο για μαγειρική αλλά και για Eurovision. Εκεί λοιπόν ήταν που η Μαργαρίτα αποκάλυψε πως έστειλε μήνυμα στο νικητή της φετινής Eurovision τον Ιταλό καρδιοκατακτητή Νταμιάνο Νταβίντ. Όπως είπε επειδή τα αγγλικά της δεν είναι καλά έβαλε μια φίλη της να το στείλει. Η συνέχεια στο βίντεο...

Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-cbzrw3ape2kp-st)

Γιατί ήταν γραφτό να πάω στο MasterChef

Μαργαρίτα παραδέχθηκε πως είχε δηλώσει συμμετοχή 3 φορές συνολικά στο MasterChef αλλά δεν πήγε ποτέ στις οντισιόν: «Η αλήθεια είναι πως έχω δηλώσει 3 φορές συμμετοχή στο MasterChef. Και με είχαν καλέσει, αλλά πάντα κάτι τύχαινε. Δεν πήγα ποτέ, παρόλο που με φώναξαν να κάνω οντισιόν. Φέτος είπα 'γιατί όχι; τι έχω να χάσω;'. Φέτος ένιωσα πως ήθελα να ζήσω την εμπειρία, να δω τι γίνεται πίσω από τις κάμερες. Ήθελα να το δω αυτό που λένε για το MasterChef. Λέω να πάω με ένα πιάτο να δω τι θα γίνει και αν περάσω, συνεχίζω. Όντως πήγα με το κρύο πιάτο, μου λένε να πάω και με το ζεστό πιάτο. Μετά τα είδατε τα επόμενα βήματα.... Τη μαμά την ειδοποίησα όταν πια έμπαινα στο σπίτι. Δεν είχε καταλάβει πού πάω. Της είπα να μπει στο YouTube να δει τι είναι. Ήταν πολύ χαρούμενη, πίστευε σε εμένα. Μου είπε να πάω και πως ήταν σίγουρη ότι θα κερδίσω», συμπλήρωσε.

Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-cbzrxodwaoo1-st)


Τα δύσκολα χρόνια με το χαμό του πατέρα της

Μαζί της στο πλατό βρέθηκε και η πολυαγαπημένη μητέρα της, Σοφία, που μπορεί να μένει μόνιμα στη Ρωσία, όμως δεν έχανε επεισόδιο του reality μαγειρικής. Η ίδια αναφέρθηκε στο χαμό του συζύγου της και πατέρα των παιδιών της, αλλά και στα δύσκολα χρόνια που πέρασαν.

Στην αρχή της συζήτησης η κυρία Σοφία, αποκάλυψε πώς κατάφερε να παρακολουθεί όλα τα επεισόδια του MasterChef από τη Ρωσία: «Ακόμα ζω όνειρο! Όταν η Μαργαρίτα μπήκε στο MasterChef είπα στη μικρή μου κόρη, την Ξένια, “δεν ξέρω τι θα κάνεις, βρες μου ένα πρόγραμμα να τη δω, θα σκάσω”.

Κάθε πρωί που πήγαινα για δουλειά, δουλεύω σε ένα mini market, μαζευόμασταν όλοι οι συνάδελφοι, που δεν ξέρουν ελληνικά βέβαια, και τη βλέπαμε. Όλοι ήμασταν δίπλα στην οθόνη, όλοι έκλαιγαν, όλοι είχαν τη χαρά μου, όλοι καταλάβαιναν τα συναισθήματά μου. Τώρα όλοι με περιμένουν».

Στη συνέχεια περιέγραψε τις δύσκολες στιγμές που έζησαν, όταν ο πατέρας της Μαργαρίτας Νικολαΐδη πέθανε ξαφνικά, μετά από ατύχημα: «Η Μαργαρίτα γεννήθηκε στο Καζακστάν. Μετά μετακομίσαμε στη Ρωσία. Ο πατέρας της Μαργαρίτας και της Ξένιας δεν ήταν μαζί μας. Έπαθε ένα ατύχημα στο Καζακστάν και μετά εμείς φύγαμε. Μαργαρίτα ήταν τότε 3 ετών και η Ξένια ενός. Τα παιδιά δεν τον θυμούνται, έγινε ένα αυτοκινητιστικό ατύχημα. Είχα την υποστήριξη των γονιών μου. Φύγαμε στη Ρωσία γιατί στο Καζακσταν ήρθαν δύσκολα χρόνια. Στην Ελλάδα έχουμε συγγενείς. Ήρθα στην Ελλάδα με τη Μαργαρίτα και μετά πήγα και πήρα την Ξένια. Εγκατασταθήκαμε στη Μυτιλήνη. Η Μαργαρίτα εκεί έχει μεγαλώσει».

Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-cbzshtqjnpw9-st)

Η on air έκπληξη της αδερφής της, Ξένιας

Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-cbzsr7kcb9ft-st)


Ο Χρήστος και η πρόταση γάμου 

Η  Μαργαρίτα  δεν θα μπορούσε να μην μιλήσει για τον άνδρα που της έχει κλέψει την καρδιά. «Στην αρχή ο Χρήστος ήταν πολύ χαρούμενος και ενθουσιασμένος. Οι καιροί είναι δύσκολοι, ερχόταν ο χειμώνας. Όταν όμως μάθαμε πως πρέπει να μπούμε στο ξενοδοχείο σε καραντίνα, μου λέει 'Δεν πας του χρόνου καλύτερα; Πήγαινε του χρόνου, πού θα σε αφήσω τώρα;'. Ακούστε το καλύτερο! 12 του μήνα που μπήκαμε στο σπίτι, 12 του μήνα πετούσε ο Χρήστος για Ελβετία. Την ίδια μέρα! Την ημέρα που με ειδοποίησαν από την παραγωγή πως με δέχθηκαν, την ίδια μέρα ο Χρήστος έκλεισε τη δουλειά στην Ελβετία. Δυστυχώς και σήμερα το πρωί έφυγε για Μύκονο λόγω της δουλειάς του. Θα ήθελα να βρίσκεται εδώ μαζί μου» εξομολογήθηκε, ενώ για τη γνωριμία τους αποκάλυψε: «Με τον Χρήστο γνωριστήκαμε σε σεζόν, όπως γνωρίζονται όλοι οι μάγειρες. Εγώ ήμουν μαγείρισσα και ο Χρήστος ζαχαροπλάστης. Πάντα του λέω ότι εκείνος με προσέγγισε πρώτος, αλλά εγώ τον είχα σταμπάρει. Τον έβλεπα που μου χαμογελούσε συνέχεια... Ταυτόχρονα νομίζω έγινε. Έχουμε περάσει και τα στραβά μας, έχουμε μείνει και χώρια. Στο τέλος καταλήξαμε να είμαστε πολύ αγαπημένοι. Εγώ θα ήθελα να κρατήσει για πάντα» εξομολογήθηκε για τη σχέση με τον σύντροφό της.

Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-cbztgwcqz6jd-sf)




Ειδήσεις σήμερα:

Ροδόπη: Σπάνιο περιστατικό εγκεφαλίτιδας από τσίμπημα τσιμπουριού σε κτηνοτρόφο -Ενημερώθηκε ο ΕΟΔΥ

ΗΠΑ: Ύποπτος για δολοφονία κατάφερε να αποδράσει για 10 λεπτά από τη φυλακή – Δείτε βίντεο

Πανδημία-Βραζιλία: Πάνω από 2.500 θάνατοι και 88.000 κρούσματα σε 24 ώρες
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης