Στροφή στην καριέρα της θέλει να κάνει η Αλίσα Μιλάνο: Σκέφτεται να κατέβει υποψήφια για το Κογκρέσο

Στροφή στην καριέρα της θέλει να κάνει η Αλίσα Μιλάνο: Σκέφτεται να κατέβει υποψήφια για το Κογκρέσο

Η διάσημη ηθοποιός  «γλυκοκοιτάζει» την πολιτική

milano
Υποψήφια για το Κογκρέσο σκέφτεται να κατέβει η Αλίσα Μιλάνο και μάλιστα απέναντι στον ρεπουμπλικανό Τομ ΜακΚλίντοκ, όπως αποκάλυψε σε συνέντευξή της στο The Hill, καθώς ενδιαφέρεται για την 4η περιφέρεια της Καλιφόρνια.



Η ηθοποιός και ακτιβίστρια ανά καιρούς εκφράζει ελεύθερα τις πολιτικές της πεποιθήσεις και μάλιστα έχει εκδηλώσει το ενδιαφέρον της για την συγκεκριμένη θέση και στο παρελθόν. Συγκεκριμένα, όταν ο ΜακΚλίντοκ ήταν ο μόνος εκ των 63 Ρεπουμπλικανών, ο οποίος αντιτάχθηκε στο νομοσχέδιο για τα εγκλήματα μίσους κατά Ασιατών, η ηθοποιός δεν δίστασε με ένα Tweet να αναφερθεί στο γεγονός και να ρωτήσει τους θαυμαστές της, μήπως πρέπει να κατέβει υποψήφια απέναντί του.



Κλείσιμο
Όπως εξήγησε βέβαια η ηθοποιός, τα πράγματα δεν είναι καθόλου απλά, αφού για να αναμετρηθεί με το τωρινό μέλος του Κογκρέσου θα χρειαστεί κάποιον «με αναγνωρισιμότητα και βαθιές τσέπες», καθώς οι Ρεπουμπλικανοί «έχουν το πάνω χέρι» στην περιφέρεια. Σίγουρα, λοιπόν, δεν είναι ένα βήμα, που γίνεται από την μία στιγμή στην άλλη. «Επιβεβαιώνω πως είναι πιθανό να είμαι υποψήφια το 2024», καταλήγει η Αλίσα Μιλάνο, προσθέτοντας πως θέλει να αλλάξει το χρώμα της θέσης σε «μπλε», δηλώνοντας έτσι την υποστήριξή της στους δημοκρατικούς. 

Προς το παρόν, η ηθοποιός ασχολείται με την υποκριτική της καριέρα, που προέχει, καθώς δουλεύει ήδη πάνω σε μερικά πρότζεκτ. Συμμετέχει στο reboot του «Who's The Boss», που είναι παραγωγή του Netflix και στην σειρά podcast «Sorry not Sorry».









Ειδήσεις σήμερα: 

Μητσοτάκης: Άνοιξε η πλατφόρμα για όλα τα εμβόλια για τους 25-29 - Κλείστε το ραντεβού σας!

Πώς εξελίσσεται η κακοκαιρία: Καταιγίδες σήμερα σε Πελοπόννησο, Κρήτη και δυτική Αττική - Νέοι χάρτες του meteo

Self test: Τι αλλάζει από τις 19 Ιουνίου - Στον «χορό» τα σούπερ μάρκετ
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης