Survivor: Ελένη Χαμπέρη, η δεύτερη υποψήφια προς αποχώρηση

Survivor: Ελένη Χαμπέρη, η δεύτερη υποψήφια προς αποχώρηση

Η νονά του Κατακουζηνού, το σύνδρομο του ναυαγού, οι σπόντες της Καρολίνας, οι εξηγήσεις της Ελένης, οι εντάσεις  και η μάχη για την δεύτερη ασυλία – Δείτε βίντεο

λεενη
Η Ελένη Χαμπέρη κατόπιν υπόδειξης της Μαριαλένας Ρουμελιώτη και η Καρολίνα Καλύβα, όπως είχε αποφασίσει την Κυριακή ο Σάκης Κατσούλης, είναι οι δυο υποψήφιες προς αποχώρηση από το Surivor 4 και το βράδυ της Τρίτης θα γίνει γνωστός και ο τρίτος ή η τρίτη που θα τις συνοδέψει στον… τάκο.

Το βράδυ μετά το συμβούλιο της Κυριακής η συζήτηση στο καλυβάκι των Amigos δεν εστιάστηκε στην υποψηφιότητα της Καρολίνας, αλλά στην αμυντική στάση που κρατάει η Ελένη Χαμπέρη. Η Κάρολ άφησε σπόντες για την Ελένη ώστε να μην είναι μόνο παρατηρητής στα γεγονότα. Η Ελένη από την άλλη δεν μπορούσε να κατανοήσει γιατί της επιτέθηκε ο Σάκης Κατσούλης υποθέτοντας πως το κάνει για να την «λασπώσει».



Την ίδια ώρα Μαριαλένα απορούσε πως καταφέρνει η Ελένη να δείχνει η θιγμένη της υπόθεσης την στιγμή που η ίδια φτιάχνει το σκηνικό, ενώ ενοχλημένος με την συμπεριφορά της Χαμπέρη ήταν και ο Σάκης.

Κλείσιμο


Η Ελένη Χαμπέρη είχε υπερένταση όλο το βράδυ και δεν μπορούσε να κοιμηθεί εξαιτίας των όσων ειπώθηκαν στο συμβούλιο και προσπαθούσε να καταλάβει τον λόγο που δέχθηκε επίθεση. Η Καρολίνα της εξήγησε ότι όλο αυτό έχει δουλευτεί στην «μεγάλη του Παππά σχολή». Η ξανθιά 26χρονη personal trainer θεωρεί πως ετοιμάζεται το έδαφος για να βγει στον… τάκο, ενώ αναφέρθηκε στο σκηνικό με τον πάγκο, στο σκετσάκι για τον Τριαντάφυλλο, αλλά και για στην συμπεριφορά του 43χρονου τραγουδιστή απέναντι της.



Για την Μαριαλένα Ρουμελιώτη η Ελένη θυμίζει τη Φιλιώ, την νονά του Κατακουζηνού στην ελληνική σειρά «Κωνσταντίνου και Ελένης», η οποία πάντα προσπαθούσε να «φιλιώσει» αυτούς που τσακωνόντουσαν αλλά στην ουσία αυτή είχε προκαλέσει τις εντάσεις.



Το έπαθλο φαγητού ήταν αναψυκτικό με hot dog και πατάτες, ωστόσο αυτό που απασχολούσε τους 7 survivors ήταν ποιος θα πάρει την ατομική ασυλία για να… σώσει τον εαυτό του και τους δικούς του. Σε περίπτωση που νικητής αναδεικνυόταν ο Σάκης θα ήταν η δεύτερη ατομική ασυλία και δεν θα μπορούσε κάνεις αυτή την εβδομάδα να τον βγάλει στον… τάκο. Το ίδιο όμως επεδίωκε και η Καρολίνα Καλύβα για να σβήσει αρχικά την δική της υποψηφιότητα και στη συνέχεια να προστατεύσει τους Amigos. Οι εντάσεις μεταξύ Καρολίνας και Σάκη και Μαριαλένας δεν έλειψαν ούτε αυτή τη φορά.



Την ώρα των αγώνων ο Σάκης φαίνεται πως «χτυπήθηκε» από το σύνδρομο του ναυαγού. Ο 30χρονος επιχειρηματίας καθόταν μόνος στον πάγκο και είχε πιάσει κουβέντα με τον… Ντάφυ που έχει φτάσει ήδη στην Αθήνα και την Μαριαλένα, η οποία εκείνη την ώρα αγωνιζόταν και έδειχνε να τα πηγαίνει περίφημα.



Πολύ δυνατή ήταν και η Καρολίνα Καλύβα, ενώ από τους πρώτους που τέθηκαν εκτός μάχης ήταν οι Κόρο και Ελένη και ακολούθησαν οι Σάκης και Ηλίας. Μαριαλένα και Καρολίνα  έφτασαν  στον τελικό με την 25χρονη καρατέκα να κατακτάει την ατομική ασυλία.



Η νίκη της Μαριαλένας απέναντι σε άντρες και γυναίκες ήταν… πετσόκομμα, σύμφωνα με τους δυο «κόκκινους».



Η Μαριαλένα εκτός από τον Σάκη επέλεξε να κάνει το τραπέζι και σε Καρολίνα Καλύβα και Ηλία Μπόδανο που έφτασαν κοντά στην πηγή αλλά τελικά δεν ήπιαν νερό. Η αντίδραση της Καρολίνας όταν άκουσε την απόφαση της Μαριαλένας δεν ήταν και αυτή που θα περίμενε η νικήτρια της 2ης ατομικής ασυλίας.



Η δεύτερη ήττα για τους Amigos ήρθε σαν μπόρα για τους πέντε. Ο Γιώργος Ασημακόπουλος υποσχέθηκε πως αύριο θα μπουν δυνατά για να μην βρεθούν στον… τάκο τρεις από την ίδια παρέα.



Από τα σχόλια των Amigos δεν έλειψε και η έκφραση της Μαριαλένας για τον Θεό, με τον Ασημακόπουλο να λέει πως σίγουρα δεν ήταν σημάδι η νίκη της, ενώ η ίδια πιστεύει πως ήταν «θεία δίκη».



Η ένταση μεταξύ Σάκη και Καρολίνας συνεχίστηκε και στο συμβούλιο.




Όταν ήρθε η ώρα της Μαριαλένας να υποδείξει τον δεύτερο υποψήφιο προς αποχώρηση, τα πνευματα ηρέμησαν τουλάχιστον μέχρι να ανακοινώσει πως στέλνει στον… τάκο την Ελένη Χαμπέρη, εξηγώντας και τους λόγους της επιλογής της.




Σίγουρη για την  υποψηφιότητα της έδειξε πως ήταν η Ελένη Χαμπέρη, η οποία δήλωσε «καθαρή» για την συμπεριφορά της και… έδωσε τον Σάκη ως τον «υποκινητή» για την επιλογή της Μαριαλένας.  





Ειδήσεις σήμερα

Την Πέμπτη ανοίγουν τα ραντεβού για όλα τα εμβόλια για τους 25- 29 

Roland Garros: Άβε Μαρία! - Ιστορική πρόκριση στους οκτώ για τη Σάκκαρη 

ΗΠΑ: Ο FDA έδωσε «πράσινο φως» σε νέο φάρμακο για το Αλτσχάιμερ 
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης