Ο Τριαντάφυλλος, ο Τσιτσιπάς, η Σάκκαρη και οι ήρωες του σήμερα

Ο Τριαντάφυλλος, ο Τσιτσιπάς, η Σάκκαρη και οι ήρωες του σήμερα

Το αεροδρόμιο είναι ο καθρέπτης της κοινωνίας μας; Είναι, αν όχι όλης, τουλάχιστον ενός αξιοσέβαστου ποσοστού της

triantafillos
Τα όσα συμβαίνουν τελευταία θα πρέπει λογικά να μας κάνουν να αναρωτηθούμε για κάποια πράγματα. Όπως για παράδειγμα η υποδοχή παικτών του «Survivor» στο αεροδρόμιο. Αναφαίρετο δικαίωμα του καθενός να εκφράσει τον θαυμασμό του σε όποιον επιθυμεί. Και δεν θα λογοδοτήσει ούτε στους δημοσιογράφους των εκπομπών ούτε στην υπογράφουσα. Ωστόσο σε μία χώρα που οι πρωταθλητές μπαίνουν από την πίσω πόρτα και απουσιάζει ακόμη και η επίσημη Πολιτεία, ενώ σε παίκτες ριάλιτι γίνεται χλαπαταγή, υπάρχει πρόβλημα. Αν το «πρόβλημα» είναι αδόκιμος όρος για την περίπτωση, τότε ας χρησιμοποιήσουμε την έκφραση «τροφή για σκέψη».

sakkari35

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς και η Μαρία Σάκκαρη προκρίθηκαν αμφότεροι στους 8 του Ρολάν Γκαρός. Εχουν στερηθεί πολλά ως νέοι για να προπονηθούν, έχουν ακολουθήσει τις απαιτήσεις του πρωταθλητισμού και έχουν διακριθεί στο αθλητισμό. Το ίδιο ισχύει για πολλούς αθλητές, για επιστήμονες, για παιδιά που διακρίνονται στις επιστήμες, για υπέροχα ταλέντα στην τέχνη. Κανείς δεν ασχολείται και ουδείς τους γνωρίζει ή ενδιαφέρεται να τους αποθεώσει ή να τους επιβραβεύσει. Κι αυτό συνιστά αιτία για προβληματισμό. Τα έλεγε και ο Βασίλης Αυλωνίτης… «Μωρέ, πού πάμε;» Ελα ντε.

Το πρώτο teaser της νέας σειράς μυθοπλασίας της ΕΡΤ «Καρτ ποστάλ», που βασίζεται στο ομότιτλο βιβλίο της διάσημης Βρετανίδας συγγραφέως Βικτόρια Χίσλοπ και θα προβληθεί την επόμενη σεζόν στην ΕΡΤ1, είναι στον αέρα και δίνει μια πρώτη εικόνα από τα φαντασμαγορικά πλάνα της συναρπαστικής σειράς, που γυρίστηκε στο Λονδίνο και στην Κρήτη. Απολαύστε το.

Καρτ Ποσταλ: H νέα σειρά της Βικτόρια Χίσλοπ έρχεται στην ΕΡΤ1
Κλείσιμο


Ευχάριστα νέα για την μυθοπλασία στέλνει και το Mega. Ο «Σιωπηλός δρόμος», η δραματική σειρά, που μεταδίδεται κάθε Κυριακή στις 9 το βράδυ δεν έχει ενθουσιάσει μόνο το ελληνικό κοινό. Η «δυνατή» ιστορία των Πέτρου Καλκόβαλη, Μελίνας Τσαμπάνη με τις απρόβλεπτες ανατροπές, αλλά και η σκηνοθετική και εικαστική ματιά του Βαρδή Μαρινάκη σε συνδυασμό με την υψηλών προδιαγραφών εκτέλεση παραγωγής από την «filmiki» προσέλκυσαν ήδη δύο μεγάλες εταιρίες διανομής του εξωτερικού που διερευνούν την απόκτηση των δικαιωμάτων της σειράς για διεθνή διανομή σε διάφορες χώρες.

Siopilos_Dromos

Ενδιαφέρον για την μετάδοση του «Σιωπηλού Δρόμου» έχει δηλώσει επίσης και μεγάλη πλατφόρμα του εξωτερικού. Το MEGA βρίσκεται ήδη σε προχωρημένες συζητήσεις μαζί τους και η συμφωνία πρόκειται να κλείσει άμεσα. Μακάρι να πάνε όλα καλά και να δούμε την σειρά να ανοίγει τα φτερά της και έξω από τα ελληνικά τηλεοπτικά σύνορα. Ανδρες παρουσιαστές χρειάζεται ο ΑΝΤ1 για να καλύψει τα νέα project του, τα οποία θα είναι και ριάλιτι και παιχνίδια δράσης.

kainourgiou

Πολύ όμορφες δείχνουν στον φακό εσχάτως οι Κατερίνα Καινούργιου και Σίσσυ Χρηστίδου. Ανθίζουν τα τηλεοπτικά λουλούδια την μεταγραφική περίοδο. Γκούχου γκούχου…
Εν αναμονή μιας δυνατής ανακοίνωσης από το Star για την πρωινή ζώνη…

Κουίζ γι απόψε και επειδή όλα τα βλέπω και όλα τα διαβάζω, η πατρότητα της ιδέας ανήκει στον Μήτσο τον Ουγγαρέζο τον φίλο μου. Ποια παρουσιάστρια αναζητά συνεργάτες για το πάνελ της από το κανάλι που θα μετακομίσει και όχι από αυτό που βρίσκεται;

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης