8 χρόνια πρώτη στην καρδιά των τηλεθεατών η παρέα της Σταματίνας Τσιμτσιλή

8 χρόνια πρώτη στην καρδιά των τηλεθεατών η παρέα της Σταματίνας Τσιμτσιλή

Έγκυρη ενημέρωση, ψυχαγωγία, αποκλειστικά ρεπορτάζ και δυνατά σχόλια για όλα τα θέματα της επικαιρότητας είναι μόνο μερικά από όσα μοιράζεται μαζί μας κάθε πρωί στις 8:00, μέσα από τη συχνότητα του ALPHA, η εκπομπή Happy Day, απογειώνοντας τη διάθεσή μας.

happy_day_main
Η εκπομπή που έχει γίνει η αγαπημένη πρωινή συνήθεια των τηλεθεατών, μας φτιάχνει την ημέρα, παραμένοντας για 8η συνεχόμενη χρονιά στην κορυφή των προτιμήσεων του τηλεοπτικού κοινού.

Μια «καλημέρα» γεμάτη θετική ενέργεια
Από τις 08:00 το πρωί, το Happy Day δίνει τον τόνο της ημέρας, προσφέρωντας το πιο δυνατό σχόλιο της ελληνικής τηλεόρασης.

Η θετική ενέργεια της ομάδας της Σταματίνας Τσιμτσιλή σπάει τα όρια της μικρής οθόνης και γεμίζει τα πρωινά των τηλεθεατών με τις πιο έγκυρες ειδήσεις και τα πιο ενδιαφέροντα ψυχαγωγικά θέματα.

Συμβουλές για μία καλύτερη ζωή, αποκλειστικές συνεντεύξεις σπουδαίων προσωπικοτήτων, συγκλονιστικές ιστορίες ανθρώπων, απολαυστικές συνταγές και hot νέα της ελληνικής showbiz. Το Happy Day τα έχει όλα!

Μια δυνατή παρέα με γνώση, εμπειρία και αληθινή άποψη
Η Σταματίνα Τσιμτσιλή, έχοντας στο πλευρό της τους Τίνα Μεσσαροπούλου, Δημήτρη Παπανώτα και Κώστα Φραγκολιά έχει δημιουργήσει μια δεμένη ομάδα που έχει άποψη και την εκφράζει ανοικτά και αληθινά.

Μαζί τους καθημερινά, ο Δήμος Βερύκιος, σε απευθείας σύνδεση από το ραδιοφωνικό στούντιο του Alpha 9,89, αναλύει την επικαιρότητα με τον δικό του μοναδικό τρόπο.

Κλείσιμο
Την παρέα συμπληρώνουν ο Γιώργος Σατσίδης που μας φέρνει λίγο από τον αέρα του Hollywood, η Όλγα Λαφαζάνη που παρουσιάζει θέματα που αφορούν στις σύγχρονες μαμάδες, η Εύη Φραγκάκη με κοινωνικά θέματα και ο Λευτέρης Μητσόπουλος που ανακαλύπτει τα viral «διαμαντάκια» του διαδικτύου.

Το τιμόνι της αρχισυνταξίας, σταθερά όλα αυτά τα χρόνια, έχει η Μαίρη Παλιαλέξη.

Happy_Day_2

Σταθερά στην κορυφή της τηλεθέασης όλη τη σεζόν 
Η δυναμική παρουσία του Happy Day αποτυπώνεται και στα νούμερα τηλεθέασης. Μία ανάσα πριν το τέλος της φετινής τηλεοπτικής σεζόν, το Happy Day σκοράρει όλο και υψηλότερα στους πίνακες τηλεθέασης.

Πιο συγκεκριμένα, την Πέμπτη 3 Ιουνίου 2021 864,000 τηλεθεατές παρακολούθησαν την αγαπημένη τους τηλεοπτική συνήθεια για τουλάχιστον 1 λεπτό.

Η εκπομπή σημείωσε το υψηλότερο ποσοστό τηλεθέασης για τη φετινή τηλεοπτική σεζόν με μέσο όρο 23,2% στο δυναμικό κοινό (18-54) ενώ η τηλεθέαση ξεπέρασε το 30% σε επιμέρους γυναικεία κοινά: 30,8% (18-54) και 34,2% (25-44).

Αναμφισβήτητα, το Happy Day είναι η πιο αγαπημένη πρωινή εκπομπή των τηλεθεατών!

Happy Day στον Alpha, Δευτέρα με Παρασκευή στις 08:00.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης