Η Κέλι Όσμπορν «κύλησε» ξανά στο αλκοόλ - «Όλα ξεκίνησαν μόλις πήρα το πρώτο Vicodin»

Η Κέλι Όσμπορν «κύλησε» ξανά στο αλκοόλ - «Όλα ξεκίνησαν μόλις πήρα το πρώτο Vicodin»

Η κόρη του Όζι ήταν σε πρόγραμμα αποτοξίνωσης τα τελευταία τέσσερα χρόνια - Μίλησε για το περιστατικό που την «έριξε» ξανά στον εθισμό της και τον λόγο που την οδήγησε εκεί, όταν ήταν μόλις 13 χρονών

kelly_osbourne
Κατά τη διάρκεια της εμφάνισής της στην εκπομπή «Red Table Talk», η Κέλι Όσμπορν αποκάλυψε στις Πίνκετ Σμιθ, Γουίλλου Σμιθ και Αντρίνε Μπάνφιλντ-Νόρις πως η συγκεκριμένη περίοδος είναι πολύ δύσκολη για εκείνη, αφού «ξανακύλησε» στον εθισμό της στο αλκόολ.



Η κόρη του ροκ σταρ  Όζι Όσμπορν είχε μιλήσει για πρώτη φορά ανοιχτά για την εξάρτηση της τον Απρίλιο, ενώ τώρα παραδέχτηκε πως υποτροπίασε μετά από τέσσερα χρόνια αποτοξίνωσης από το αλκόολ και τα ναρκωτικά. Εξήγησε, μάλιστα, πως η αιτία ήταν απλώς «ένα ζευγάρι, που έπινε σαμπάνια».

Kelly Osbourne, daughter of rock legend Ozzy Osbourne, recently relapsed after four years of sobriety. Kelly comes to...

Posted by Red Table Talk on Wednesday, June 2, 2021


«Ήμουν μόνη, καθόμουν δίπλα σε μία πισίνα και περίμενα να έρθει κάποιος. Τότε, είδα αυτή την γυναίκα με τον σύζυγό της να κρατούν ένα ποτήρι με σαμπάνια. Φαινόταν πολύ όμορφη εικόνα και έτσι σκέφτηκα: Μπορώ να το κάνω και αυτό. Και την επόμενη μέρα, είχα δύο ποτήρια. Και την άλλη μέρα, έγιναν μπουκάλια», περιγράφει η Κέλι Όσμπορν, εξηγώντας πως δεν θέλει να κρύβει ό,τι συμβαίνει στην ζωή της, γιατί θέλει να υπάρχει διαφάνεια.

Κλείσιμο

Kelly Osbourne recounts prescriptions she was given at just 13 years old—and how they contributed to her relationship with drugs since.

Posted by Red Table Talk on Tuesday, June 1, 2021

Η 36χρονη μίλησε επιπλέον για το γεγονός, που στάθηκε η αιτία πριν πολλά χρόνια για να εθιστεί στο αλκόολ και τα ναρκωτικά. Όπως αναφέρει, βρισκόταν ακόμα στην τρυφερή ηλικία των 13 ετών, όταν μετά από μία χειρουργική επέμβαση, στην οποία υποβλήθη, ο γιατρός της συνταγογράφησε Vicodin (πρόκειται για το ίδιο παυσίπονο, από το οποίο ξεκίνησε ο εθισμός του Μάθιου Πέρι) για να αντιμετωπίσει μία «κακή περίπτωση αμυγδαλίτιδας». Έκτοτε, ξεκίνησε για εκείνη μία πολύ δύσκολη περιπέτεια.

«Αυτό ήταν το μόνο που χρειαζόμουν. Ήταν σαν να είχα μία φωνή στο κεφάλι μου πριν, που μου έλεγε: Είσαι χοντρή, είσαι άσχημη, δεν είσαι αρκετά καλή, δεν αρέσεις σε κανέναν, σε συμπαθούν λόγω των γονιών σου. Μόλις ξεκίνησα το Vicodin, αυτή η φωνή σώπασε και ένιωσα σαν η ζωή να μου έδωσε μία μεγάλη αγκαλιά. Έτσι, όταν δεν έφτανε αυτό, πήγα στο Percocet και μετά το Percocet, έπεσα στην ηρωίνη», καταλήγει η διάσημη περσόνα.



Πλέον, δηλώνει «καθαρή» από ναρκωτικά, όμως θα χρειαστεί να ξεκινήσει πάλι τον αγώνα της για απεξάρτηση από το αλκοόλ. Η κόρη του Όζι Όσμπορν ενημερώνει καθημερινά τους θαυμαστές της για την κατάστασή της και πρόσφατα δήλωσε πως θα καταφέρει να "ξαναβγεί" από αυτή την κατάσταση ακόμα πιο δυνατή από ότι ήδη είναι. 







Ειδήσεις σήμερα: 

Οι εμβολιασμοί υψώνουν «τείχος» και απέναντι στις μεταλλάξεις - Πόσες παραλλαγές έχουν εντοπιστεί στην Ελλάδα

Έγκλημα στα Γλυκά Νερά: Δεν βρέθηκε DNA στα νύχια της Καρολάιν, ούτε όχημα διαφυγής

Συνεδριάζει η επιτροπή για απαγόρευση κυκλοφορίας, μουσική και δεξιώσεις
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης