Ιρίνα Σάικ - Κάνιε Γουέστ: Είναι ζευγάρι; - Η αντίδραση της Κιμ Καρντάσιαν

Ιρίνα Σάικ - Κάνιε Γουέστ: Είναι ζευγάρι; - Η αντίδραση της Κιμ Καρντάσιαν

Όργιο φημών ότι η Ρωσίδα καλλονή και ο φρεσκοχωρισμένος ράπερ είναι το νέο hot ζευγάρι

Kanye-West-and-Model-Irina-Shayk-Spark-Dating-Rumors
Την ώρα που δεν έχει στεγνώσει ακόμα το μελάνι από τα δημοσιεύματα για την επανασύνδεση της Τζένιφερ Λόπεζ και του Μπεν Άφλεκ άλλη μια φημολογούμενη σχέση έρχεται να ταράξει τα νερά της διεθνούς show biz.

Εκείνη μόνη εδώ και χρόνια, επίσημα τουλάχιστον. Εκείνος μόνος μετά τον πρόσφατο χωρισμό του. Οι φήμες θέλουν τη Ρωσίδα καλλονή Ιρίνα Σάικ και τον Αμερικανό ράπερ Κάνιε Γουέστ να είναι το νέο hot ζευγάρι.

Δεν έχουν περάσει καλά καλά τέσσερις μήνες από τότε που ο Κάνιε και η Κιμ Καρντάσιαν ανακοίνωσαν τον χωρισμό τους και ο ράπερ, σύμφωνα πάντα με τις κακές γλώσσες, φαίνεται πως βρήκε παρηγοριά σε άλλη αγκαλιά.

Kanie_Kim


Όλο αυτό το διάστημα ακούγονταν και γράφονταν διάφορα για επιχειρηματίες που φλέρταραν την Κιμ, αλλά για τον Κάνιε κουβέντα. Μέχρι που πριν από λίγα 24ωρα έσκασε η βόμβα που τον θέλει να βγαίνει ραντεβού με την Ιρίνα Σάικ, την πρώην του Μπράντλεϊ Κούπερ.

Φήμες από τον Φλεβάρη

Κλείσιμο
Πάντως οι φήμες ότι κάτι τρέχει μεταξύ τους είχαν ξεκινήσει από τον περασμένο Φεβρουάριο όταν ξένα μέσα έγραφαν ότι η Ιρίνα Σάικ και η Κάνιε Γουέστ είχαν βγει για ραντεβού. Άλλωστε, όπως σημειώνει σχετικά και η Mirror, οι δύο τους έχουν ένα παρελθόν αφού ο Κάνιε την γνώρισε σε ένα από τα βιντεοκλίπ του το 2010.

Μετά από σχεδόν τρεις μήνες λοιπόν, ήρθε και η απάντηση από άτομα του κοντινού περιβάλλοντος του ράπερ, η οποία αναφέρει ότι: «Ο Κάνιε Γουέστ βγαίνει μυστικά με την Iρίνα Σάικ», ενώ μια άλλη πηγή σημειώνει ότι «δεν νομίζω το ότι “βγαίνουν” είναι η σωστή λέξη, αλλά σίγουρα υπάρχει ενδιαφέρον από τις δυο πλευρές».

kayne-west-irina-shayk


Ένα άλλο σάιτ το DeuxMoi που ξεκίνησε τη φημολογία, τονίζει ότι είναι ακόμα πολύ νωρίς για να ειπωθεί κάτι και οι δυο τους δεν έχουν βγει πάνω από μία φορά, αλλά φαίνεται σίγουρα να υπάρχει κάτι μεταξύ τους.

H γνωριμία Κάνιε - Ιρίνα

Ο Κάνιε και η Ιρίνα έχουν συνεργαστεί στο παρελθόν, αφού το 2010 συμμετείχε στο βίντεο κλιπ του για το τραγούδι Power, ενώ το 2012 είχε περπατήσει στην πασαρέλα του Paris Fashion Week για την κολεξιόν Φθινόπωρο/Χειμώνας του Κάνιε.

H αντίδραση της Κιμ

Η Κιμ Καρντάσιαν από την πλευρά της δεν φαίνεται να ενοχλείται από τις φήμες. Εξάλλου τίποτα δεν έχει επιβεβαιωθεί. «Ακόμα και αν είναι αλήθεια την Κιμ δεν την ενδιαφέρει. Ούτε την ίδια αλλά ούτε και τον κύκλο της», αναφέρει άτομο από το στενό περιβάλλον της διάσημης influencer.

Παρόμοιες πληροφορίες μεταφέρει και η Mirror όπου σύμφωνα με το φιλικό περιβάλλον της Κιμ Καρντάσιαν, η ίδια δεν θεωρεί ότι ισχύουν αυτές οι φήμες, αλλά ακόμα κι αν ίσχυαν, δεν θα έδειχνε κανένα ενδιαφέρον, αφού μέσα της έχει προχωρήσει παρακάτω.

210406110354-02-kim-kardashian-file-super-tease


Τα φλερτ που χρεώνουν στην Κιμ

Από τη στιγμή που χώρισε με τον Κάνιε Γουέστ και ανακοινώθηκε ότι έγινε δισεκατομμυριούχος, η Κιμ Καρντάσιαν έγινε περιζήτητη σε κύκλους επιχειρηματιών. Ακούστηκαν φήμες για σχέση της με τον Maluma, μετά γράφτηκε ότι δεν είναι σε διαδικασία αναζήτησης συντρόφου και δεν ενδίδει στο φλερτ των πλούσιων ανδρών που την προσεγγίζουν και μέχρι σήμερα η Κιμ είναι μια ελεύθερη επιχειρηματίας. Δεν ισχύει το ίδιο και για τον Κάνιε Γουέστ; Το μέλλον θα δείξει.

Ειδήσεις σήμερα:

Το «σ'αγαπώ» Ελληνίδας ηθοποιού στον David Damiano - «Λυσσάρα ηρέμησε» της έγραψε ο Πάνος Βλάχος

Ισχυρά φαινόμενα από το απόγευμα στα βόρεια - Τι καιρό θα έχουμε το Σαββατοκύριακο

Ερωτευμένοι στη Σαντορίνη ο Μοράτα και η σύζυγός του μετά την περιπέτεια στο αεροδρόμιο
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης