Μαρία Σταματέρη: Ο γάμος στη Β’ Λυκείου, ο Μαλέλης και η Βουγιουκλάκη

Μαρία Σταματέρη: Ο γάμος στη Β’ Λυκείου, ο Μαλέλης και η Βουγιουκλάκη

Η δημοσιογράφος μίλησε για τη ζωή της

Stamateri
Μετά από καιρό τηλεοπτικής απουσίας η Μαρία Σταματέρη βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή της Ελεονώρας Μελέτη και μίλησε για τη ζωή της όπου μεταξύ άλλων αποκάλυψε ότι παντρεύτηκε στη Β’ Λυκείου.

«Eγώ παντρεύτηκα στη Β΄Λυκείου με έναν άντρα από τον Καναδά. Αλλά του είπα ότι θα σπουδάσω λίγο. Κράτησε έξι μήνες αυτή η σχέση. Παντρεύτηκα Χριστούγεννα και χώρισα Πάσχα. Σαν να μην ήταν γάμος. Δεν κατάλαβα και πως χώρισα. Ήμουν πιτσιρίκι.
Με τον Σταμάτη Μαλέλη πηγαίναμε στην ίδια σχολή στην ΑΣΟΕΕ. Ήταν φίλος του αδελφού μου. Δούλευα σε ένα μπαράκι. Με κυνηγούσε ο Σταμάτης. Και είπε σε όλους εγώ αυτή θα την παντρευτώ. Κάποια στιγμή πάω σπίτι μου και βλέπω το Σταμάτη. Δεν ήξερε ότι ο φίλος του είναι αδελφός του. Μου ζητούσε να πάμε για ποτό και του έλεγα όχι. Τελικά ανέβηκα στη μηχανή του και τελείωσε. Μέσα σε ένα χρόνο παντρευτήκαμε και κάναμε και την κόρη μας.
Δεν μου αρέσει που η κόρη μου ακολούθησε τη δημοσιογραφία. Δε μου λείπει η τηλεόραση αλλά σήμερα που ήρθα εδώ μου αρέσει σαν να γύρισα στο σπίτι μου. Ξεκίνησα στην τηλεόραση στο Mega.
Για την τελευταία συνέντευξη της Αλίκης Βουγιουκλάκη: Είχαμε πάει στο Μόναχο. Ψάχναμε που θα πάει η Αλίκη Βουγιουκλάκη. Δεν είχαμε καταφέρει να τη βρούμε. Στο αεροπλάνο η Αλίκη ήταν με τον Κώστα Σπυρόπουλο στην πρώτη θέση. Πήγα και παρακάλεσα το Σπυρόπουλο να μας κάνει μια δήλωση. Μου είπε οκ.
Πήγα και είδα την Αλίκη. Είδα μια γυναίκα ταλαιπωρημένη… Για να δεις τι θα πει σταρ! Και με το που ανοίγει η κάμερα, η Αλίκη μεταμορφώθηκε. Έγινε μια άλλη. Αυτό μου έκανε μεγάλη εντύπωση».

H Mαρία Σταματέρη στα Μεσάνυχτα

Ειδήσεις σήμερα:

Η κόρη του Γκόρντον Ράμσεϊ δέχτηκε 2 σεξουαλικές επιθέσεις στα 18 της - Νοσηλεύτηκε σε ψυχιατρική κλινική

Survivor: Η «κόκκινη» νίκη… πόνεσε τους μπλε μέχρι το Μαϊάμι

Ερωτευμένοι στη Σαντορίνη ο Μοράτα και η σύζυγός του μετά την περιπέτεια στο αεροδρόμιο
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Best of Network

Δείτε Επίσης