Survivor: Ο «καραγκιόζης» που έγινε «άξιος»

Survivor: Ο «καραγκιόζης» που έγινε «άξιος»

Το θέατρο του παραλόγου, η αρνητικότητα του «Ντάφυ», η ευγενής άμιλλα, η μάχη της επικοινωνίας και το κουίζ επιβίωσης – Δείτε βίντεο

survivor2111
Δοκιμασία με έπαθλο την επικοινωνία είχε το Survivor 4, αφού αυτή την εβδομάδα δεν θα υπάρξουν αγωνίσματα ασυλίας και αποχωρήσεις από το ριάλιτι επιβίωσης, όπως ανακοίνωσε την Κυριακή ο Γιώργος Λιανός.

Το κίνητρο για το έπαθλο επικοινωνίας ήταν μεγάλο τόσο για τον «κόκκινο» Τριαντάφυλλο, όσο και για την «μπλε» Καρολίνα Καλύβα, καθώς είναι οι survivors που έχουν πολύ καιρό να επικοινωνήσουν με τους δικούς τους ανθρώπους σε σχέση με τους υπόλοιπους. Σε καλύτερη μοίρα η Ελένη Χαμπέρη, η οποία αν κέρδιζε η ομάδα της θα είχε την ευκαιρία να τηλεφωνήσει στην οικογένειά της και η Μαριαλένα Ρουμελιώτη και ο Γιώργος Κόρομι που θα έπαιζαν για τηλεφώνημα σε φίλους, αφού ήδη έχουν δει το βίντεο τους.

Ο Ηλίας Μπογδανός δεν ήθελε να σκέφτεται ότι μπορεί οι μπλε να ηττηθούν για δεύτερη σερί ημέρα και όλοι στην ομάδα έδωσαν όρκο νίκης και για την αρχηγό τους, ώστε μετά από σχεδόν δυο μήνες να πάρει τα μηνύματα των αγαπημένων της.




Εξίσου σημαντικός ήταν ο αγώνας επικοινωνίας και για τον «Ντάφυ» που είχε καιρό να ακούσει το παιδί του. Ο 43χρονος τραγουδιστής οπως είπε δεν πρόκειται να επηρεαστεί ούτε από τους πόνους στο πόδι, αλλά ούτε και από την αρνητική ενέργεια των μπλε, δηλώνοντας έτοιμος να δώσει τα πάντα για τη νίκη. Εξαντλημένος ένιωθε ο Σάκης Κατσούλης μετά την χθεσινή υπερπροσπάθεια που έστειλε τους κόκκινους να απολαύσουν αστακομακαρονάδες μέσα σε ένα καταμαράν.

Κλείσιμο


Οι μπλε μπήκαν καλύτερα στο στίβο μάχης και εκμεταλλεύτηκαν την κούραση του Σάκη και την κακή απόδοση του «Ντάφυ». Προηγήθηκαν και έμειναν μπροστά σε όλο τον αγώνα. Ακόμα και όταν ο Σάκης μείωσε σε 8-5 τίποτα δεν έδειχνε πως θα μπορούσε να ανατραπεί η κατάσταση. 




Ο Γιώργος Ασημακόπουλος έκανε το 9-5 κόντρα στον Τριαντάφυλλο.




Η Καρολίνα Καλύβα έγραψε το τελικό 10-5 για τους μπλε για έναν στόχο απέναντι στην Ελένη Χαμπέρη.




Ο Σάκης προσπάθησε να ανεβάσει την ψυχολογία της ομάδα του μετά την ήττα και τα έβαλε με την αρνητικότητα του Τριαντάφυλλου, ζητώντας από τον τραγουδιστή να μην τα παρατάει ποτέ και να μην τους... ξενερώνει.



Ο «Ντάφυ» ένιωθε υπεύθυνος για την ήττα των κόκκινων. Η στεναχώρια του που για ακόμα μια φορά δεν θα επικοινωνούσε με τους δικούς του ήταν έκδηλη. «Είμαι ο πιο ανάξιος εδώ μέσα», είπε ο 43χρονος τραγουδιστής, με τον Γιώργο Λιανό να διαφωνεί μαζί του. Με τον συμπαίκτη του διαφώνησε και ο Σάκης Κατσούλης.



Η νίκη των μπλε και το γεγονός ότι ήρθε επειδή αγωνίστηκε κανονικά ο Τριαντάφυλλος έκανε μέχρι και την Καρολίνα Καλύβα να αλλάξει τροπάριο και εκεί που χθες ο τραγουδιστής ήταν «καραγκιόζης» μετατράπηκε σε ένα 24ωρο σε «άξιο».



Για τον Σάκη στους μπλε δεν υπάρχει ευγενής άμιλλα και εξήγησε γιατί το πιστεύει αυτό.



Αδικία προς το πρόσωπο του Τριαντάφυλλου είδε και η Μαριαλένα Ρουμελιώτη και αναφέρθηκε στην αλλαγή συμπεριφοράς των μπλε τώρα που νίκησαν. Ένα θέατρο του παράλογου βλέπει και ο «Ντάφυ» , ο οποίος χθες με πέντε ήττες και νίκη των κόκκινων ήταν καραγκιόζης και μια ημέρα μετά με πέντε ήττες και νίκη των μπλε ήταν άξιος.




Για τους μπλε που κέρδισαν ο αγώνας ήταν δίκαιος. Ο Γιώργος Κόρομι υποστήριξε πως οι κόκκινοι είναι αυτοί που δεν ξέρουν να χάνουν, ενώ ο Γιώργος Ασημακόπουλος εξέφρασε την χαρά του και την ικανοποίηση του για το αποτέλεσμα, αλλά και για το πόσο λιοντάρι ένιωσε.



Οι μπλε έφαγαν κοτοπουλάκι, ξεδίψασαν με αναψυκτικά και επικοινώνησαν με τους δικούς τους, με την Καρολίνα που είχε πολύ καιρό να ακούσει τον μπαμπά της και τον αδελφό της να λυγίζει. Τα δάκρυα του δεν κράτησε ούτε ο Ηλίας Μπόγδανος.




Στο κουίζ επιβίωσης με έπαθλο το τιραμισού νικητές με  7-6 αναδείχθηκαν οι μπλε.






Ειδήσεις σήμερα 

Τουρισμός: Πώς θα «δουλεύει» το διαβατήριο covid - Τα οφέλη για την Ελλάδα 

Σέρρες: Ξανά σε μπλόκο της αστυνομίας ο νταλικιέρης αρνητής της μάσκας - «Με έχουν βάλει στο μάτι» 

«Τα φιλαράκια»... 17 χρόνια μετά: Τα λάθη, οι μεταμορφώσεις και όλα όσα μεσολάβησαν μέχρι το reunion 

 

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης