Survivor: Απειλές Ασημακόπουλου για αποχώρηση και επίθεση σε Τριαντάφυλλο - Δείτε βίντεο

Survivor: Απειλές Ασημακόπουλου για αποχώρηση και επίθεση σε Τριαντάφυλλο - Δείτε βίντεο

«Ή εγώ ή αυτός, χάνουμε τα έπαθλα εξαιτίας του καραγκιόζη», είπε ο Ασημακόπουλος για τον Τριαντάφυλλο μετά την ήττα της ομάδας του

ασημακο
Σε οριακές καταστάσεις έχουν φτάσει οι παίκτες του Survivor 4, με την πλειοψηφία να έχει βάλει στο στόχαστρο τον Τριαντάφυλλο επειδή μια αγωνίζεται και δέκα κάνει τον τραυματία.

Αμέσως μετά τη νίκη των κόκκινων  με 10-9 και το χαμένο έπαθλο φαγητού μέσα σε ενα καταμαράν για τους μπλε, ο Γιώργος Ασημακόπουλος εξαπέλυσε επίθεση κατά του Τριαντάφυλλου. Ο 29χρονος fashion designer απηύθυνε έκκληση στο κοινό να μην  πιστεύουν τον 43χρονο τραγουδιστή γιατί οι ίδιοι πεινούν ενώ εκείνος απολαμβάνει τα έπαθλα λόγω του Σάκη Κατσούλη: «Σας το λέω αυτός ο άνθρωπος δεν αξίζει αν είναι εδώ. Είναι άλλος όταν κλείνουν τα φώτα κι άλλος όταν γράφουν οι κάμερες. Φαίνεται άγγελος αλλά μόνο άγγελος δεν είναι. Πεινάμε, τρώω καρύδα που έχω δυσανεξία. Χάνουμε τα έπαθλα εξαιτίας του καραγκιόζη. Υποτίθεται ότι έχω έρθει σε ένα παιχνίδι αξιοκρατικό. Δεν γίνεται αυτό; Πόσο άλλο;».



Λίγο αργότερα το ξέσπασμα του Ασημακόπουλου συνεχίστηκε και στην καλύβα. «Βρισκόμαστε σε ένα παιχνίδι επιβίωσης κι εγώ με αυτό τον άνθρωπο δεν μπορώ να επιβιώσω! Ή αυτός ή εγώ, διαφορετικά θα φύγω! Δεν μπορώ άλλο αυτή την ψευτιά και αυτό το παραμύθι! Τέρμα τελείωσε», είπε και ανέφερε στους συμπαίκτες του πως το κοινό του πιστεύει πως θα τον κρατήσει στο παιχνίδι και θα καταφέρει να διώξει τον Ντάφυ.

Κλείσιμο


Ειδήσεις σήμερα:

Self test: Μέσα στην εβδομάδα και όχι υποχρεωτικά από αύριο η δήλωση των τεστ - Τι ισχύει για δημόσιο και ιδιωτικό τομέα

Επιχείρηση Moonlight: Πώς η Σελήνη θα γίνει η «8η Ήπειρος» του ανθρώπου - Φωτογραφίες από το σχέδιο της ESA

«Δεν φοβόμαστε» διαμηνύει η σύζυγος του Νίκου Χαρδαλιά μετά την επίθεση στην επιχείρησή της  
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης