Ο Γιάννης Πάριος στο Mega - Ετοιμάζεται μεγαλοπρεπής... υποδοχή στον Μπάρτζη

Ο Γιάννης Πάριος στο Mega - Ετοιμάζεται μεγαλοπρεπής... υποδοχή στον Μπάρτζη

Γίνεται χαμός πίσω από τις κλειστές πόρτες στα κανάλια, έχουμε αποχωρήσεις, έχουμε μετακινήσεις, έχουμε απ’ όλα

pariosmmss_2
Οι μέρες είναι συναρπαστικές, αγαπητοί μου… Γίνονται τόσα πολλά και μπορούμε να πούμε τόσα λίγα. Αν μπορούσα να σας ανοίξω την καρδιά μου αλλά κυρίως ν’ ανοίξω το στόμα μου, θα ‘χαμε να συζητάμε για κανένα μήνα… Αλλά δεν μπορώ. Δεσμεύομαι, καθώς τους φίλους δεν τους προδίδεις και τους αντιπαθητικούς δεν τους προμοτάρεις.

Υπάρχουν ονόματα που ποτέ δεν θα διαβάσατε από ετούτη εδώ την στήλη και σίγουρα το γνωρίζουν και οι ίδιοι. Ας πρόσεχαν…

Ο Γιάννης Πάριος θα είναι καλεσμένος στην εκπομπή – αφιέρωμα που ετοιμάζει το Mega για τον Σταμάτη Σπανουδάκη και αυτό είναι πολύ ευχάριστο. Μεγάλος ερμηνευτής, σπουδαίος καλλιτέχνης και με ελάχιστες τηλεοπτικές εμφανίσεις.

bartzis_copy_1


Στον αντίποδα όλων αυτών, όπου να ‘ναι επιστρέφει ο Νίκος Μπάρτζης από την Δομινικανή Δημοκρατία και ετοιμάζεται πάλι μεγαλοπρεπής υποδοχή. Με το καλό, το παλικάρι. Μην αρχίσετε πάλι να κουνάτε το δάχτυλο και να συγκρίνετε τον ενθουσιασμό μιας περιφερειακής πόλης για έναν παίκτη ριάλιτι με δισεπίλυτα προβλήματα του πλανήτη. Άλλο το τοστ και άλλο το φουα γκρα, παίδες. Γελάει ο κόσμος.

Κλείσιμο
Αύριο είναι μία μεγάλη μέρα. Θα σκάσουν δύο μεγάλες ειδήσεις. Θα δοθεί μία σημαντική απάντηση σε μία πρόταση και θα χωρίσουν και δύο πλευρές οι οποίες πέρασαν μαζί πολλά.
Λεπτομέρειες στα επόμενα επεισόδια…

Αποχώρησε από τον Alpha η διευθύντρια προγράμματος Αντζυ Ντρίβα. Αποχώρησε από τον ΣΚΑΪ ο Χρήστος Κόμπος. Ηρεμα, γλυκά και με απόλυτο επαγγελματισμό αμφότεροι. Αυτό σημαίνει αλλαγές, τις οποίες θα συζητήσουμε στο μέλλον. Προς το παρόν αναμένουμε τις επίσημες ανακοινώσεις.

Menegaki_2


Ανοιξαν τα στόματα για την στελέχωση της εκπομπής της Ελένης Μενεγάκη και μάλιστα έγινε διαρροή από χθες το βράδυ για τα ονόματα που ακούστηκαν στο ρεπορτάζ του καλού συναδέλφου Αλέξη Μίχα στο «Πρωινό». Ηταν θέμα χρόνου να γίνει, οπότε θα ακολουθήσουν κι άλλα. Πώς να κρυφτείς από τα (τηλεοπτικά) παιδιά; Οι πληροφορίες πάντως αναφέρουν πως υπάρχει ενόχληση στην Συγγρού για τις διαρροές.

Δεν προχωράει, όπως όλα δείχνουν, το «Masked Singer» στον ΣΚΑΪ τελικά. Αυτά τα προγράμματα είναι δύσκολα και προηγούνται άλλα αυτή την περίοδο.

tsagkrinou


Μόλις διαβάσετε την στήλη σας θέλω συντονισμένους στην ΕΡΤ για να στηρίξουμε Κύπρο, Ελενα Τσαγκρινού και «El Diablo» στον Α’ Ημιτελικό της Eurovision. Όλα θα πάνε καλά, είπαμε, το κορίτσι έχει καταπιεί προβολέα.
Δεν θα σας αφήσω έτσι.

Κι ας το γλεντάτε στο twitter και ας νομίζετε ότι θα αποσπάσετε πληροφορίες… Πάμε λοιπόν για το σούπερ κουίζ: Ποια είναι η παρουσιάστρια η οποία τηλεφωνεί η ίδια και κάνει διαρροές για τον εαυτό της; Ναι, υπάρχουν κι αυτά, τ’ ορκίζομαι!
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης