Άντρα Ντέι: Όταν υποδυόταν την Μπίλι Χόλιντεϊ πάλευε με τον εθισμό της στο σεξ

Άντρα Ντέι: Όταν υποδυόταν την Μπίλι Χόλιντεϊ πάλευε με τον εθισμό της στο σεξ

Η 36χρονη αντιμετώπιζε πρόβλημα ήδη από πολύ νεαρή ηλικία

day
Η Άντρα Ντέι αποκάλυψε στο InStyle πως όταν υποδυόταν την Μπίλι Χόλιντεϊ στην ταινία «The United States vs. Billie Holiday» έδινε τη δική της μάχη με τους εθισμούς.

Η Μπίλι Χόλιντεϊ πάλευε με τον εθισμό της στα ναρκωτικά μέχρι και τη στιγμή, που πέθανε σε ηλικία 44 ετών. Η Άντρα Ντέι όμως είχε άλλο ζήτημα να αντιμετωπίσει. Όπως εξομολογείται, την περίοδο εκείνη ήταν εθισμένη στο πορνό και το σεξ.

Andra Day Sings Her All-Time Favorite Songs in this Open Mic Q&A | Cover Break | InStyle


To πρόβλημα της, όπως αναφέρει, τήν έκανε να μη θέλει να δώσει κανένα σεξουαλικό στοιχείο στη γυναίκα, που υποδυόταν. Όμως, όταν ολοκληρώθηκαν τα γυρίσματα, συνειδητοποίησε πως αυτός ο ρόλος τήν έκανε τελικά να αλλάξει την οπτική της σχετικά με την ομορφιά και την σεξουαλικότητα. Όπως είπε χαρακτηριστικά, τή βοήθησε να αγκαλιάσει τη θηλυκότητά της.

Κλείσιμο


«Τώρα, αφού έπαιξα την Μπίλι, νιώθω ότι τιμώ τη δύναμη, που κρύβει η θηλυκότητα. Είμαι σίγουρα σε μία υγιή κατάσταση να το απολαύσω επιτέλους. Δεν έχω πια εθισμούς», παραδέχεται η Άντρα Ντέι, ενώ αστειεύεται ότι μπορεί να κέρδισε τη μάχη, αλλά υπήρχαν παράπλευρες απώλειες: «Άρχισα να καπνίζω τσιγάρα, πολλά τσιγάρα και απέκτησα τη συνήθεια να πίνω πολύ τζιν».

Στο τέλος της συνέντευξής της αναφέρθηκε στις δυσκολίες, που ακολούθησαν, όταν τελείωσαν τα γυρίσματα της ταινίας. Όπως είπε, για εκείνη ήταν πολύ δύσκολο να αφήσει πίσω της την Μπίλι Χόλιντεϊ.



«Το να αφήσω πίσω μου την Μπίλι Χόλιντεϊ ήταν μία δύσκολη διαδικασία. Δεν ξέρω πώς το κάνουν οι υπόλοιποι. Για μένα, η πίστη σε κάτι είναι το μεγαλύτερο μέρος της προσπάθειας. Ήταν κάπως τρομακτικό να προσπαθώ να καταλάβω ποια είμαι. Γιατί, όντως έγινα η Μπίλι», καταλήγει η ηθοποιός.





Ειδήσεις σήμερα 

Το πρώτο «ελεύθερο» Σαββατοκύριακο - Απόδραση από την πόλη για νησιά και εξοχικά

Στην Αθήνα αναμένεται σήμερα ο Λαγός - Το δρομολόγιο του μέχρι τη φυλακή

Βγάζουν τις μάσκες οι εμβολιασμένοι στις ΗΠΑ: Σύγχυση και αντιπαραθέσεις προκάλεσε η σύσταση του CDC
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης