Σίντι Κρόφορντ: Σούπερ σέξι φωτογράφιση για τη Vogue στα 55 της!

Σίντι Κρόφορντ: Σούπερ σέξι φωτογράφιση για τη Vogue στα 55 της!

Το super model των 90s δεν διστάζει να φωτογραφηθεί σχεδόν γυμνή για τις σελίδες του περιοδικού και να δηλώσει πως ακόμα το έχει!

cindy
Η Σίντι Κρόφορντ στα 55 της χρόνια αποδεικνύει πως η θηλυκότητα, το σεξαπίλ και η γοητεία δεν έχουν ηλικία. Το μοντέλο ποζάρει για το εξώφυλλο της Vogue Βραζιλίας, για το τεύχος Μαϊου, και αφήνει τις καλύτερες εντυπώσεις.

Το super model των 90s δεν διστάζει να φωτογραφηθεί σχεδόν γυμνή για τις σελίδες του περιοδικού και να δηλώσει πως ακόμα το έχει! Μέσα από το προφίλ της στο Instagram η ίδια ευχαριστεί το φωτογραφικό δίδυμο Luigi and Iango που ανέλαβαν την εντυπωσιακή φωτογράφισή της. «Σας ευχαριστώ, γιατί μου θυμίσατε τον λόγο που αγαπώ το μόντελινγκ» σημείωσε χαρακτηριστικά.



Η Σίντι Κρόφορντ δημοσίευσε στο προφίλ της στο Instagram το εξώφυλλο του περιοδικού καθώς και κάποια από τα κλικ της φωτογράφισης. Όλοι οι followers της την αποθέωσαν για το καλλίγραμμο κορμί της, το οποίο διατηρεί στα 55 της χρόνια και για το σεξαπίλ της που έμεινε αναλλοίωτο όλα αυτά τα χρόνια.

Από την εποχή που μεσουρανούσε στις πασαρέλες του Versace και κοσμούσε αμέτρητα εξώφυλλα, έως και σήμερα που αποτελεί μαμά δύο παιδιών και συνεχίζει να ποζάρει επιλεκτικά σε καμπάνιες και φωτογραφίσεις, η Σίντι Κρόφορντ είναι συνώνυμο γοητείας, διαχρονικότητας και σεξαπίλ.

Κλείσιμο


Η Σίντι Κρόφορντ δεν αποτελεί άδικα μια από τις πιο εμβληματικές παρουσίες που έχουν περάσει ποτέ από την τεράστια βιομηχανία της μόδας και της ομορφιάς. Την έχουν λατρέψει οι μεγαλύτεροι σχεδιαστές στον κόσμο, έχει εμφανιστεί στις πιο ακριβές καμπάνιες και πασαρέλες και έχει υπάρξει μούσα των πιο διάσημων σχεδιαστών ανά τον κόσμο.




Ειδήσεις σήμερα 

«Θωρακισμένο» έναντι του κορωνοϊού το 70% των 60άρηδων και άνω, μέχρι το τέλος Μαϊου

Τι ζητά από την Ευρώπη ο Χρήστος Σταϊκούρας - «Έκλεισε το μάτι» στην Αθήνα ο ESM

Χωρίς προβλήματα η επιστροφή στα σχολεία: Με self test σήμερα για μάθημα
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης