Άλις Κούπερ: Προσεύχεται καθημερινά και ευχαριστεί το Θεό που παραμένει νηφάλιος

Άλις Κούπερ: Προσεύχεται καθημερινά και ευχαριστεί το Θεό που παραμένει νηφάλιος

Ο «σατανιστής της σκηνής» δηλώνει πλέον «ήρεμος χριστιανός»

alice-cooper3
Ο θρύλος της ροκ Άλις Κούπερ μπορεί να φαίνεται σαν...«σατανιστής» στην σκηνή, αλλά στην πραγματική ζωή, είναι ένας πιστός Χριστιανός που προσεύχεται καθημερινά, διαβάζει τη Βίβλο και «χρεώνει» την πίστη του για το γεγονός πως μένει νηφάλιος.

Ο τραγουδιστής του «Poison» και του  «Welcome to My Nightmare» είναι ακόμη ένας ευσεβής οικογενειάρχης, έχοντας παντρευτεί με τη σύζυγό του, Sheryl Goddard, από το 1976, και μεγαλώνει τρία παιδιά μαζί της, τις κόρες τους Sonora και Calico και τον γιο τους Dashiell.

«Οι παππούδες μου ήταν μαζί για 76 χρόνια, οι γονείς μου για πάνω από 50, οι γονείς της γυναίκας μου έμειναν μαζί επίσης για 50 χρόνια», δήλωσε στον ιστότοπο Page Six. «Όταν παντρεύτηκα, αυτό ήταν. Πάντα λέω στους ανθρώπους να μην παντρεύονται το άτομο που αγαπάνε, να παντρεύονται το άτομο με το οποίο είναι ερωτευμένοι, αυτό σημαίνει ότι δεν θα κάνεις ποτέ τίποτα για να πληγώσεις αυτό το άτομο. Ακόμα βγάζω ραντεβού τη σύζυγό μου σε ένα φτηνό μοτέλ». Αυτό, όμως, δεν σημαίνει ότι δεν είχαν τα σκαμπανεβάσματα τους.

alicepo
O Άλις Κούπερ με τη σύζυγό του


Τον Νοέμβριο του 1983 στο αποκορύφωμα του αλκοολισμού του Cooper, η σύζυγός του Goddard, καθηγήτρια μπαλέτου και χορογράφος, υπέβαλε αίτηση διαζυγίου, αλλά το ζευγάρι κατάφερε και συμφιλιώθηκε τον επόμενο χρόνο.

Παιδί και εγγόνι κληρικού, παντρεμένος σχεδόν τέσσερις δεκαετίες με τη γυναίκα του, κατά δήλωσή του "ήρεμος πλέον χριστιανός". Ο 72χρονος, κατά κόσμον Βίνσεντ Ντέιμον Φουρνιέ, έχει ελάχιστη σχέση με το "παιδί" του που τον έκανε διάσημο σε όλο τον πλανήτη. Τον Άλις Κούπερ δηλαδή.

Κλείσιμο
Δίδυμες περσόνες με τεράστιες διαφορές, ο Βίνσεντ έζησε την προσωπική του επανάσταση μέσα από τον χαρακτήρα που δημιούργησε. Ο Άλις Κούπερ θεωρήθηκε αντισυμβατικός, αιρετικός και εκτός νόρμας για τα δεδομένα της εποχής του, παρότι γαλουχήθηκε σε ένα περιβάλλον ευρύτερης κοινωνικοπολιτικής αμφισβήτησης.

Alice Cooper - Poison
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης