«The Prince»: Αναβλήθηκε η πρεμιέρα της σατιρικής σειράς κινουμένων σχεδίων για τη βασιλική οικογένεια

«The Prince»: Αναβλήθηκε η πρεμιέρα της σατιρικής σειράς κινουμένων σχεδίων για τη βασιλική οικογένεια

Ως ένδειξη σεβασμού στη μνήμη του πρίγκιπα Φίλιππου

the_prince
Αναβλήθηκε η πρεμιέρα της σατιρικής σειράς «The Prince» του Γκάρι Τζανέτι, καθώς πέντε ημέρες μετα την επίσημη ανακοίνωση της κυκλοφορίας της, ανακοινώθηκε η είδηση για το θάνατο του πρίγκιπα Φίλιππου.

Αν και ο δημιουργός, μοιράστηκε στις 4 Απριλίου ένα μικρό απόσμασμα από το νέο του εγχείρημα, προϊδεάζοντας το κοινό για την πρεμιέρα της σειράς, τα σχέδια του τελικά αναβλήθηκαν. Ο λόγος ήταν η -όχι και τόσο κολακευτική- απεικόνιση του χαρακτήρα του πρίγκιπα Φίλιππου, γεγονός που θα ήταν προβλητικό για την μνήμη του, καθώς και για τους ανθρώπους που πενθούν ακόμα.



Σύμφωνα με πληροφορίες του Hollywood Reporter, η επίσημη ανακοίνωση για την προσωρινή αναβολή της σειράς αναφέρει: «Είμαστε πολύ λυπημένοι με την είδηση του θανάτου του πρίγκιπα Φίλιππου και θα αναπροσαρμόσουμε τα σχέδια μας για την πρεμιέρα της σειράς. Νέα ημερομηνία θα ανακοινωθεί εν καιρώ».

Η σειρά κινείται γύρω από τα τεκταινόμενα στο Παλάτι του Μπάκιγχαμ. Πρωταγωνιστής και αφηγητής της ιστορίας είναι ο πρίγκιπας Τζορτζ, ο γιος του Δούκα και της Δούκισσας του Κέιμπριτζ, ο οποίος μοιράζεται "φωναχτά" τις σκέψεις του και σχολιάζει το τι συμβαίνει στη βασιλική οικογένεια.

Κλείσιμο


Τις φωνές τους στους χαρακτήρες της σειράς κινουμένων σχεδίων θα δανείσουν ηχηρά ονόματα της showbiz. Στον πρίγκιπα Χάρι θα δοθεί η φωνή του Ορλάντο Μπλουμ, στον πρίγκιπα Ουίλιαμ ο Ιβάν Ρέον, στην πριγκίπισσα Σάρλοτ η Σοφία Τέρνερ, ενώ ως ο πρίγκιπας Τζορτζ θα ακούγεται ο εμνευστής και δημιουργός, Γκάρι Τζανέτι.



Λόγω της απρόοπτης εξέλιξης, γίνονται ακόμα συζητήσεις για το αν θα εμφανιστεί ο χαρακτήρας του πρίγκιπα Φίλιππου στη σειρά ή αν θα αλλάξει ολοκληρωτικά η ιστορία. Βέβαια, πολλοί υποστήριξαν ότι ο δούκας του Εδιμβούργου είχε αστείρευτο χιούμορ και σε καμία περίπτωση δε θα έπαιρνε προσωπικά τη σάτιρα, αν βρισκόταν εν ζωή. Όμως, το κανάλι του HBO Max δεν συμμερίζεται την άποψη τους και υποστηρίζει πως η εικόνα ενός «κακογερασμένου» πρίγκιπα Φίλιππου αποτελεί προσβολή.




Ειδήσεις σήμερα 

Κικίλιας για Παγκόσμια Ημέρα Νοσηλευτή: «Τιμούμε τους ανθρώπους που δίνουν καθημερινά τον μεγάλο αγώνα για τη ζωή»

Κορωνοϊός: Ασθενείς με νευρολογικά συμπτώματα έχουν εξαπλάσια πιθανότητα να πεθάνουν

Νέος έρωτας για τον Άρμι Χάμερ μετά το σκάνδαλο με τις «κανιβαλιστικές φαντασιώσεις»


Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης