Survivor - Παύλος Γαλακτερός: Η σχέση του με τον Τριαντάφυλλο και η αποκάλυψη για Σάκη - Μαριαλένα

Survivor - Παύλος Γαλακτερός: Η σχέση του με τον Τριαντάφυλλο και η αποκάλυψη για Σάκη - Μαριαλένα

Ο Παύλος Γαλακτερός μιλά για πρώτη φορά μετά την αποχώρησή του

galakteros_surv_art
Ο Παύλος Γαλακτερός μετά την αποχώρησή του από το Survivor μίλησε στην εκπομπή Love it για τα όσα βίωσε στον Άγιο Δομίνικο. Αναφέρθηκε στους πρώην συμπαίκτες του Αλέξη Παππά και Τριαντάφυλλο ενώ σχολίασε τη σχέση της Μαριαλένας Ρουμελιώτη με τον πρώην σύντροφό της, Σάκη Κατσούλη.

«Δε μίλησα ποτέ με τον Τριαντάφυλλο και δεν περίμενα να μου ζητήσει κάποια συγγνώμη γι’ αυτό που είχε πει για τον πατέρα μου. Στην αποχώρηση Αλέξη - Τριαντάφυλλου, ο Τριαντάφυλλος γύρισε και ρώτησε την ομάδα του “παιδιά θα στεναχωρηθείτε αν φύγω;” και δεν απάντησε κανείς. Εγώ γύρισα και του είπα ότι αν φύγει δε θα χαρώ, θα στεναχωρηθώ. Ο χαρακτηρισμός “ανθρωποφάγοι” ναι ήταν λίγο βαρύς.

Με τον Αλέξη δε μπορούσα ποτέ να μιλήσω γιατί είχε πολύ καλό λόγο και φοβόμουν ότι θα με κατευθύνει κάπου… Με το που έφυγε ο Αλέξης, ο Τριαντάφυλλος ήταν άλλος άνθρωπος, φωτεινός. Σαν να είπε “έφυγε η αρρώστια από πάνω μου, ελάτε να με αγκαλιάσετε”. Ο Τριαντάφυλλος ίσως όταν ήταν με τον Αλέξη ένιωθε ότι είναι όλοι εναντίον του» είπε για τον Τριαντάφυλλο και τον Αλέξη Παππά.

Όσο για τη Μαριαλένα Ρουμελιώτη και τον Σάκη Κατσούλη, αποκάλυψε: «Ο Σάκης είναι ένα παιδί, που ότι θέλει θα στο πει, δε θα κάτσει να ασχοληθεί με ίντριγκες και την παρακαταθήκη του Παππά. Η Μαριαλένα άλλαξε πολύ με την είσοδο του Σάκη. Όταν είδα ότι η Μαριαλένα φεύγει από την τριάδα και κάθεται με τους άλλους, έπαθα σοκ. Σίγουρα της είπε κάποια πράγματα απ΄έξω.

Και μένα αν έμπαινε η πρώην μου ή κάποια φίλη μου, κάτι θα μου έλεγε. Μαζί σαν σχέση δεν είναι. Ερωτικά δεν είναι, δε ξέρω τι κάνουν το βράδυ που λέει ο Τριαντάφυλλος ότι ακούει θορύβους το βράδυ. Εγώ δεν έχω δει κάτι τέτοιο. Εμένα ας πούμε μου έχει πει η Μαριαλένα ότι ο Σάκης την έχει βοηθήσει και την έχει ξεκλειδώσει αγωνιστικά. Κάτι ερωτικό μπορεί να γίνει μετά το παιχνίδι.

Πάντως αυτό που εγώ έβλεπα καθημερινά ήταν πως ήταν μια πολύ δεμένη σχέση, φιλική. Υπήρχε τρελή χημεία. Ο Σάκης έχει σίγουρα συναισθήματα, το βλέπεις στα μάτια του, πώς την κοιτάει. Μην πάθει κάτι η Μαριαλένα, κατευθείαν τρέχει. Εκείνη δε ξέρω, μου έχει πει ότι έχει μια σχέση έξω και θέλει να δει αν υπάρχει όταν βγει. Εγώ της ξεκαθάρισα πως αν τα έβλεπα αυτά μέσα στο παιχνίδι, δε θα περίμενα. Μου είπε ότι θα βγει να μιλήσει μαζί του».

Δείτε το σχετικό απόσπασμα:

Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-cbad5lw370q1-sf)


Ειδήσεις σήμερα:

Θάνατος Κερτ Κομπέιν: 27 χρόνια μετά, το FBI ξανανοίγει τον φάκελο

Σκάνδαλο στο Μπάκιγχαμ: Ο ξάδελφος της Ελισάβετ «πουλάει» εμπορικές συμφωνίες με τον Πούτιν

Έγκλημα στα Γλυκά Νερά: Η στιγμή που ασθενοφόρα και περιπολικά σπεύδουν στο σπίτι της οικογένειας
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης