Cook Beef: Η πιο διασκεδαστική μαγειρική παρέα της ελληνικής τηλεόρασης επιστρέφει

Cook Beef: Η πιο διασκεδαστική μαγειρική παρέα της ελληνικής τηλεόρασης επιστρέφει

Ο Νίκος Θωμάς, ο Μάνος Σαρρής, ο Σάββας Ληχανίδης, ο Σταύρος Βαρθαλίτης και ο Χρήστος Γλωσσίδης, υποδέχονται σήμερα στις 18:30 στο Star τον τελευταίο μήνα της άνοιξης με ωραίες γεύσεις, πρωτότυπες ιδέες, χρήσιμα tips και αστείρευτο χιούμορ.

cook_beef_main
Η πιο αγαπημένη μαγειρική παρέα της μικρής μας οθόνης είναι και πάλι εδώ ανανεωμένη και έτοιμη να μας φτιάξει τη διάθεση για ακόμα μία φορά. Οι πέντε ταλαντούχοι σεφ, πιο ορεξάτοι από ποτέ,  απόψε θα μας παρουσιάσουν τις καλύτερες vegan και vegetarian προτάσεις για να γίνουμε οι «βασιλιάδες της ψησταριάς»!

Στο αποψινό επεισόδιο ο Χρήστος Γλωσσίδης αρχικά φαίνεται να είχε άλλα πράγματα στο μυαλό του όταν άκουσε ότι θα κάνουν barbeque, ωστόσο η επιστροφή στο σπίτι βρίσκει τους πέντε σεφ με τα αρνίσια παϊδάκια να έχουν περισσέψει.

Ο Χρήστος και ο Μάνος δείχνουν μια τέλεια εκδοχή για φουρνιστά παϊδάκια τα οποία γίνονται ανάρπαστα. Μέχρι και ο αγαπημένος σκύλος Μάκης, που δεν τρελαίνεται για παϊδάκια, τα απολαμβάνει γλύφοντας τη μουσούδα του από ευχαρίστηση.
COOK_BEEF__4_
Στη συνέχεια ο Νίκος με τον Μάνο μεταμορφώνονται σε μικρούς επιστήμονες και βάζουν στόχο να επιβεβαιώσουν ή να διαψεύσουν κάποιους "μύθους" που σχετίζονται με διάφορα τρόφιμα. Η υπόλοιπη παρέα αφήνεται στα χέρια τους και παρακολουθεί τα πειράματα που κάνουν. Η "επιστήμη" όμως κάποια στιγμή σηκώνει τα χέρια ψηλά(!)

Τελικά, ο Σταύρος "σώζει" την κατάσταση με τον πιο απολαυστικό τρόπο αφού ετοιμάζει μια πεντανόστιμη πορτοκαλόπιτα και τους γλυκάνει όλους.

Πόσο δύσκολο είναι να φτιάξεις έναν πύργο από κρέπες;
Κλείσιμο
Το διάσημο πλέον μαγειρικό beef φυσικά δεν μπορεί να λείπει και από το σημερινό επεισόδιο. Αυτή τη φορά ο Σάββας και ο Σταυρος  καλούνται να φτιάξουν έναν πύργο από κρέπες.

Σε αυτή τη διαδικασία όμως τίποτα δεν είναι απλό. Πάντα κάτι θα χαλάει τα σχέδια των δύο "μονομάχων" και όσα θεωρούν δεδομένα ανατρέπονται συνεχώς. Έτσι προσαρμόζονται σε νέες, ιδιαίτερες και αλλόκοτες συνθήκες.

Ποιος είναι άραγε εκείνος που θα τα καταφέρει πιο γρήγορα; Θα κερδίσει ο Σάββας για 4η συνεχόμενη φορά ή θα καταφέρει άραγε ο Σταύρος να σπάσει το νικηφόρο σερί του αντιπάλου του;

Πάρτε εδώ μια γεύση από τα ξεκαρδιστικά backstage:
Cook Beef 8/5
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης