Η επιστροφή της Μαρίας Τζομπανάκη στον Alpha και η πτήση της Μαρίας Ναυπλιώτου για Κρήτη

Η επιστροφή της Μαρίας Τζομπανάκη στον Alpha και η πτήση της Μαρίας Ναυπλιώτου για Κρήτη

Κάθε μέρα και μία αποχώρηση από την τηλεοπτική αρένα - Πότε λόγω πίεσης και πότε λόγω αλλαγής προτεραιοτήτων

nafpliwtou3
Είναι μία περίοδος όπου κάθε μέρα κάποιος βάζει το καπελάκι του και φεύγει. Ανοιξε η πόρτα και δεν θα κλείσει ούτε εύκολα αλλά ούτε και γρήγορα. Χθες ο Κρατερός, σήμερα ο Σπύρος.

Ουσιαστικά έκπληξη δεν ήταν τόσο η αποχώρηση του Σπύρου Παπαδόπουλου από τον ΣΚΑΪ, όσο η απόφασή του να κλείσει τον κύκλο μιας εκπομπής με 17χρονη πορεία, όπως είναι το “Στην υγειά μας, ρε παιδιά”. Απόφαση που σίγουρα την πήρε μόνος του, ζυγίζοντας τα υπέρ και τα κατά και θέλοντας να προστατεύσει την ιστορία μιας εκπομπής, που στον απολογισμό της τα θετικά βαραίνουν περισσότερο στην ζυγαριά.



Ισως τελικά να μην μπορούν ή να μην θέλουν όλοι να αλλάζουν την συνταγή για να προσαρμοστούν στα νέα δεδομένα του ανταγωνισμού. Ισως πάλι δεν επιθυμούσε ο Σπύρος να αλλοιώσει τον χαρακτήρα αυτού που οραματίστηκε. Και το οποίο, ομολογουμένως, είχε φθορά τελευταία. Ηταν κι εκείνος πια σε απόσταση από αυτό που συνέβαινε, από αυτό που παρουσίαζε. Σαν να ένιωθε το κλείσιμο του κύκλου...
Στον ΣΚΑΪ η είδηση ούτε ήταν γνωστή, αλλά ούτε και ξάφνιασε. Αλλωστε η φθορά και η ανάγκη για φρεσκάρισμα ήταν κάτι που είχε επισημανθεί εδώ και καιρό.



Αλλάζουμε κλίμα κι από αποχωρήσεις πάμε να δούμε μία ενδιαφέρουσα επιστροφή. Η Μαρία Τζομπανάκη θα είναι μία εκ των πρωταγωνιστριών στην ερωτική δραματική σειρά του Alpha “Σασμός”, η οποία προετοιμάζεται πυρετωδώς το τελευταίο διάστημα και συνιστά ένα από τα μεγάλα στοιχήματα της επόμενης χρονιάς. Εξαιρετική, γοητευτική και πάντα με αποστάσεις από την τρέχουσα κατάσταση της αποδόμησης των αξιών και του μέτρου.

Κλείσιμο


Ο Ιεροκλής έρχεται ο Αντώνης φεύγει στο Open. Το τρέηλερ του νέου τοκ σόου του Ιεροκλή με τίτλο “Δε Γκραντμάδερ” μόλις κυκλοφόρησε και υπόσχεται γέλιο και μοναδικές συνεντεύξεις του Ιεροκλή Μιχαηλίδη και της γιαγιάς του. Αύριο Παρασκευή πάλι, ο Αντώνης Κανάκης και η παρέα του έχουν ετοιμάσει ένα τελευταίο “Βινύλιο” με ένα ροκ πάρτυ το οποίο θα προβληθεί στις 23.15, αμέσως μετά την απαγόρευση της κυκλοφορίας. Εξυπνη κίνηση.

Κούρασε η Σουρβαϊβολογία στην πρωινή ζώνη. Ανάλυση κάθε λέξης, κάθε κίνησης, κάθε μπατζανάκη, κάθε εξομολόγησης... Γκώσαμε, ρε παιδιά, αλλάξτε πια σκαλέτα. Οχι τίποτε άλλο, κάποιοι νιώθουν πολύ ειδικοί και σχεδόν πιστεύουν ότι σε ανάστημα ξεπερνούν και τους λοιμοξιολόγους...



Η Μαρία Ναυπλιώτου επισκέφτηκε το κομμωτήριό της και στη συνέχεια επιβιβάστηκε στο αεροπλάνο και πήγε στην Κρήτη. Συγκεκριμένα από χθες βρίσκεται στον Αγιο Νικόλαο για να πάρει μέρος στη νέα σειρά της Βικτόριας Χίσλοπ “Καρτ Ποστάλ” που αναμένεται με ενδιαφέρον στη ΕΡΤ την επόμενη σεζόν. Ιδού και η φωτογραφία που ανέβασε η Μαρία στο Instagram της.



Εν τω μεταξύ όσοι ενδιαφέρεστε στην Κρήτη να πάρετε μέρος στα γυρίσματα σας έχω και την πρόσκληση. Οσοι πιστοί επικοινωνήστε και προσέλθετε.

Ολο όμορφες Μαρίες και πολλή Κρήτη σήμερα η στήλη, αγαπημένοι μου. Αλλά πάντα υπάρχει ένα κουίζ ως επιμύθιο. Και το σημερινό, ομολογώ, άνετα μπαίνει στο τοπ 3 της λίστας...
Ποια εκπομπή, αν και θεωρείται τελειωμένη υπόθεση, τελικά δεν είναι; Πολλές οι υποψήφιες, βρείτε ποια είναι.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης